dimecres, 28 de novembre del 2007

Dimecres, "L'1 per 1", de NIXOR

S’estrena una nova secció periòdica i, en un futur, mítica. L’Agus i el Marcos faran una anàlisi en profunditat a nivell individual. No s’ha vist mai, no? Per evitar suspicàcies mai descobriran a l’autor del post. Així, com que són el nexe d’unió de la plantilla, o ens emprenyem tots o no s’emprenya ningú. Fàcil.

Ja saps, clica a “Clica per seguir llegint”....




1 x 1: GERIATRIX


Josep M: Actiu, salvador d’un 10 – 2. Solament una errada greu. Va cobrir molt bé la porteria i sense dubte va ser el millor del partit. (Malament anem quant destaquem el millor del partit al porter, no us sembla?)

Jordi D.: Treballador però amb poca agressivitat. Algun cop va semblar que estava buscant bolets per la banda dreta defensiva del camp (en vas trobar algun de gran?). Es va incorporar al atac en diverses ocasions aportant el mateix que va aportar tot l’equip.... RES. De totes formes t’aconsellem que ho segueixis intentant.

Bep D. : Segur en defensa però molt conservador, excel·lent jugada com a central a les acaballes del partit (La podríem anomenar: “La rebanadinha”). Poc a poc agafant confiança com a jugador. BANZAI!!!

Lluis C.: Generós en lo físic, jugant algun cop com a davanter i altres com a defensa, amunt i avall, amunt i avall, amunt i avall, fins que al final es va marejar!!!!!!
Albert M.: De més a menys. Va començar de central controlant molt bé la seva posició i l’arribada de l’únic jugador contrari que pujava. Suposem que per un problema físic (serà l’ovella negra?), va deixar la seva posició a un altre, i a partir d’aquí no va existir cap mena d’ordre en defensa. Quant va tornar, ja era massa tard!

Ramon A.: Al trun trun. Va tornar a calçar les botes blanques de la sort, tot i que va millorar respecte l’anterior partit, no va aconseguir cap passada de mèrit. Un xut a porta (bé, entre el pal dret del porter i el banderí de còrner!!!)

Enri A.: Lluitador, va posar totes les ganes i voluntat que tenia, però de vegades això no és suficient. Va fer alguna jugada de mèrit a les acaballes del partit, però sense resultat. Literalment: li va passar una “apisonadora” per damunt seu!!!!

Agustí T.: Volàtil. Va marcar dos gols, però en la resta del partit va desaparèixer (va anar a buscar aigua?). Va córrer molt i va ajudar en defensa, però ell qué sabrà el que és defensar?

Luis Jo.: Voluntariós. Sempre intentant buscar la profunditat de la banda dreta, però constantment el tancaven i no aconseguia mai arribar a la porteria contraria ( i això que ell feia el de sempre: cap avall, córrer, afavorir-se de molts rebots favorables, surtin-se així de tres o quatre contraris i després.... bé, després tot l’equip l’està mirant i aplaudint, però s’ha quedat sol davant del porter i aleshores: fa el que pot.)

Entrenador: Desaparegut. No va saber llegir el partit i canviar “el tàctica”, (senzillament s’havia de cobrir al numero 6 contrari), no va saber indicar correctament com treure la pilota de darrera. Realment semblava que no hi fos.

3 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Moooolt be! Bàsicament perquè no m'heu deixat malament!

Que tal posar estrelletes (de l'u al cinc, o alguna cosa així)la propera vegada?

Paragrafs genials! ("buscant bolets per la banda dreta", “La rebanadinha”, "al final es va marejar", "tot l’equip l’està mirant i aplaudint"...) Juas juas!!!

Anònim ha dit...

I tant que en vaig trobar de bolets! Bé...de fet en vaig trobar un...del tipus "sisè", és un que li surten cames i comença a córrer com un boig i no el pots "caçar" mai...

J.D.

Anònim ha dit...

Eh!!! Molt be pels critics del 1x1, mientras se hable bien del portero.
El proxim partit si que vinc a jugar, si no pasa res!
Em sembla be el sopar de Nadal i mes indiferent a Casa Ovidio o el bar del 3er temps.
Vull jugar a la Loteria de Nadal 20€ el numero, el que mes facil sigui de trobar...
La Porra jo faig un 5 - 2 a favor nostre 1€
Nois penseu que tenim critics, els que feu una vida mes esportiva con sorti a Corre o jugar a Golf, les lesions us poden sorti "cares".