dissabte, 15 de desembre del 2007

La crònica i l'1x1!!!

Igual que els últims resultats; Apretats!

Geriatrix 2 – Col·legi advocats 3
Aquest cop tampoc ha estat possible, no es va saber aprofitar la superioritat numèrica del principi, deixant així que el contrari agafés confiança en el seu joc i quan era l’hora de matar el partit, l’equip contrari (Col·legi advocats) estava molt més concentrat i va saber aprofitar-se de la seva millor arma: el xut a mitja distancia.

Per altra banda Geriatrix FC es va perdre en les discussions tàctiques, oblidant-se en molts moments del propi partit, desconcentrant (amb els crits que es feien des de la banda!!!) als propis jugadors i a estranys. En la roda de premsa posterior al partit els dos personatges implicats en aquestes discussions van fer pública la seva reconciliació i van decidir unir les seves forces i ajudar conjuntament a l’equip.

Després es va fer l’habitual mariscada de Nadal, i després de no sé quantes dotzenes de vi “turbio” , l’equip va fer pinya i es va notar en l’ambient que aquests jugador tenen fam de victòria i que el pròxim partit estan disposats a menjar-se al contrari si és necessari.

Entrenador: Contradictori - Esquizofrènic – Bipolar . . . . . . . . .


Josep M: Incommensurable. Ho va parar tot, li van xutar per alt, per baix, a un costat i a un altre i sempre va saber sortir de les situacions difícils amb molta elegància. En els gols no va poder fer res.

Bep D. : Lluitador. Es va implicar molt en el partit, estava molt ficat en el partit, i va cobrir molt bé la seva zona, inclús en un moment determinat del partit va fer un altre dels seus jocs malabars que ens té acostumats deixant una joia de jugada que la podem batejar com la “taloninha” (Jugada de taló, on es dribla al contrari, jugant la pilota per alt)

Jordi D.: Treballador. En la línia que ens té ja acostumats. La seva banda va estar ben coberta en tot moment i no va cometre cap errada greu. Va pujar algun cop, i des d’aquí l’animem a que ho vagi fent sempre que el joc li ho permeti i no deixi descuidada la defensa. Molt bé, segueix així!

Joan Carles T. : Fort. Va tornar a ser l’home més valent de l’equip. Va ser expeditiu i va tornar a complir amb el que l’equip li demana. Al final del partit es va incorporar en l’atac amb criteri, i va estar apunt de aconseguir el gol de l’empat.

Albert M.: Intel·ligent. No va perdre la posició en cap moment, va controlar perfectament a l’home més perillós en atac de l’equip contrari (el numero 11) i es va mantenir en una gran forma física.

Luis Cabeza: Atent. És l’altre jugador de l’equip que sempre compleix perfectament amb les seves funcions, va cobrir bé la seva zona, va córrer, va treballar i no va cometre errades d’importància. Des d’aquí, també l’animem de que confiï més en la seva qualitat i de ben segur que així aportarà molt més del que ell es pensa a l’equip.

Ramon A.: Seré. Un altre cop va confiar amb les seves botes blanques, i va aconseguir en alguns moments del partit brillar en un gran nivell. Ell sap com ningú controlar el “Tempo” del partit, i es veu que està cridat a ser l’amo del mig del camp.

Enri A.: Seriós. Es va buidar físicament i entregar en cadascuna de les intervencions que va realitzar. Únicament li va faltar una mica de sort i podria haver fet decantar la balança a favor de Geriatrix FC.

Agustí T.: Efectiu. Com és habitual en ell va tornar a marcar (aquest cop 2 gols!!!) en un partit i manté el record de la lliga sent l’únic jugador que ha jugat tots els partits i ha marcat com a mínim un gol en cada partit. Des d’aquí l’animem de que continuï així i que no s’aturi el seu olfacte golejador.

Luisjo S.: “Complidor”. Va a tornar a ser l’amo del extrem dret, aquest cop ha estat molt més ordenat i assenyat en les seves pujades, aconseguint portar de bòlid a la defensa contraria. Si segueix en aquesta línea no tardarà a ser el millor extrem de la lliga 2007-2008.

Marcos M.: “Hiperactiu”. Va lluitar constantment, va ajudar en atac i en defensa, sempre que va estar en el camp es va oferir al seu company i no es va amagar en cap moment, arribant a posar en perill inclús la seva integritat física. Únicament, li va faltar el reconeixement del gol que injustament no va arribar.

Borja A.: Controlador. Va ser sempre la referència de l’equip en atac, controlant com sempre molt bé la pilota i buscant sempre encarar al contrari o fer l’ultima pasada al company per aconseguir el gol. Al igual que a l’Enri li va faltar una mica de sort per haver triomfat en aquest partit.

1 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Que bonic! L'esperit nadalenc ha abduït als nixors!! Jeje!
No sé si prefereixo que torneu a fotre canya!! juasjuas!

Salut! (i truqueu a la Marató!)