divendres, 7 de desembre del 2007

Poseu-vos guapos que venen visites!

Teclat per no perdre el temps en tonteries



Des del 6 de novembre hi ha hagut 172 visites al blog. Si, ho heu llegit be.
I com pot ser, us preguntareu, si som 13 i la meitat no han entrat mai? Doncs perquè, al igual que el futbol, Internet és així.

Clica, clica!


Prova de posar Geriatrix al Google. Si la teva recerca és en català i castellà hi surten 236 pàgines. La quarta entrada ja està relacionada amb nosaltres i la cinquena és la nostra.
Si ho busques en tots els idiomes n’hi ha 28900 i la nostra entrada és la setena!! I si poses Marisqueria Ovidio, la nostra pàgina és la cinquena!!
I quina importància té? Per a nosaltres, de moment cap. Però t’imagines que fóssim una empresa que volguéssim vendre alguna cosa?

I com es fa? La manera més fàcil és pagant. L’altra es encertar al posar els tags (etiquetes) a la pàgina.

Això ha fet que, de les 172 entrades (fins el dia 6) 11 vinguin d’Alemània, 3 d’EE.UU i 1 de UK Canadà i Argentina. De les 155 de l’estat, 92 de Barcelona (xifra olimpica!), 28 d’Hospitalet, 16 de Polinyà, 8 de Ripollet, 6 de Madrid, 4 de Sabadell i 1 de La Corunya (buscaran informació sobre el partit del diumenge al Nou Camp?). Això si, la gallega no han estat més que 45 segons en la pàgina i les estrangeres no s’han quedat ni a saludar...

De tots aquests, només 51 han estat un sol cop a la pàgina. La resta han repetit fins a més de 26 vegades.
Sabem que un 89.53% utilitza Windows (un 92.21%, Windows XP) i només 12 usuaris tiren amb Mac. Sabem que per entrar s’utilitzen 10 exploradors diferents i quants usuaris tenen suport flash i compatibilitat java.

Sabem més coses, però tranquils! Que el color dels calçotets encara no us els puc veure!!

Fonts; Viquipèdia/Wikipedia, Google, sarda.es i el suport de Google Analytics .

0 COMENTARIS. I tu, que dius?: