divendres, 7 de desembre del 2007

Sopar de nadal (Versió 2.0)

No ens l’hem guanyat, però dilluns ens toca sopar de Nadal. Està confirmada la reserva al Ovidio, però ens haurem de donar pressa per arribar! Dilluns acostumen a tancar a les 23, però en ho han arreglat. Ens esperen a les 22.45. Però no patiu; Ovidio està aquí, a 2 minuts segons Google maps;


Clica per ampliar


Clica, clica!



La llista de convocats al partit/sopar confirmats (podeu apuntar-vos en aquest post) és la següent;

- Anònim????

- Agus

- Albert

- Joan Carles

- Lluís Cap

- Jordi

- Bep

- Ramón "Bambasblancas"



Espero que siguem almenys 11 pel sopar, o sigui que si algú està tocat, no te excusa!! Per sopar no s’ha de córrer! Per acabar, unes imatges del partit de l'altre dia, per tal de tenir remordiments a l’hora de fotre-li canya al pop a la gallega!






Fins dilluns!



4 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Creo que por fin , después de varias semanas, he comprendido como comunicarme con el resto del equipo. De todas maneras, no estoy muy seguro de hacerlo en el sitio acertado, ya que nadie ha escrito nada aquí.
Confirmo mi asistencia al partit-sopar.
Y recordar: Jogo bonitoo!!!

Anònim ha dit...

BAMBASBLANCAS, es el sitio correcto, lo has hecho muy bien!!!

Ens veiem a la Marisqueria.

A veure que us sembla la meva proposta: cada partit hauriem d fer una votació tots i designar el millor jugador del partit (tipus: "el jugador més en forma del partit") i al final de la lliga, qui hagi obtingut més votacions Geriatrix F.C. li entregarà un trofeu en reconeixement de la seva tasca (i a més a més farem una festeta per exemple a "Luz de Gas").

Ja direu alguna cosa els dilluns, ok!!!

Anònim ha dit...

Ramooon! Bienvenido!!!

Agus, es pot saber que fas un diumenge al matí entrant a la web!?!?! jeje! Fins demà!

Anònim ha dit...

Agus, em sembla b lo del trofeu al millor jugador x votacions...però em sembla molt millor lo de la festa a Luz de Gas! jeje