dijous, 24 de gener de 2008

Un 7 al millor equip de la cua

Els últims resultats han augmentat les vendes de marxandatge
i les sol·licituds d’inscripció de penyes, com demostra la foto


Segon partit després de la hecatombe i sembla que les coses estan cada cop més clares. La pilota es mou més que els jugadors i aquests cada cop són més solidaris, tant a l’hora de passar la bimba com a la de sucar banqueta. A més, s’ha perdut la por a xutar (el LluisCap, a més de la por ha perdut la segona ungla amb els seu segon gol de burxot a la lliga).

Clica!


EL PARTIT

Tot i el 3 a 7 la cosa no ha estat tant fàcil com sembla.
Pingus 98 tot i ocupar l’últim lloc és el millor equip dels tres últims – i que algun que està al davant i que va canviant de planter com qui canvia de calçotets. Que comença amb Cole... i acaba amb ...cats (o ...gados, segons convingui). “Escola d’il·legals”???- .
Ja ens ho van demostrar a la anada. Els fallen dues coses; són cinc-cents i fan els canvis amb el cronòmetre. Això fa que cada cop que agafen el control del partit, en cinc minuts se’ls hi en va tot a pastar amb tres canvis. I que duri!

Per donar més emoció a la cosa, hem començat en quadro. El Clan Amenedo (excepte el LluisJo, que ha estat puntual) ha arribat amb el partit en joc. I el LluisCap, ben justet!

La lluita del “mister” (que mentre continuï prometent un sopar, seguirà en el càrrec!!!) per mantenir la calma els primers minuts ha donat els seus fruits. Però ha estat tant pendent per controlar el propi equip que en tres o quatre ocasions se li han escapat els rivals. No ha estat el millor partit de l’Albert sobre el camp (sense fer-ho malament) però no ha estat gens malament com a “donador” d’ordres. Ha anat de menys a més.

La defensa d’inici ha estat completada pel Bep, que a part de les estupendes passades al contrari i les escombrades de rigor, ha estat en la seva línia. És a dir, en definitiva ha estat com sempre. Ha intentat pujar un parell de vegades; la primera no ha fet res més que nosa i la segona s’ha auto lesionat.

En JoanCa ha jugat un dels seus partits més complerts. Ha començat al mig camp amb alguna incursió que li ha donat un golet i a jugat a estones davant, rubricant el partit amb el seu segon carquinyoli. Amb un 5 a 3 a favor, la pressió del rival i l’ha fet retornar a posicions més defensives.

En LuisJo segueix en ratxa ascendent. Torna a ser l’afortunat rebotejador dels inicis (ja se les emporta totes!) i és més generós amb la pilota. No em pregunteu com, perquè no mira més que al terra, però fa alguna passada de mèrit.

Al Jordi li continua faltant la sort del gol. I avui hi ha estat ben a prop. El dia que agafi en si més autoconfiança en ell mateix (tooooma redundància!!!!) pot fer grans coses, com per exemple no posar-se nerviós quan li arriba la pilota i passar-la o xutar sense por! Per arribar a això cada cop falta menys. Continua en línia ascendent.

En Xavi (si, heu llegit be! En Xavi ha vinguuut! No, no és una invenció del meu cervell malaltís! Ha aparegut!!). En Xavi, deia, ha fet el que no feia des de fa temps; jugar. A la que pugui venir més sovint i tingui clar que és un camp de futbol i que s’hi ha de fer a dins, ens donarà grans satisfaccions.

En LluisCap comença a jugar relativament més calmat, sense deixar de ser l’home agressiu i lluitador que coneixem. I això és bo. La sort l’hi ha acompanyat guanyant-li la partida al rival en varies ocasions. Ha fallat poc i ha destrossat la malla rival d’un punterot més fluix però més col·locat que el de la setmana passada.

La aparició de l’Enri, suplent per tardaner d’entrada, ha desencallat l’inici del partit, dotant a l’equip de més velocitat i tècnica. També ha estat més generós amb la bola però menys sacrificat en defensa. Que s’ha de dir de l’Enri?

D’en Borja tampoc cal dir gran cosa que no sabem. Ha jugat davant, darrera, ha pujat, ha baixat, ha parat i ha marcat. Be darrera i be al davant. A més, ha jugat disciplinat allà on el mister li ha “suggerit”. Un crack.

La elegància té nom; Ramón. Entra al camp, sense despentinar-se controla el partit, la toca, la remena, ho fa de la manera més difícil i complicada que troba, però veient-li fer a ell sembla fàcil. Continua fent ziga-zagues, continua sense despentinar-se, es planta davant el porter, espera que l’home caigui, la toca amb la punteta de la polèmica bota, i suaument, com si fos de seda, la esfèrica acarona mansament la magnitud de la xarxa. I tot això, sense córrer, suar o despentinar-se. Un dia continuarà fent fintes i regats a les banquetes dels vestidors, perquè això si que ho te; xutar, el que es diu xutar, no xuta!! Potser per això, se’n va com ha vingut; planxadet i pentinat com si, enlloc d’un partit de futbol hagués estat prenent el solet en una terrasseta degustant un Dry Martini i escoltant chill-out.

“At last, but no the least”, en JosepMa, com que no li han donat més feina que algun ensurt, ha basat el seu treball en cridar i escridassar a la seva defensa (ja tocava!). Ha estat segur i excepte alguna errada (com donar-li la pilota al Bep en defensa per que la tregui controlada... A qui se li acut!!) ha estat molt be. Una excel·lent sortida per dalt i poca feina més que anar a recollir tres pilotes a la xarxa, de les que en absolut n’ha estat el responsable.

Esperem la total recuperació de l’Agus i el final de la mala astrugància del Marcos. I si no se li passa el “gafe”, almenys que s’inventi excuses més èpiques, com per exemple “tinc feina” o “no puc venir, perquè tinc hora a la manicura/pilates/ginecòleg...”. Ja n’hi ha prou de lesionar-se jugant amb olives o aixecant motos o jugant a esports d’alt risc com el puto golf.

Recordeu votar EL MILLOR JUGADOR DEL PARTIT i convoqueu-vos pel partit del DILLUNS.

dimarts, 22 de gener de 2008

Nois! que hi ha partit! (Actualitzat dimecres migdia)

Les declaracions més pol·lèmiques!


Veig poc moviment en els comentaris de l'anterior post. Només sis, i dos d'ells no van jugar!
Sería bo saber qui juga demà i saber a qui voten la saga Amenedo! Més que res, perquè un dels Amenedo Men pot endur-se la estrelleta de la setmana.

Clica!


A veure si continua funcionant la nova tàctica. Us imagineu que el Bep, en LluisCap i en Xavi, com a nou trident davanter, foten un parell de gols cadascú?
Sort que els de darrere poden pujar, perquè sino, estem apanyats!

De moment han confirmat assistència;

- Bep

- Jordi

- JosepMa

- Agus

- LluisCap

- Albert

- Joan Carles

- XAVI GOMEZ!!!!! (ho confirmat per telèfon, perquè pobret, és profà amb el tema dels ordinadors i la Interné)

Convoqueu-vos i voteu!!
dimecres, 16 de gener de 2008

La nova tàctica dona resultats


Tot i les nombroses baixes, Geriatrix ha aconseguit trencar la dinàmica negativa i guanyar, per fi, un partit. A més s’ha aconseguit mantenir la porteria a zero per primer cop en la història “boniatera”.

Clica!

LA CRÒNICA
Per fi s’ha trencat la ratxa en un partit bastant fàcil, on s’han pogut posar en pràctica les decisions preses desesperadament desprès del nefast partit anterior.
Hi ha hagut moments de bon futbol/control tot i haver patit massa els primers minuts, no tant pel perill de l’oponent com per la nul·la capacitat nostra a l’hora de xutar.

Un cop hem anat ubicant-nos en les noves posicions hem aconseguit dues coses importants:
entendre que podem passar-li la bola a tothom i convèncer-nos que podem i hem de xutar a la mínima que es pugui. Això últim ho ha demostrat el Lluis Cap, que amb un “burxot” des de la llarga distància, com els que es feien a l’època d’en Puskas, ha debutat com a golejador.

En Ramón ha aconseguit un dels millors gols que es recorden i en JoanCa i el Jordi, en les seves noves posicions (de mig i d’extrem, respectivament) ho han provat diverses vegades, però avui els hi ha faltat un punt de sort.
Enri, lluitador i polivalent com sempre,ha acabat per fi un partit content i satisfet.
L’Albert ha fet la jugada més important del partit, lesionant a l’únic jugador de l’equip contrari que la tocava be.
El LuisJo ha mantingut el seu nivell, i ha millorat en la quantitat de rebots al seu favor.
El Bep, gairebé inèdit, només ha hagut d’actuar en un xut a “boca de canó” del Borja i en una altra ocasió, on aturat un xut del davanter rival que havia rebut una bonica passada del propi Bep. “Es que m’avorria....” ha manifestat en la roda de premsa posterior.
A destacar la enorme feina feta pel Borja com a defensa, quedant-se gairebé tota la segona part com a únic i últim home.

Al final cinc golets a zero que donen confiança per encarar el proper partit, DIMECRES a les 21.30.

BÓTA DE PLATA
Podeu votar des de ja al millor jugador de la jornada.
De moment, Enri amb una estrella supera a l’Agus i en JosepMa, empatats amb mitja.

dilluns, 14 de gener de 2008

Acta de la reunió del Gabinet de crisi, bota d'or i convocatòria

Per si algú no ha llegit els comentaris de l'anterior post, copio el text redactat per l'Albert, com a portanveu del Gabinet.
Aprofitem el post per recordar-vos que, si no heu votat, ho feu, i si no us heu convocat, també ho feu!

Bota de plata
A falta dels possibles vots d'avui, la cosa està així;

- Enri 4 vots
- Agus 1 vot
- Borja 1 vot

De moment, set jugadors encara no han votat... Que lleig, no?

Convocatòria
Han confirmat assistència:

- Josep Ma.
- Jordi
- Lluis Cap
- Bep

Suposo que l'Albert i l'Agus també venen segur. Marcos és una incognita, igual que la saga Amenedo, que sempre venen menys quan no venen, però no ho saps mai fins que hi són, o no.
La aparició de'n Xavi Gomez es podria comparar amb les Aparicions Marianes.

Acta del Gabinet de Crisi (escrit per l'Albert)
Reunit el Gabinet de crisi, es van prendre les següents decisions:
- Jugarem com alguns moments de la segona part de l'últim partit, és a dir: un 2,2,2.
- Marcarem jugadors per posició i els cambis (sempre que es pugui) seran per jugadors de la mateixa posició.
- Les posicions són les següents:
* Porteria: Josep M.
* Defensa: LLuis Carreras (nota del copypastero. Es deu referir al Lluis Cap), Henri, Ramon i Albert
* Mitja: Agus, JuanCa i Borja
* Devantera: LLuisJo, Marcos, Jordi i Bep. - En cas de venir "el que no ve mai" es posaria a la devantera i el LLuisJo passaria al mig del camp.
- En cas de tenir alguna linea molt dessajustada es parlaria abans del partit per recolocar els jugadors.
- Important !!!! Molta movilitat de la mitja. Horitzontal i vertical. En cas de pujar un de la defensa es quedarà un de la mitja.
- A correr molt !!!!! Que tenim canvis !!!!!

dimecres, 9 de gener de 2008

Trofeu "Bota de plata"


Clica per ampliar i guardar!


Després de dues jornades de votacions -una d'elles nul·la-, us presento oficialment el trofeu "Milllor jugador de Geriatrix F.C. - Bóta de plata".


Clica, clica!
No és que vulgui desviar el tema (Noooooooo!!) sobre el últim partit (partit? quin partit?). Suposso que els de Nixor a l'1x1 i l'Albert, com a portaveu del Gabinet de Crisi establert amb caràcter d'urgència just desprès del partit, ja us en faran cinc centims.

Es tracta de que, en el post de la convocatòria, a més de dir si es ve o no, es voti pel millor jugador del partit amb un mínim de coherència.

Si en un partit hi ha un guanyador, rebrà una estrella. Si hi ha un empat entre dos, rebran 1/2 estrella cadascú. I si hi ha triple empat o tres vots o menys, aquest partit quedarà desert, com el cas del partit d'abans de nadal, que cumplia els dos requisits. I per que? Dons perquè si hi ha només tres vots i/o tre empats vol dir que, per algun motiu, NINGÚ no ha destacat prou com per ser el millor del partit, no?

El Josep Ma i el Bep poden ser votats (juasjuas!!) com a porter i com a jugador, sent els únics que poden ser votats per dos coses diferents -en principi-. (En el cas del Bep, ser votat és només una utopia!). En els propers tercers temps, decidirem el premi.

Apa! recordeu de dexar el vot en el proper post de convocatòria!

divendres, 4 de gener de 2008

Any nou i tornem-hi!

Aquest tio ja ha acabat la feina!!

Bon any a tothom!!!
S'acaben les festes i tornem a la feina, futbolísticament parlant.

Dilluns hi ha partit i encara no heu votat pel jugador de l'últim (si, recordeu? Aquella pallissa inhumana que ens van etzibar els "del partit pendent").

Suposo que qui més qui menys ha fet alguna cosa per mantenir-se en forma, no? Pel que pugui ser, us queden un parell de dies per a fer-ho, si no voleu quedar com aquest paio...


Doncs, apa clica per seguir llegint!CONVOCATÒRIA
Venen tres partits seguits on, si juguem sense pressió i relaxats i no buscant lloc de Champions com els últims partits, hauríem de sumar 12 punts. Per tant, a veure si venim mentalitzats tal com vam començar; jugar a passar-ho be i no prendre mal. Igual funciona!

Apa, deiexeu escrit si veniu o no i voteu -si us enrecordeu- al jugador del partit.

TÀCTIQUES
Tal com s'ha anat parlant els darrers partits, caldria que algú se'n fes càrrec de l'equip -com a pseudo·entrenador- encara que fos de forma rotatòria.
Jo proposo començar amb l'Albert i m'apunto voluntari a la cua.

Aquest individu rotatori hauría de sacrificar minuts de joc per controlar una mica més el partit. Que en penseu?

Si heu vist el campionat internacional de futbol 7 (alevin, això si) de Cuatro, TOTS ELS EQUIPS (excepte Camerún, que són d'una altra galàxia!) jugaven una mena de 2-2-2, on els dos del mig pugen (1 ó els 2) o baixen segons convé. Sempre ataques amb tres o quatre, més un dels defenses si no hi ha ningú darrera i sempre pots defensar amb quatre sense perdre poder ofensiu. No sé si m'explico.
A més,els que pugen i/o els de davant, gairebé sempre ho fan en diagonal, creant espais. Hi havia molt per apendre d'aquells marrecs!

Que els Reis no us portin massa carbó, que engreixa!

Fins dilluns!!