dimecres, 9 de gener del 2008

Trofeu "Bota de plata"


Clica per ampliar i guardar!


Després de dues jornades de votacions -una d'elles nul·la-, us presento oficialment el trofeu "Milllor jugador de Geriatrix F.C. - Bóta de plata".


Clica, clica!




No és que vulgui desviar el tema (Noooooooo!!) sobre el últim partit (partit? quin partit?). Suposso que els de Nixor a l'1x1 i l'Albert, com a portaveu del Gabinet de Crisi establert amb caràcter d'urgència just desprès del partit, ja us en faran cinc centims.

Es tracta de que, en el post de la convocatòria, a més de dir si es ve o no, es voti pel millor jugador del partit amb un mínim de coherència.

Si en un partit hi ha un guanyador, rebrà una estrella. Si hi ha un empat entre dos, rebran 1/2 estrella cadascú. I si hi ha triple empat o tres vots o menys, aquest partit quedarà desert, com el cas del partit d'abans de nadal, que cumplia els dos requisits. I per que? Dons perquè si hi ha només tres vots i/o tre empats vol dir que, per algun motiu, NINGÚ no ha destacat prou com per ser el millor del partit, no?

El Josep Ma i el Bep poden ser votats (juasjuas!!) com a porter i com a jugador, sent els únics que poden ser votats per dos coses diferents -en principi-. (En el cas del Bep, ser votat és només una utopia!). En els propers tercers temps, decidirem el premi.

Apa! recordeu de dexar el vot en el proper post de convocatòria!

5 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

El meu vot de l'últim partit li donaré a ..... l'Enri per la seva actitud en el terreny de joc i la disciplina, aguantant la posició enderrerida de la que no està acostumat.

Anònim ha dit...

El meu vot li dono al Agus, fa "Jogo Bonito", fa gols a les dos porterias, a la meva i a la del contrari. Bromas a part, el esforç de venir estan malat i valoro...
Fins dilluns.

Anònim ha dit...

El meu vot és per l'Enri.
Dilluns vinc..., sí, una altra vegada...

Anònim ha dit...

El primer, el millor jugador de l'últim partit, sense cap mena de dubte, per actitud i esprit lluitador, és l'Henri.
A part d'això, reunit el Gabinet de crisi, es van prendre les següents decisions:
- Jugarem com alguns moments de la segona part de l'últim partit, és a dir: un 2,2,2.
- Marcarem jugadors per posició i els cambis (sempre que es pugui) seran per jugadors de la mateixa posició.
- Les posixions són les següents:
* Porteria: Josep M.
* Defensa: LLuis Carreras, Henri, Ramon i Albert
* Mitja: Agus, JuanCa i Borja
* Devantera: LLuisJo, Marcos, Jordi i Bep.
- En cas de venir "el que no ve mai" es posaria a la devantera i el LLuisJo passaria al mig del camp.
- En cas de tenir alguna linea molt dessajustada es parlaria abans del partit per recolocar els jugadors.
- Important !!!! Molta movilitat de la mitja. Horitzontal i vertical. En cas de pujar un de la defensa es quedarà un de la mitja.
- A correr molt !!!!! Que tenim canvis !!!!!

Anònim ha dit...

Hola Companys,
Es difícil dir qui ha estat el millor, perqué últimament no rasquem bola, però per efectivitat tinc que dir, el Borja, al final anaba una mica boig a la devantera, pero es un tio que et fa el golet!

Luisjo, enrecordat d'en portar'te "Espinilleres", si no et possarán a caldo.

Molt be per l'Albert, però demà portat una pissarreta per explicar'ho tot. ... Ostia el Bep a la devantera, Je, je... a veure si es tira igual de bé en l'area de gol i ens pitan penalts a favor, aixo ho fa molt bé!

Fins demà

Lluis Cap "Carreras"