dijous, 24 de gener del 2008

Un 7 al millor equip de la cua

Els últims resultats han augmentat les vendes de marxandatge
i les sol·licituds d’inscripció de penyes, com demostra la foto


Segon partit després de la hecatombe i sembla que les coses estan cada cop més clares. La pilota es mou més que els jugadors i aquests cada cop són més solidaris, tant a l’hora de passar la bimba com a la de sucar banqueta. A més, s’ha perdut la por a xutar (el LluisCap, a més de la por ha perdut la segona ungla amb els seu segon gol de burxot a la lliga).

Clica!


EL PARTIT

Tot i el 3 a 7 la cosa no ha estat tant fàcil com sembla.
Pingus 98 tot i ocupar l’últim lloc és el millor equip dels tres últims – i que algun que està al davant i que va canviant de planter com qui canvia de calçotets. Que comença amb Cole... i acaba amb ...cats (o ...gados, segons convingui). “Escola d’il·legals”???- .
Ja ens ho van demostrar a la anada. Els fallen dues coses; són cinc-cents i fan els canvis amb el cronòmetre. Això fa que cada cop que agafen el control del partit, en cinc minuts se’ls hi en va tot a pastar amb tres canvis. I que duri!

Per donar més emoció a la cosa, hem començat en quadro. El Clan Amenedo (excepte el LluisJo, que ha estat puntual) ha arribat amb el partit en joc. I el LluisCap, ben justet!

La lluita del “mister” (que mentre continuï prometent un sopar, seguirà en el càrrec!!!) per mantenir la calma els primers minuts ha donat els seus fruits. Però ha estat tant pendent per controlar el propi equip que en tres o quatre ocasions se li han escapat els rivals. No ha estat el millor partit de l’Albert sobre el camp (sense fer-ho malament) però no ha estat gens malament com a “donador” d’ordres. Ha anat de menys a més.

La defensa d’inici ha estat completada pel Bep, que a part de les estupendes passades al contrari i les escombrades de rigor, ha estat en la seva línia. És a dir, en definitiva ha estat com sempre. Ha intentat pujar un parell de vegades; la primera no ha fet res més que nosa i la segona s’ha auto lesionat.

En JoanCa ha jugat un dels seus partits més complerts. Ha començat al mig camp amb alguna incursió que li ha donat un golet i a jugat a estones davant, rubricant el partit amb el seu segon carquinyoli. Amb un 5 a 3 a favor, la pressió del rival i l’ha fet retornar a posicions més defensives.

En LuisJo segueix en ratxa ascendent. Torna a ser l’afortunat rebotejador dels inicis (ja se les emporta totes!) i és més generós amb la pilota. No em pregunteu com, perquè no mira més que al terra, però fa alguna passada de mèrit.

Al Jordi li continua faltant la sort del gol. I avui hi ha estat ben a prop. El dia que agafi en si més autoconfiança en ell mateix (tooooma redundància!!!!) pot fer grans coses, com per exemple no posar-se nerviós quan li arriba la pilota i passar-la o xutar sense por! Per arribar a això cada cop falta menys. Continua en línia ascendent.

En Xavi (si, heu llegit be! En Xavi ha vinguuut! No, no és una invenció del meu cervell malaltís! Ha aparegut!!). En Xavi, deia, ha fet el que no feia des de fa temps; jugar. A la que pugui venir més sovint i tingui clar que és un camp de futbol i que s’hi ha de fer a dins, ens donarà grans satisfaccions.

En LluisCap comença a jugar relativament més calmat, sense deixar de ser l’home agressiu i lluitador que coneixem. I això és bo. La sort l’hi ha acompanyat guanyant-li la partida al rival en varies ocasions. Ha fallat poc i ha destrossat la malla rival d’un punterot més fluix però més col·locat que el de la setmana passada.

La aparició de l’Enri, suplent per tardaner d’entrada, ha desencallat l’inici del partit, dotant a l’equip de més velocitat i tècnica. També ha estat més generós amb la bola però menys sacrificat en defensa. Que s’ha de dir de l’Enri?

D’en Borja tampoc cal dir gran cosa que no sabem. Ha jugat davant, darrera, ha pujat, ha baixat, ha parat i ha marcat. Be darrera i be al davant. A més, ha jugat disciplinat allà on el mister li ha “suggerit”. Un crack.

La elegància té nom; Ramón. Entra al camp, sense despentinar-se controla el partit, la toca, la remena, ho fa de la manera més difícil i complicada que troba, però veient-li fer a ell sembla fàcil. Continua fent ziga-zagues, continua sense despentinar-se, es planta davant el porter, espera que l’home caigui, la toca amb la punteta de la polèmica bota, i suaument, com si fos de seda, la esfèrica acarona mansament la magnitud de la xarxa. I tot això, sense córrer, suar o despentinar-se. Un dia continuarà fent fintes i regats a les banquetes dels vestidors, perquè això si que ho te; xutar, el que es diu xutar, no xuta!! Potser per això, se’n va com ha vingut; planxadet i pentinat com si, enlloc d’un partit de futbol hagués estat prenent el solet en una terrasseta degustant un Dry Martini i escoltant chill-out.

“At last, but no the least”, en JosepMa, com que no li han donat més feina que algun ensurt, ha basat el seu treball en cridar i escridassar a la seva defensa (ja tocava!). Ha estat segur i excepte alguna errada (com donar-li la pilota al Bep en defensa per que la tregui controlada... A qui se li acut!!) ha estat molt be. Una excel·lent sortida per dalt i poca feina més que anar a recollir tres pilotes a la xarxa, de les que en absolut n’ha estat el responsable.

Esperem la total recuperació de l’Agus i el final de la mala astrugància del Marcos. I si no se li passa el “gafe”, almenys que s’inventi excuses més èpiques, com per exemple “tinc feina” o “no puc venir, perquè tinc hora a la manicura/pilates/ginecòleg...”. Ja n’hi ha prou de lesionar-se jugant amb olives o aixecant motos o jugant a esports d’alt risc com el puto golf.

Recordeu votar EL MILLOR JUGADOR DEL PARTIT i convoqueu-vos pel partit del DILLUNS.

6 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Com ja sabeu, dilliuns no vinc. Tinc compromisos internacionals amb permís del Club.

El meu vot d'aquesta setmana, tot i estar molt ajustadet, va pel JuanCa, que ha fet un partit complert, jugant menys de porter, a tot arreu, sense errors i marcant dos golets.

Salut!

Anònim ha dit...

Això és la pera.... Tinc ganes de tornar a jugar amb un equip guanyador!!! el dilluns vinc encara que sigui l'ultim que faci.

El meu vot és pel JoanCa.

LoBep ha dit...

Aguuus!!! Que se't veu el llautóoo!!

Com vols votar pel JoanCa si no vas venir!!!
Vas veure el resum al 3/24 o a l'especial Golagol?????

No pots votar per "referències" encara que sigui al "tete"!! Jejeje!!

A veure que comenta la gent!!

Estem en contacte!!

Anònim ha dit...

ui ui...que noto una mica de "tongo" per aqui...jejeje
Primer de tot felicitar una vegada més al responsable d'aquest Blog pels seus enginyosos comentaris...(per una vegada que em deixen bé per aqui, a veure si dura...).
El meu vot és pel Ramon pel seu "toque" de pilota.
Ah! dilluns vinc decidit a marcar alguna cosa...no se...encara que siguin etiquetes...
Apa! a pasar-ho bé!

Anònim ha dit...

Dilluns vinc, ja que el segon no pot venir per "feina", aixo es el que ha explicat al "Mister" i al Culb...
El meu vot és pel Juanca...

Anònim ha dit...

Mi hermano Enri y yo votamos a Ramon, principalmente por dos motivos: el primero es que no todo el mundo pude jugar al futbol sin despeinarse y el segundo motivo es que creo que se le tiene que premiar de una vez su calidad y su forma de ver el futbol. nos vemos esta noche