dijous, 28 de febrer del 2008

Comença la segona fase! (Actualitzat!)



Ja tenim la taula i l’horari dels primers partits de la fase 2.

Es confirmen varies hipòtesis i hi ha diverses coses a comentar;

- No hi ha cinquena divisió, pel que la lluita per la permanència només té valor moral.
- Hi ha certa desorganització o falta d’informació. Haurien d’haver pujat/baixat quatre i ho han fet tres, cosa que per altra banda em sembla més lògic i menys “fratricida”.
- Si haguéssim quedat quarts no ens mouríem de quarta i coneixent-nos, la que hauríem liat seria petita!
- Dos dels tres equips que han baixat són aparentment assequibles. “F. C. The Xampinyons” només va guanyar 1 partit en tota la primera fase i va encaixar 95 gols.
- El primer partit (dilluns 3 a les 21.30) és contra la nostra “bestia negra”; Monells. Recordeu que dels cinc partits que va guanyar, dos van ser contra nosaltres!



Seria bo que en aquesta temporada que comença tothom es convoques, a través del blog, trucant o per sms, per tal de que els que estiguin al camp no hagin de patir per saber si serem 5, 7 o 28. Si tothom sabés quanta gent hi va, algú es podria “agafar festa” si som molts o fer un esforç –o cridar reserves- si som pocs. Si hi ha qui no sap/no vol escriure comentaris, que no ho faci, però que truqui o avisi algú. Més que res per respecte a qui si avisa i per be del conjunt de l’equip.

A veure si fem un paper digne i com així ha sigut en aquesta primera fase, ningú prengui més mal del normal per la edat...

No cal que cliqueu! No hi ha res més.




1 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

GENIAL BEP !!!!!
Ja ho he entes. Tu si vals per periodista d'humor, soc jo que estava una mica espes.
Vinc dilluns.