dimarts, 26 de febrer del 2008

GERIATRIX 8 – SEL. RESTA DEL MON 2


Colegio de Abogados, segons Borja

Després de perdre per un gol a l’anada contra la Selecció sud-americana, les ganes de trobar-nos amb l’equip real del Cole eren enormes. I si que ens hem trobat amb l’equip real, si... Amb l’equip del Real Madrid, versió fundació! Uns companys d’Oliver i Benji, cadets o juvenils, que es veu que són de la Fundació del equip blanc. O sigui que, a més de joves, la toquen.

Clar, si algú t’enganya un dia és culpa seva, però si ho fa dues vegades, fes-t’ho mirar. Per això, incrèduls i sorpresos al veure qui havia de jugar contra nosaltres vam dir que nanai. I sense cap resistència van donar el partit per perdut per no presentar-se amb l’equip legal i vam jugar el millor amistós de la curta història de Geriatrix.


Clica, clica!


L’AUDITORIA, ALS ABOGADOS
Com deia LluisCap als comentaris, se’ls hauria de muntar un contenciós pel civil i pels penals o dobles penals. Si el que volen és jugar perquè si, dons que ho diguin i sabrem que tant a l’anada com a la tornada tenim un amistós internacional, i tant contents. El que no pot ser és que, els presumptes propietaris del torneig (segons fonts no contrastades) juguin en un campionat (que val una pasta) en aquestes condicions. D’acord que tots juguem per passar-ho be, però si hi ha competició, els propis “amos” no la poden desvirtualitzar d’aquesta manera. Com i de quina forma s’han repartit els punt dels partits que han jugat? Com estaria la classificació si no comptessin els punts del Colegio?



A més, no es que estem molt descontents amb la organització, però hi ha coses que no ens han agradat. Segons la publicitat, es demana uniformitat i dorsals. Ens gastem una pasta (tampoc moolta, que no és tant cara!) en uniformes i l’equip dels propis organitzadors –i no són els únics- no porten ni uniforme ni dorsals. I ens venen lligues, copes i champions i la única copa que veurem és aquesta:





LA PERMANÈNCIA, ACONSEGUIDA
Ja està! Als “despatxos” i per si de cas també al camp.
Ens han sobrat tres punts i es pot donar la temporada com a bona tenint en compte que és la primera.

Al final, un partit que s’ha guanyat també sobre la gespa i on, a més de demostrar que n’hem aprés una mica, s’han pogut complir les promeses de dedicatòries al Mister, amb els gols i la victòria.

L’objectiu de la propera hauria de ser pujar a tercera, no? Doncs a veure si comencem be ja des de la primera jornada.

NOVA TEMPORADA, CANVIS AL BLOG
A partir de la propera setmana hi haurá un petit “reestyling” al blog i el que és més important; la primera secció fixa del LluísCap. A veure si s’obren les portes a altres col·laboracions! Ah! I hauran canvis al "Millor jugador del partit". Voteu aquesta jornada, que és la última!

Felicitats, campions!!

8 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Jo em votaria a mi mateix, perquè almenys és el partit on he fet menys el ridicul. També votaría a qualsevol de la resta, especialment al Borja i a l'Enri, perquè es va notar la seva entrada. També ho faría per Joanca, com a regal d'aniversari i per premiar la seva regularitat, però ho faré per l'Agus. Primer perquè crec que injustament no l'he votat cap vegada, i segon perque, a més de fer el que sap fer (jugar al davant i marcar) també va fer el que no en te ni puta idea i va treure un parell de pilotes darrere.

FIns la setmana que ve!

Anònim ha dit...

Hola companys i amics. També jo vaig acabar molt satisfet de poder guanyar un partit contra un equip mes o menys bo. També de poder-li dedicar la victoria a l'Albert i d'haber aconseguit l'objectiu de tot equip nou que s'estrena en una nova categoría que es la "permanència !!" (sense cap dubte). Crec que hi ha fusta encara per pul.lir i millorar partit rera partit. Pel que vec de la classificació que ens passa el Bep crec que no fariem el ridicul en una categoría superior (no sé..) però estaria be provar-ho.
En quant al meu vot aquest cop va clarament pel Bep. Crec que es el millor partit que t'he vist fer a la Meiland (es cert que no n'hi ha hagut molts). Torno a pensar que seria bo que us els repartissiu (1 dia cadascú). Les teves sortides a lo "Banzai" no tenen desperdici i son força espectaculars...
Crec que tenim un bon equip y som ademé un grup de bones persones i cada cop mes amics !!! OBJECTIU CLARAMENT COMPLERT PER A MI !

Anònim ha dit...

Gràcies a tots pel vostre suport !!!!
No acabo d'entendre el que va passar a l'últim partit. Entenc que el veu impugnar, us van donar la rao, el veu jugar i veu guanyar !!!
Tinc ganes de tornar a la pròxima lliga.
A per l'ascens !!!!

LoBep ha dit...

Hola Mister!
Uns es queixen perquè m'enrotllo massa i quant els faig cas i intento ser sintètic, no se m'entén! Ja vaig fer be de no dedicar-me al periodisme!

A veure si m'explico; estàvem escalfant cinc de Geriatrix quan ja passava de l’hora (no hi havia ningú més, que ja té collons, la cosa!). Veiem que no venia ningú dels “abogados” i fora del camp, hi havia tres o quatre presumptes japonesos (podrien ser vietnamites, xinesos, coreans o malaisians. Orientals al cap i a la fi...) i un comunitari (potser anglès) de, com a molt, vint-i-pocs anys i perfectament uniformats, com il•lustra la “foto” del post. I camuflats entre ells, tres iaios, un d’ells amb el característic “polo” verd amb la bandereta “rojigualda” fent sanefa. A aquests últims els veiem alhora que l’àrbitre els crida “A ver, “abogados”! Al campo! (i no els enviava a fer la compra al conegut hipermercat)”.

Llavors, més que impugnar, vam començar a fer comentaris a l’àrbitre del tipus “Anda yaaaa!!!”, “Si hooooomeee!!”, “Aquests no poden ser “abogados” perque encara no tenen ni el BUP!!!”. El refree va dir que els “abogados” tenien dos equips i que cada partit venia un diferent i els nostres comentaris encara van pujar més de to dient improperis com “Anda yaaaa!!!”, “Si hooooomeee!!” i, encara més, “Que dallonses dos equips!! Almenys en tenen deu, d’equips, que sempre els veiem sopant i mai són els mateixos!!!” i “Les fitxes, les fitxes! Que ens ensenyin les fitxes!!” i algú, confonent les “efes” per “pes” es fregava les mans lascivament. Tot això en menys d’un minut.

I els “abogados” , que per deformació professional ja saben quan tenen un cas perdut, van trigar 0’3 segons en dir “Pues los puntos pa ellos y jugamos un amistoso”, afirmació que els no-comunitaris reforçaven amb locucions del tipus ”Aligator, aligator! Sushimi suzuki, sukiyaki seiko teriyaki!! Yamaha sushi!!”, a més del senzill “Ok!” del saxó. Ja havien passat dos minuts.

Així de fàcil! I de conya perquè vam jugar ben be 10 minuts amb cinc Geriatrix i ...l’àrbitre de defensa!!! Perquè ens queixem que els àrbitres no ajuden!! Si el partit hagués estat oficial, hauríem jugat gairebé tota la primera part amb un tio menys!

La resta, al post.

Gràcies, JoanCa!

Anònim ha dit...

Ets un crack Bep ! Tot el departament s'ha girat cap a mi quant se'm queien les llagrimes de riure. Però es veritat tot el que dius. Va anar tal i com ho has explicat !!!. Vinc dilluns !

Anònim ha dit...

Ei companys! A per la lligaa!!
Jo voto al Bep com a millor jugador del partit i com a millor blogger de tots els blogs on hagi pogut entrar a xafardejar (no han sigut molts...pero bueno...), he rigut moltissim quan expliques com van passar les coses...jejej.
Ah! Vindré dilluns!

Anònim ha dit...

GENIAL BEP !!!!!
Ja ho he entes. Tu si vals per periodista d'humor, soc jo que estava una mica espes.
Vinc dilluns.

Anònim ha dit...

Fins ara no ha coincidit tenir temps i un ordinador amb Internet a prop!!!
Molt bo i real la descripció del “avantmatx”.

El meu vot també és per el BEP.

Dilluns vindré, però segur a mirar ja que el genoll no funciona com hauria de funcionar!!!