dijous, 7 de febrer del 2008

A punt de complir el Dharma, amb bon Karma (ACTUALITZAT!)

Uns fent l'indio

Il·luminat. Així és com ha estat l’equip aquesta setmana.
Il·luminat per un resultat tant inesperat com il·lusionador. Il·luminat pel primer gol de la temporada d’en Xavi Gómez, que es converteix en un dels jugadors amb millor promig de gols per minut jugat. Il·luminat perquè per fi, el Borja i l’Enri han trobat el botó per engegar l’ordinador i han deixat un comentari/vot. I il·luminat per un final de lliga esperançador.

I il·luminat per alguna cosa més... Clica, clica!

EMPAT AMB REGUST A VICTÒRIA
Pel que sembla, el Balaguer Center ha tingut ajut diví i humà per aconseguir remuntar un partit que perdia al descans per 3 a 0. Un doble penal més que discutible els ha donat l’empat.
Que hi farem! No en pensàvem treure’n res i al final s’han escapat dos punts.
Diuen que l’Albert, en un atac de generositat pròpia d’un guru, ha comptabilitzat l’empat com a victòria en el recompte de punts per la pagar “prima” gastronòmica.
Aquest puntet no sols ens torna a col·locar en situació de permanència, sinó que ens torna a obrir possibilitats reals i factibles d'ascens. A més, consolida la dinàmica positiva i el bon karma dels últims partits.

La nota negativa és que tot i haver marcat el seu primer gol, en Xavi no va jugar ni un minut de la segona part. Potser tàcticament pot estar mínimament justificat veient com estava el partit, però no crec que això sigui prou motiu si tenim en compte el tarannà i raó de ser de l’equip, que no és sinó la de passar-ho be, que aquí ni hi ha castes ni intocables. Proposo que el proper partit jugui tota la estona que li doni la gana com a compensació. I si no quan us reencarneu potser naixereu dàlits.

EL MILLOR DEL PARTIT
En la anterior jornada ha guanyat la estrella d’or per la “bóta de plata” en Ramón, en un ajustat frec a frec amb en JoanCa. Tècnicament hi havia empat, però es clar, un dels vots del JoanCa era de l’Agus, gran jugador i millor germà, perquè el tio el va votar SENSE HAVER ESTAT EL DIA DEL PARTIT. I no val dir que no hi era en cos però si en ànima, perquè no cola.
A veure si voteu al millor del partit contra el Balaguer Center tots els que hi éreu.

TRES PARTITS VITALS
Queden només tres partits pel final de la primera lliga de Geriatrix.
Tres partits que, si es guanyen podrien significar l'ascens.
Cap de fàcil. El primer, vital, contra Wazemank, a qui vam guanyar a l’anada jugant un partit èpic . Si el guanyem, i després Wazemank perd contra GEC, podríem ser quarts -i per tant pujar- guanyant els dos partits següents. GEC, que ens va fotre un SAC jugant un mal JOC, en un partit on la baixa d’en JoanCa va ser crucial, és el següent enemic a batre. I l’últim, ai! l’últim!!

L’últim partit el juguem contra el que ja podem considerar com a “etern rival”, l’equip que ens fa més ràbia de tots; el Colegio de Abogados.
Guanyant aquest últim partit, en tenim prou fent els mateixos resultats que els “innombrables” en els altres dos partits per quedar per sobre d’ells, que abans de jugar el “derbi” s’han de trobar amb Pingus 98 (dilluns 11, a la mateixa hora que nosaltres ens juguem els quartos contra Wazemank) i contra el Balaguer Center, el líder i cada cop més virtual campió, dos dies abans del partit que hem de jugar contra GEC.
Al darrere, amb un partit jugat més i un punt menys hi ha Monells i Casino Cardedeu, que encara han de jugar entre ells, pel que difícilment podrien passar-nos al davant, almenys els dos.
I al final de tot, l’equip que podríem considerar “amic”, o “l’equip que ens cau simpàtic”, el Pingus 98, pràcticament desnonat, i que tindrà tot el nostre ajut espiritual el dia 11.

Convoqueu-vos, i que la energia sigui amb vosaltres. Namasté.

9 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Hola!!! dilluns si que vinc, el veu vot...(ja no recordo...)pero el li dono al Josep Ma.

Anònim ha dit...

Jo també vindré el dilluns encara que la cama no sé si s'aguantarà!!!!

En la meva opinió m'agradaria donar un vot a cadascun dels jugadors que van participar, per que de veritat que en la meva tornada a la "canxa" vaig sentir que jugava en un altre equip, més participatiu, més tècnic, amb més ambició i il•lusió, en definitiva em vaig trobar un equip totalment transformat.

En el cas que la direcció del blog no acceptés aquest multi vot, el meu vot va destinat a: ........., m’és molt difícil destacar solsament un. Si la direcció del blog no m’accepta el multi vot que m’ho digui i ja decidiré alguna cosa encara que sigui al atzar!!!

APACIAO

Anònim ha dit...

Hola!
Ja sóc aquí!

Felicitats pel parit passat!

Vinc dilluns, però no sé si estaré en condicions, ja que el genoll que va petar l'ultim partit que vaig jugar, no ha deixat de molestar-me.

La idea és intentar jugar "de camp". Si ho suporto, be. Si no, la propera setmana ho provaré de porter. I si tampoc ho suporto, veurem que diu el traumatòleg.

No voto a ningú perquè no puc votar per referències. La direcció del blog no si si m'ho permetria.
Ja es manifestarà al respecte...

LoBep ha dit...

Respecte el vots, la Direcció del blog aclareix:

"El porter";
Si "El porter" és el JosepMa i JosepMa vota a JosepMa, crec que és de sentit comú anul·lar el vot a JosepMa. No, JosepMa? I si "El porter" no és en JosepMa doncs això sería una altra cosa.

Agus;
Està clar que no s'hauría de poder votar per més d'un jugador, bàsicament perquè la conya d'escollir al "jugador del partit" està en escollir al "jugador del partit". És a dir a UN SOL jugador del partit. Però si vols votar per tothom, pos vale, un vot per cadascú, que és el mateix que fer un vot nul, no? Perquè al cap i a la fí, és igual empatar a un vot que a cinquanta, no? Si li dones un vot a cada un dels jugadors i el que puntua és el número de vots de UN partit, la cosa queda igual que abans de votar. No sé si m'explico...

I si no, la direcció ho pot aclarir milor si se li demana.

"Lo Bep";
Ho veieu! Això és l'exemple de les bones maneres, la elegància i el "savoir faire". No ve, doncs no vota. Ni a ell mateix! Aaaaaiii! si no fos per que encara hi ha persones...!!

Anònim ha dit...

Abans que us entereu per terceres persones...prefereixo dirvos-ho jo...davant de l'absència de partit d'aquesta última setmana i les meves ganes de jugar...us vaig fer el salt amb LOS OTROS, equip de futbol sala de la lliga de la Meiland...marcant un golet!!! Si si...ja ho sé, marco amb equips "ajenos" i amb Geriatrix no hi ha manera...és lo que hi ha...
Si el club accepta la meva disculpa, vindré dilluns (suposo que a les 21:30h...).

LoBep ha dit...

Jordiiii!, mamoon!

Guarda't algun golet per Geriatrix!

Votes o que???

Anònim ha dit...

Hola, cal que aclarim algunes coses: la primera i mes important es com reaccionem devant de l'actuació del Jordi (que hi diu el códi intern?). Estem pressionant massa al Jordi? Com es que "marca" amb uns "altres" i no amb "nosaltres"? Hauriem de cobrar drets de formació a LOS OTROS?....
Sobre el tema de qui es mereix el vot del millor jugador estic d'acord amb l'Agus que es dificil votar a 1. Varem estar la gran majoria al mateix nivel (bastant bo fins la pajara de la segona part en totes le linies). Tampoc ho tinc clar i si ho de votar votaria a l'Agus.
Sobre el bon rotllo del Bep dir que seria important que ens fessis particeps del teu Karma ens anira be tant en el futbol com en la nostra vida particular.
Per cert també vindré al partit.
Ens veiem !!

Anònim ha dit...

Hola,
el meu vot es per l'arbitre, va estat collonut.

Ara de debó, el meu vot oficial es per el nostre porter Josep Maria.

Ens veiem el dilluns i a guanyar companys!

Salutacions per thotom

Anònim ha dit...

El tema del vot està difícil, tot i això el meu és per l'Enri...
Estic d'acord amb el tema del Xavi, però com sóc el màxim responsable del que va passar crec que és just que ho expliquem tot. En primer lloc, el Xavi no és l'únic jugador que es va quedar molts minuts sense jugar (és cert que va ser el que més...), jo mateix, a la segona part no vaig jugar més de cinc !!!! En un moment de la segona part li vaig comentar al Xavi com ho veia, i ell em va dir que no em preocupes, que contimuèssin els que estaven al camp.
De totes formes, estic d'acord amb el Bep, anem a jugar per divertir-nos tots !!!!! I si guanyem Millor !!!!
Per tal que això no torni a passar, ni amb el Xavi, ni amb ningú s'accepten propostes... és evident que cronometrar el temps no és una alternativa, altres equips ho practiquen i és un dessastre !!!!
El dilluns espero la vostres sugerències, això vol dir que ens veurem....