dijous, 6 de març del 2008

Bon resultat, mal diagnòstic

El LluisCap s'hi deixa la pell.... i les mitjes!!


A nivell de resultat no es podia començar millor. S’ha guanyat a Monells, la nostra “bèstia negra”, i ja podem dir que hem guanyat almenys un cop a tots els equips amb qui hem jugat.

Un partit dur però noble, amb moments de tensió i final de “suspens” que ha suposat els primers tres punts i el primer cop en el segon lloc de la classificació. I la llista més llarga de lesionats.

Clica, clica!

EL PARTIT
Difícil i complicat. Massa complicat per jugar amb un equip que només va guanyar 5 partits (dos d’ells contra nosaltres) la passada temporada.
Uns primers minuts de partit per oblidar i la segona part més intensa que ha jugat Geriatrix.

Cares d'alegria al vestidor després de la victòria

A destacar;
- El gol de volea espectacular de l’Agus i el del Ramón, fent la paret amb el mateix Agus.
- El completíssim partit del Borja, millorant encara més els seus registres (si segueix així el podrem vendre a molt bon preu la propera temporada!).
- El gol que va salvar l’Albert, que hauria complicat el resultat, jugant-se el físic (i el químic!).

LA BÓTA D’OR
En aquesta fase hi ha canvis en l’antiga “Bóta de plata”, a més del de donar-li un nom més noble.

En primer lloc ja no s’ha de votar al millor del partit sinó a qui, per motiu que sigui, s’ha destacat aquesta jornada. Es pot votar a qui per exemple, se li caiguin els pantalons al mig del partit, o que hagi dit la parida més gran als vestidors, a qui ha jugat fins i tot estant lesionat, o qualsevol altre motiu destacable com entrar al camp canviant-se perquè arriba tard o jo que sé! La gràcia és que el vot S’HAURÀ DE JUSTIFICAR!!
La qüestió és que només fent els comentaris i justificacions al vot ja ens fem uns riures, que de fet és del que es tracta.
Votarem detalls tècnic només quan realment siguin notables. Si algú fa un partit o un gol espectacular, se’l vota! A més, es pot votar en negatiu!! (per arribar tard, per cagar-la, etc...).

Es pot votar fins i tot sense haver assistit al partit, sempre que es justifiqui (per un comentari graciós al blog, o qualsevol altra cosa que no sigui "per la patilla"). Això vol dir que, el JoanCa tot i no haver jugat dilluns pot votar. I el que encara és pitjor, el Marcos, l'Henri o el XaviG (que no va venir ni entra al blog ni te temps per fer-ho), poden votar i ser votats!!

El sistema de puntuació també varia. Atenció!:
- El que vota, pel fet de fer-ho, 1 punt.
- El que rep la votació (el votat), 2 punts.
- El més votat de la jornada, 5 punts extres.
- Vot negatiu, -1 punt. (Aquí us vull veure, cabroncetes!!)

I no es guanyarà cap estrella sinó que els punts s’aniran sumant setmana rere setmana.
A votaaaar!!!

EL PROPER PARTIT
Poca cosa podem dir del proper rival (Banco Guipuzcoano), només que ha baixat de tercera i ha empatat a 3 amb el pitjor dels nouvinguts, The Xampinyons, que recordeu que no va guanyar ni un partit en la primera fase. Tot i això, no val a refiar-se, sobretot tenint en compte com està la infermeria.

BAIXES
Aquest proper partit és necessari més que mai, saber amb qui es pot comptar amb temps suficient per si s’ha de convocar algú en el mercat d’hivern.
A falta de confirmació, en JoanCa pot estar un més de baixa per un suposat trencament fibril·lar. El Marcos probablement encara no tingui l’alta mèdica i l’Agus està tocat –a més del bolet- del genoll. I el Bep, te un “amatoma sessuarl” al canell, que no se lo salta un gitano (veure foto) i un cop a les costelles d’aquells que pot durar setmanes, i també és dubte. Si sumem la més que probable baixa per “stress” laboral del XaviG, ens queden només 8 jugadors en plena forma.

Ampliar aquesta foto pot ferir sensibilitats

CONFIRMEU, ENCARA QUE NOMËS SIGUI AQUESTA SETMANA, I ENCARA QUE SIGUI TRUCANT A ALGÚ, SI VENIU O NO!!

Recordeu que ja són dos els futbolistes federats (o ex-federats) que podrien venir, a més d’un parell d’amateurs de reforç si no fóssim almenys 9 jugadors.

11 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Si les costelles m'ho permeten, vindré dilluns, però no és segur que m'ho permetin. Si només queda l'hematoma, podria jugar de porter.

El meu vol és pel JoanCa, perquè tot i haver-se trencat a l'escalfament, va esperar tot el partit com un campeon enlloc de fotre el camp al caliu de la calefacció de casa.

Salutacions a tothom!

Anònim ha dit...

Gràcies Bep pel teu suport. A data d'avui encara vec les estrelles al caminar. No sé que serà el que tinc, de moment el metge m'ha dit que tinc una distenció i que quant em vaixi la inflamació podrem veure que tinc. Espero que res mes, però es sospitos que encara em faci mal... res, que em perdre mes d'un partit segur.
Ja us aniré informant en propers comunicats mèdics... Força Geriatrix !!

Anònim ha dit...

OK! Tot està entès i em sembla tot collonut!!!

El meu vot és per el Borja, aquest vot és un vot amb criteris tècnics, el Borja va fer un partit molt complert i amb molta implicació. Que és pot demanar més?

El dilluns segurament vindré, encara que no hauria!!!, però com encara no he anat al metge, ningú m’ho ha prohibit.

Anònim ha dit...

Hola,
gran partit el del altre dia, amb moltes ganes e ilusió i jo una mica despistat la primera part!
El meu vot es per l'albert que ens va salvar del empat.
Vindre el dilluns i el que estan lessionats saludarlos i animarlos a que la seva recuperacio sigui rapida, necessitem en aquesta segona fase totes les energies de tots els components de Geriatrix.

Lluis Cap

Anònim ha dit...

Lo primer es lo primer....
El meu vot és pel Bep, GRAN ACTOR i gran humorista.... Actor per la jugada de la falta (no veas que patadón), jo el vaig sentir...
El tio hem va fer dubtar: "Si no t'he tocat...." Vaja morro...
El dilluns, com sempre, sino passa res raro vindré !!!!!
A tope Geriatrix, que vamos lanzaos!!!

Anònim ha dit...

EL MEU VOT ES PER EL LUISJO. AIXO ES ARRIBAR I MOLDRE. HEM TROBAT A FALTAR LES SEVES INCURSIONS PER LA BANDA AL TRAM FINAL DE LA PRIMERA FASE.
ANIMS AL JOANCAMESSI TORRES. MOLTA PACIENCIA, PERQUE JO ENCARA M´ESTIC RECUPERANT DEL PRIMER PARTIT DE LA PRIMERA FASE, I TU JA TENS UNA EDAT.
DILLUNS VINDRE SI O SI. A LA MERDA EL METGE.

Anònim ha dit...

Bep, a qui votes?? Has dit algo d'un vol al JoanCa i algo d'unes costelles...però t'has oblidat de votar...suposo que deu ser per les hores (03:32h.)que utilitzes per omplir el blog.
JoanCa, ànims, a veure si et recuperes aviat!
Em sembla de conya aquesta manera d puntuar, és l'única forma que conec que hagués pogut ser votat, o almenys sumar alguna puntuació ja que només per votar a algú ja sumo un punt, això és l'òstia!
Voto a l'Agus per la decisió en que va xutar i va marcar el golàs.
Vindré dilluns sino em quedo en coma etílic aquest cap de setmana...

Salut!

LoBep ha dit...

També té collons que ara que s'obre la veda a votar per la patilla, a veure qui la diu més grossa, gairebé tothom vota per la técnica.
Qui us entengui, que us compri!!

Jordi, Més que el tema de les hores en que escric, el que em passa és que se m'acosta una dislèxia galopant producte o d'un incipient Alzheimer o d'un "sindrome del ratoli(mouse)" que pot provocar tendinitis crònica per usar el puto ordinador.
El vot (que no el "vol") era, evidentment, pel JoanCa.
Salut!
Ah!! I si, la idea del "nou sistema de votacions" és per democratitzar el vot i premiar la participació, a més que a la llarga els comentaris seran més divertits.

Anònim ha dit...

Hola equip!
Voy a romper una tradición milenaria, y confirmo mi presencia a 2 días vista del partido.
Mi voto para Borja (partidazo).
Animos a los lesionados!
De momento me quedo con Adriana Karembeu!!
Os dejo que es la hora del dry-martini!!

Anònim ha dit...

Muy buenas tardes, mi voto de esta semana es para Albert (Franz Beckhenbauer)por su gran sacrificio en el anterior partido. Mi hermano Enri y yo estaremos esta noche en el terreno de juego. Saludos a todos

LoBep ha dit...

Aaaaaa--leluyaaa! Aaaaa--leluyaaa!!!
Dichosos los ojos que te ven, Borja!!
Se'm cauen les llàgrimes de la emoció!! No hi ha res impossible!!!
Sigue asi, que esto es como todo en la vida; La primera vez cuesta y duele, pero luego ya todo fluye con más facilidad!

Jeje!! Ens veiem aquesta nit, crack!