dimecres, 12 de març del 2008

El Banco Guipuzcoano ens dona crèdit

Ja sabeu on consultar les dades de l'equip? Clica aquí!


Un contundent 8 a 5 contra els “nois de’n J. María Aguirre González” ens col·loca per primer cop i de forma provisional en el primer lloc de la classificació, a falta del partit del GEC contra Sant Pol Traders.

L’aturada de tres setmanes i mitja (casi com la Kim Basinger!) que ens espera ha estat providencial, tant per pair el bon inici de temporada i no caure en estridents eufòries (ja sabem que passa!) com per recuperar les baixes de llarga durada.

Clica, clica!



EL PARTIT
Un partit sense massa història, amb clara superioritat tot i no jugar massa be.
A mida que ha anat augmentant l’avantatge ha anat augmentant la nostra autoestima fins al punt d’agradar-nos massa. Tant ha estat així que a la segona part hem tornat a intentar driblar fins l’escombriaire i els xuts han tornat a desaparèixer dels objectius de l’equip. El fet que el Guipuzcoano no tingués canvis (un Banc sense canvis??? Ni change ni exchange ni wesel?? ) ha evitat la catàstrofe. Si no s’haguessin ofegat, el nostre tikitaka sense concretar i els seus contraatacs ràpids haurien pogut capgirar el marcador d’un partit que es podia haver guanyat per més de 10 a menys de tres. Hem començat com el Madrid (jugant fatal i marcant gols) i hem acabat com el Barça (rondos, filigranes i acabar demanant l’hora!).

A destacar:
- Borja, omnipresent, torna a ser el jugador més en forma de l’equip.
- El primer golet de l’Albert! I amb dedicatòria! (força, noi!!)
- S’ha guanyat amb més o menys comoditat tot i les baixes.
- Jugant amb la intensitat dels dos últims partits no és cap tonteria pensar en l’ascens.

A eradicar:
- Alguna cosa s’hauria de fer amb el transport de l’Enri i el Borja i amb les confirmacions de convocatòria. Sent 13 en plantilla i amb quatre o cinc jugadors més al calaix, a punt per omplir fitxa, és preocupant que comencem partits “en quadro”. Si cal i l’horari m’ho permet, ja els passo a buscar jo mateix!

Més informació del partit al proper” l’1x1 de NIXOR”.

LA INFERMERIA
Plena i amb lesions de llarga durada. En JoanCa en pot tenir per més d’un mes i ara s’afegeix el Bep amb un altre trencament fibril·lar i tres setmanes de repòs. Les sèries que munta el XaviG també sembla que van per llarg i la mala astrugància del Marcos fa que la seva presència sigui una incògnita. El LuisJo s’ha encomanat de l’epidèmia i ja és un dels jugadors amb la participació més baixa. Per sort hi ha la parada lliguera de més de tres setmanes.

ELS AMISTOSOS
L’equip de TV3 només pot jugar en cap de setmana i dilluns està aquí mateix.
Veient el panorama, faig la següent proposta;
Dilluns 17, lloguem pista i cridem a tres o quatre reforços (de la tele ja en tenim un segur i podem aconseguir un parell més) i fem una patxangueta entre els jugadors sans.

Descansem la setmana del 24 i aprofitant que el partit més proper és dimecres 9 d’abril, el dissabte 5 lloguem camp al matí, juguem contra la tele3 i fem un dinaret. Aquesta opció contempla que el camp sigui a qualsevol lloc del país, per tal de poder-ho adaptar al restaurant més proper i poder anar amb la família, les novies i els novios.

Demanaria que, encara que només fos aquesta vegada, i tenint en compte que s’han de lligar molts fils, entre dimecres i dijous (12 i 13 de març) en digueu alguna cosa del partidet de dilluns. Correu la veu! Mentrestant reservem el camp per si de cas, però dijous com molt tard haurem de confirmar.
Si no aporteu idees pel partit contra TV3 (Quin poble, quin restaurant... Sitges? Valls? L’Escala? Bofarulls de Masfumet?... on?, o dir que no el voleu jugar) com a molt tard dilluns, ho organitzarem igualment, amb la conseqüent emprenyada si després no hi va ningú.

Recordeu que les aturades han estat nefastes per l’equip. Amb aquesta proposta tenim gairebé dues setmanes de “festa” però juguem dos partidets i l’estat físic ho notarà.
LA BÓTA D'OR
Hi ha empat en la capçalera de la Bóta d'Or. L'Albert i el Borja, amb set punts, inaguren el lideratge. No us oblideu de votar i recordeu que podeu votar tots, hagueu assistit o no.

8 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Ok al dilluns !!!!!
No al dissabte !!!! (No em va be sortir fora, és una putada massa gran pel meu petit)
El meu vot és pel Borja per la gran generositat física que va demostrar !!!!
Fins....?

Anònim ha dit...

Enhorabona companys! Fa goig veuren's els primers d'una classificació !. Jo no puc en cap de les propostes del Bep. Tal i com be diu tinc per un mes (mínim), no obstant tinc el 19 visita al metge i a veure que em diu. Una abraçada i molt bona setmana santa a tots i a descansar !!

LoBep ha dit...

Avis als navegants!

La proposta de jugar el partit de dissabte 5 no vol dir que necessàriament hagi de ser fora. Pot ser a Meiland i fer el dinar a l'Ovidio, per exemple, si us sembla més fàcil.

És una excusa per poder quedar amb familia, dones, nens, nenes, etc.
JoanCa, no cal jugar per dinar!

Ja direu!

Anònim ha dit...

Hey Joanca que vagi be la visita del 19 i que estiguis a punt al tornar a les vacances de Setmana Santa.

El meu vot es per el BEP i les aturades que va fer en plan foto.

Ja concretareu el dia del proper partir amistos.

Lluis Cap

Anònim ha dit...

El Banco... ens dóna crèdit? Molt bona! El meu vot d'aquesta setmana és pel Bep per la seva originalitat e iniciativa.
No al dilluns (no sé en quin estat arribaré de València...), sí al dissabte (on sigui).
Apa! A pasar-ho bé!

Anònim ha dit...

Avui he anat al “cal metge” i m’ha prohibit rotundament el futbol per un temps, m’ha enviat a fer una radiografia, una ressonància, i unes sessions de recuperació en un centre especialitzat!!! Aquests metges són la Òstia!!! Jo ja li he dit que no era per tant, però... Com hi ha aquesta paradeta, aprofitaré i faré bondat.

El dissabte 5 tinc partit de Golf (el golf no és tant agressiu!!) i no puc per dinar. Si és diumenge ok!

El meu vot també és pel BEP ja que com aquest partit els reserves estaven al costat de la porteria vam estar xerrant una estoneta amb ell i vam passar una bona estona. I a demés hem nego a votar a un jugador de camp ja que tècnicament el partit va ser un desastre i crec que ningú ens mereixem cap vot!!!

Anònim ha dit...

Jo voto a l'Albert, per poder celebrar el seu primer gol i per la manera de fer-ho, com els "grans", com els de primera, de genolls i aixecant els braços "a lo Platoon".

Bones vacances!!

Anònim ha dit...

Ostres, un dia que no vinc i l'Albert fa el gol de la seva vida !! Llástima perqué, despres de veuren's primers aq la clasificació era el segon que tenia mes ganes... felicitats Albert i ànims per seguir "ficant-la" cada partit !!
Agus: Tot i el que el metge et diu que estas cardat encara tens els collons de dir que si es diumenge si jugues... es que ets com un nen... et recomano que descansis i et recuperis del tot !!. T'ho diu un que ja està veient la llum, je,je. Bona setmana santa a tots !!