dissabte, 15 de març del 2008

Liders!



GEC ha perdut i confirmem que Geriatrix és líder a la segona jornada .


En canvi, a l’hora de comunicar-nos seguim sent cuers. Només 5 de 13 han dit alguna cosa sobre els possibles amistosos que s’haurien de jugar, aprofitant la parada. I tres dels cinc, per confirmar lesions...


Per llegir informació més interessant, clica!


EN PRIMER LLOC, PER PRIMER COP
La parada de la lliga ens agafa empatats a punts amb els del Patxaran, que si les sospites es confirmen són els “Abogados”, ocupant el primer lloc de la classificació.
Això és una bona notícia, tot i que hi ha el perill que es desfogui l’eufòria, que ja ens passa, i que deixem de jugar amb la intensitat que ens ha portat a no perdre els últims quatre partits, i a només perdre’n un en els darrers vuit. Amb seny, la ratxa pot continuar.

AMISTOSOS
Les lesions, i sobretot la falta de quòrum, fa que es suspengui la patxangueta de dilluns. Agus, JoanCa i Bep, lesionats. En Jordi, de ressaca fallera. El XaviG, en paratge desconegut i la resta sense confirmar, ni via comentari, ni via SMS, ni via telèfon... Massa risc i massa baixes per arriscar a llogar camp.


La convocatòria continua oberta pel possible partit contra TV3 el dissabte 5.
Però... perquè, si l’Albert i l’Agus han confirmat la seva absència dissabte 5, ha de ser just aquest dia? Cal jugar abans de reprendre la lliga?

Crec que, desprès de tres setmanes sense jugar seria bo de tocar la pilota una mica “en serio” abans del partit contra Casino. La única opció seriosa d’equip d’un nivell similar i d’un partit amb risc mínim de lesions és contra aquest equip (algú te alguna altra opció?). Però TV3 només pot jugar en cap de setmana.
Diumenge 6, tres de l’equip tenim calçotada familiar. Per tant, descartat diumenge 6.
El cap de setmana del 29/30 podria ser una altra possibilitat però no haurien passat ni tres setmanes de les que necessita el JoanCa, el Bep i possiblement l’Agus per recuperar-se.

La baixa de l’Agus per dissabte 5 és molt important, però hi ha la possibilitat que s’hagués de perdre el partit igualment per la lesió. O potser que el Senyor Metge li digui que l’esport de risc que ha de deixar és el perillós golf i pugui jugar sense problemes...
Potser, si el problema de l’Albert ve a l’hora de fer un desplaçament llarg, pot solucionar-se jugant a Meiland i dinant a l'Ovidio, no? Quan parlava de llocs on jugar no descartava fer-ho "a casa".

L’altra idea que havia trobat per dinar és un restaurant prop de Granollers (Can Farell ), amb una enorme zona de jocs infantils (amb casa coberta, jocs de taula, pintures, etc, i 6 o 7 monitors/res) on pots deixar els nens (que si anem tots, són molts per jugar junts) ben cuidats i distrets mentre els grans dinen i on a més, es dina de collons. Faltaria trobar camp a prop.

Amb això vull dir que, tant important és el partit com la trobada –en família- per dinar. No és imprescindible, però pot ser bo conèixer-nos una mica més.
A més, cal buscar un lloc per la entrega solemne de la “Bóta de plata” i el “Trofeu MVP” de la primera fase, no?

O sigui que una altra opció pot ser quedar qualsevol dia per jugar amb qualsevol i qualsevol altre dia per dinar/sopar.

Per tant, m’agradaria que es confirmés aquest partit o s’aportessin alternatives, o s’especifiquin els problemes per tal de buscar solucions i aconseguir trobar-nos abans del 9 d’abril. Dimecres 19 o dijous 20 serien els darrers dies per poder confirmar-ho, però sigui com sigui, digueu alguna cosa per qualsevol mitjà. Siguem seriosos!

4 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

En el meu cas puc jugar un dia de cap de setmana (dissabte) aixi els meus fills em podrien veure que les hi fa molta il.lusio. El que no puc ara és anar a algun lloc que els nens despres juguin i corrin ... és una putada per l'Abel. S'ha `d'estar quiet a la cadira i veure als altres és una gran putada. Per tant jugar i dinar / sopar si però marxar ràpid... en fin es lo que hay... ho sento... si hem de fer una altre cosa no patiu per mi . Ho feu i punt !!!!

Anònim ha dit...

Amics, jo els dissabtes treballo, amb lo qual no puc anar al partit-dinar.

Anònim ha dit...

Jo encara que no pugui jugar vindria al dinar amb la familia.
No obstant tal i com ho vec ara crec que ho hauriem de fer mes endavant (entre lesions i dinars i resaques) potser que siguem prou quorum per jugar/dinar. Potser ho podem fer al final de la lliga i fer la entrega de trofeus (proposso que en hi hagi per tots) i la familia també pugui venir i veuren's jugar (si les dones volen tambè els hi podriem fer una samarreta especial de la diada de record i podrien jugar una estoneta...). Que us sembla?

Anònim ha dit...

Home...si hi ha monitores a Can Farell...a mi ja em va bé...jejeje.
Jo no tinc problemes d'horaris ni families, així que el que es decideixi ja em va bé.

Agugu tata!