dilluns, 3 de març del 2008

Per la història

La primera imatge gràfica de Geriatrix


La primera temporada de Geriatrix F. C. es pot resumir en un post com aquest.
Tal com és pot fer a la Viquipèdia, si algú ha d’afegir, editar o corregir part de la història, ho pot fer mitjançant els comentaris.ç
Queda escrit per fer història:

Clica per llegir! (Atenció! Post llarg!!)




LA FUNDACIÓ I EL BATEIG
GERIATRIX F.C. es funda a mitjans de setembre de 2007 com a equip sense nom. La iniciativa és de l’Agus, el Marcos i del Bep, de manera simultània. Un fa una proposta que els altres ja estaven pensant.

El nom es posa de pressa i corrents en el moment just de fer la inscripció a Meiland, davant la estupefacció i incredulitat del senyor de Meiland que omplia la fitxa .
Altres alternatives eren del tipus “MATODO”, “AGUBEMARC” i similars, provinents de combinar amb poca fortuna inicials i síl·labes dels tres fundadors.

També, buscant la broma fàcil i imitant a grans equips de lligues similars, com “Notraigan Florest”, “Maccabi de levantar”, “Nàstic...de plàstic” o “Inter de Meiland” el Bep proposa “PATÈTICO DE MANDRIL”. De cop, veient que el patetisme vindria per la avançada edat dels components de l’equip i el llarg temps d’inactivitat esportiva, amb l’ajut de creatius publicitaris professionals –caga-t’hi!- va sortir el nom de GERIATRIX F.C., però sense massa convenciment i de forma provisional i pressionats per les presses del senyor de Meiland, que encara esperava per omplir el full d’inscripció. Al sentir el nom, el bon home ens va donar uns minuts més de temps per si ens ho volíem repensar.

Es va demanar democràticament el suport o no, o la aportació d’altres alternatives als altres membres de l’equip i, en clara al·lusió premonitòria del tarannà intercomunicatiu de la plantilla, no es va manifestar ningú ni a favor ni en contra.

Ara sembla que no ens podríem dir d’una altra manera, ja que el nom a quallat de manera indeformable i indeleble com un tatuatge als cors dels components i “socis/es – simpatitzants/tes ” de l’equip moniatero.



El color de les samarretes, ergo el color corporatiu de l’equip, es posa a votació seguint el model de l’estoc dels equipatges econòmicament abastables de futbolmanianet.com. La samarreta i mitjons moniato i els pantalons negres són una de les propostes del Marcos.
Un dels motius principals de la proposta era que aquest model fabricava la talla “S” (la seva) i altres models o marques, no. O sigui, que anem de taronja per qüestió de mides!
El propi Marcos, l’Agus, el Jordi, el JoanCa, el Bep, el JosepMa i el XaviG voten, aporten alternatives o comenten alguna cosa al respecte de l’equipatge, en mails creuats durant almenys 8 dies! Al final no es va poder debutar amb l’equipatge oficial fins la quarta jornada.

LA PRIMERA PLANTILLA
El primer equip definitiu de Geriatrix F.C. el formen tres clans:
El clan de l’Agus, format per ell mateix i el seu germà JoanCa, que te dos amics, el JosepMa i l’Albert (el Mister). Be, el JoanCa en té més d’amics, però a GERIATRIX F.C. només en juguen dos.
L’Agus és soci del Marcos, que a la vegada és el cap visible del clan Amenedo, amb els seus cosins, els germans Ramón, Enri i Borja i el cunyat d’ells, el LuísJo. El clan del Bep, cosí del JoanCa i de l’Agus, format per ell mateix i pel seu cosí Jordi i els companys de feina LluisCap i XaviG que alhora havia compartit estudis amb JoanCa, que com hem vist, és cosí del Bep i germà de l’Agus, el soci del Marcos. Està clar, no?

Aquesta societat de famílies va donar altres idees per trobar nom, com “El padrino” o “Los Soprano”, però la tendència televisiva dels noms podrien portar a anomenar-nos “Lost (Perdidos)” que és com podrien acabar els partits o pitjor encara, “Escenas de matrimònio” com les protagonitzades en moments de crisi a les “banquetes” i vestidors.

Resumint, la plantilla de la primera fase de la primera temporada està formada per;
JosepMa (porter) i Bep (porter/defensa).
JoanCa (defensa), LluísCap (defensa/centrecampista), Albert (defensa/mister).
Ramón (centre/mitja punta), LuísJo (centre/davanter), Enri (polivalent) i XaviG (centre/davanter).
Agus (davanter), Marcos (davanter), Jordi (davanter) i Borja (polivalent).

ELS PRIMER "PINITOS"
Com s’ha anat reiterant, la intercomunicació de GERIATRIX F.C. no seria el punt més fort de l’equip. Es va intentar convocar a tothom per jugar una patxangueta abans de començar la lliga, sobretot per conèixer-nos, perquè hi havia qui no coneixia a cap dels membres! Va ser infructuós.

La primera trobada de GERIATRIX F.C. va ser a la convocatòria del primer partit. Almenys vam tenir temps per a veure’ns les cares ja que el primer partit de GERIATRIX F.C., el 10 d’octubre de 2007, es va suspendre per diluvi. Aquell dia almenys van jugar una de les terceres parts més nombroses des de que Geriatrix és Geriatrix. Com se sap, les terceres parts són les fases del joc més importants, on es degluteixen sense pietat tones de colesterol i sucs de civada fresca tot comentant el que ha passat en les dues parts anteriors o parlant de temes tant importants per l’equip com les dones (les dels altres!). Algun cop es pot debatre i teoritzar sobre física quàntica o d’altres temes banals, però no és massa sovint.
El 15 d’octubre jugàvem i perdíem 1 a 4 contra Monells i només una setmana després, ja guanyàvem per 8 a 1 al Casino Cardedeu, sent aquesta la primera victòria oficial.

RESUM DE LA PRIMERA FASE 2007/08

Resultats


Clica per ampliar



Classificació final

Clica per ampliar

Golejadors

Clica per ampliar

Sancionats; Amb 2 grogues, Bep i Enri
Jugadors que més han participat: JoanCa, Enri, Bep
Jugadors que menys han participat: XaviG, Marcos, LuisJo
Jugador de la temporada “Bóta d’or”: JosepMa

Tot i les continues lesions lleus i extra-esportives (qui ha dit que el golf és un esport???)del Marcos i la fragilitat dels genolls de l’Agus i del Bep, no s’ha hagut de lamentar cap lesió de gravetat en tota la primera fase.

1 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Home, trobo a faltar alguns moments épics a les dutxes. On sino ens hem trobat mes units que mai?. Menys mal que tots som un homenets i no em caigut en tentacions i alguna que altre provocació...
Força Geriatrix i la història continua...