divendres, 7 de març del 2008

Torna l'1x1 de Nixor!!

Geriatrix 4 – Monells 3

BRILLANT Així de contundent definiríem el partit d’aquesta setmana. Brillant per que tots els jugadors van participar d’una manera molt activa, brillant per que es va jugar amb una intensitat que no s’ha vist mai en aquest equip des de que es va fundar, brillant per que vam saber aguantar la pressió del resultat fins al final del partit i vam saber guanyar, brillant per que ens ho vam passar bé, i brillant per moltes coses més.

L’única taca fosca de la jornada va ser la greu lesió d’en Joan Carles Torres que des d’aquí li desitgem una ràpida recuperació.

Clica!

Albert - Entrenador: Brillant. (ja sé que em repeteixo però no ho tornaré a dir!!!), dic brillant per que va saber des del principi, que aquest dia l’equip no necessitava que li diguessin res, simplement tenia que deixar que els moviments en el terreny de joc sortissin de manera natural, i que així cadascú donaria el 100%.

Josep M: Segur. Possiblement un dels partits que menys feina ha tingut. En els gols no va poder fer res, i en les sortides a fora l’àrea va estar molt expeditiu.

Bep D. : Lluitador. Va tornar a ser el “CRACK” del equip (diem això per que va trencar algun que altre turmell de l’equip contrari!!!), li va donar caràcter i contundència a la defensa.

Albert M.: Controlador. En tot moment va estar molt ben posicionat i controlant tant l’equip contrari com l’equip propi. Es va incorporar en diverses ocasions, però llàstima que no el van acompanyar. Va salvar un gol sobre la línea de la porteria en l’últim terç del partit que es va celebrar més que un gol propi.

Joan Carles T. : Lesionat.

Ramon A.: Participatiu. Durant el temps que va estar en el camp, va canalitzar totes les jugades, es va sacrificar tant en defensa con al atac, sent el company ideal per cadascú que tenia la pilota. Va signar un dels gols de la nit, amb una bonica jugada de combinació.

LuisCap: Atlètic. Una vegada més va demostrar que està en una bona forma física, y aquest cop va controlar bastant bé la seva posició, oferint-se constantment als seus companys. També va ser un dels jugadors del equip que va posar la cama amb contundència per parar al contrari. (i alguna que altre tisoreta!!!!)

Enri A.: Baixa.

Borja A.: Omnipresent. En aquest partit es va reivindicar, i va fer el millor partit del que va de temporada (i em refereixo també a la 1a fase!!). Va estar gairebé perfecte tant en defensa com en atac, va tallar pilotes al mig camp i en defensa, va treure la pilota amb criteri, va repartir llenya i en va rebre, i quant la va rebre, no va protestar i va mantindre una “compostura” digne d’una estrella del futbol.

Agustí T.: Efectiu. Ell no volia jugar gaire, ja sabeu el tema del genoll lesionat!!!, però és com un nen petit, li dones una pilota i s’oblida de tot (fins demà, que no es pot aixecar!!). Va córrer, es va oferir al mig del camp i en atac, va tornar a marcar, i aquest cop un gran gol, i va participar activament amb les jugades d’atac. Com crítica (no tot ha de ser bonic) diríem que hauria de millorar quant està defensant!!!

Luisjo S.: Incansable. Va tornar a l’equip desprès d’uns partits de descans obligats per la feina, però va tornar com si fos el primer dia, va córrer, va lluitar, es va buidar en el terreny de joc i va tenir la recompensa del gol en una jugada que tothom, propis i estranys, donaven per pilota perduda.

Jordi D.: Seriós. S’està fent amb la nova demarcació que el Míster li ha assignat, poc a poc va agafant confiança, i es va arriscant més. Va participar en moltes jugades de gol i va tenir ocasions que de ben segur en pròxims partits arribarà el gol.

Marcos M.: Baixa.

Xavi G.: Com sempre de baixa.

0 COMENTARIS. I tu, que dius?: