dimarts, 25 de març del 2008

Tornem a la feina!




Ja s'ha acabat la setmana de passió i via crucis, nens a casa, caravanes i on els deixo mentre treballo!?!

Ara ha arribat l'hora de tornar a la feina i de tornar a bellugar algun musculet.


"Visto lo visto", amb alguna excusa raonable i els mutis de sempre, s'ha arribat a la conclusió que no era el moment adequat pel partit/dinar, però segur que estareu d'acord amb que no ens podem presentar el dia 9 a jugar després de tres setmanes de pantxing, no?


La proposta definitiva és;


Clica, clica!



- Agafar camp i equip rival, arbitre inclòs, a Meiland pel dimecres 2.
- Si no n'hi ha, doncs dilluns 31.
- El sopar/dinar ja el farem quan es pugui, i el partit en hores diurnes, més endavant quan faci bon temps, i en diumenge.

Això vol dir que, en teoria, tothom pot perque son dies "Meiland" (dies que ens podria tocar jugar) i que potser els lesionats estarem a punt per jugar, almenys uns minuts.


Pel que pugui passar, si veiem que no contesta massa gent, el Jordi pot portar al Jordi 2 i els de la tele portarem un altre reforç, per tal de poder jugar i no "putejar" als que puguin fer-ho.

Recordeu que això NO ENTRA EN LA QUOTA i que s'ha de pagar a part, però sent dos equips a pagar, no crec que sigui una ruïna.


Si no hi ha una muntanya de comentaris negatius, faig l'encarreg "si o si" aquesta tarda.


Salut, i a còrrer!!




8 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Hola companys. Us actualitzo el "parte médico". Tinc encara per mes o menys 4 setmanes (2 per començar a correr i 2 per començar a tocar pilota). Ademés coincideix que el 2 i el 3 estic a Madrid per lo que ni tampoc de arbitre podria venir...

Anònim ha dit...

Salut Equip. Jo m´apunto a l´entrenament, peró caldría fer notar que el día 2 hi ha Champions. Personalment me la sua el que faci el Barza, peró vista la colla de culés que portem....

Anònim ha dit...

Bona, Marcos!
Si és així, que sigui dilluns 31.

JoanCa, recupera't jaaaa!!!

Jo tampoc podré jugar encara de jugador de camp però si de porter, almenys 1/2 part. Si no vinguès el JosepMa, podria fer un esforç i jugar tot el partit. El reforç que porto és defensa.

A veure si surt la cosa...

LoBep ha dit...

El partit del Barça de Champions és l'1 d'abril (www.uefa.org), dimarts, per tant queda lliure dimecres 2.

Anònim ha dit...

Gent Geriàtrica!!! Com esteu?
Jo estaré encara unes setmanes reposant, m’he de fer una ressonància magnètica al genoll (m’ho va dir el metge!!) i encara no he tingut temps d’encarregar-la. De totes formes veig que aquests dies que no he fet exercici s’ha desinflat molt el genoll i hem sento millor, és per això que prefereixo descansar una mica més i així aprofitaré per anar a fer la ressonància.

Anònim ha dit...

Cap problema 31 o 2 sempre i quan sigui un partit seriós...
Jo hi seré, són aquells partits en que el mister pot fer proves diverses...

Anònim ha dit...

Holesss! Jo m'apunto quan sigui...si cal puc avisar al Jordi 2.

Que vagi bé!

Anònim ha dit...

Hola nois!!! Jo puc el 31 o 2, cap problema...