dimarts, 29 d’abril del 2008

Partit per oblidar



GEC 4 - GERIATRIX 2
Amb nomes set jugadors (dos d’ells porters) es fa massa difícil guanyar a un dels rivals més fluixos de la categoria en un dels pitjors partits de Geriatrix.
Per sort, encara tenim “coixí”, però es fa imprescindible guanyar dimecres que ve a “Sustáncia” si volem treure’ls-hi el lideratge.

Amb dos partits menys que GEC anem tercers amb un punt de diferència. El líder, amb els mateixos partits que nosaltres te tres punts més.

Clica!


EL PARTIT
Mal partit amb moltes possibles excuses; es que no hi havia canvis, es que el camp era gran i amb poca llum, es que el terreny estava mullat, es que hi havia poc públic i no animava massa, es que ens reservàvem pel partit del Manchensen Tunaited ("T'has tacat d’oli del que sobra a la llauna de tonyina", en serbo-croata)...


El resultat és que s’ha perdut de forma bastant trista, sabent que si hagués aparegut un sol canvi per poder controlar el mig camp, el resultat hauria estat bastant diferent.
Van arribar cinc vegades, i les quatre que ho van fer amb igualtat o superioritat numèrica van marcar.

Un dels pitjors partits de LoBep (i van dos seguits!) tot i no tenir massa culpa en els quatre gols. Podria haver fet més.

El JosepMa, sòlid en defensa, va cometre alguna errada de control de pilota o de passada. Als quinze minuts va descobrir que no hi havia canvis. I ja estava ofegat... Ho va fer be.

El LluisCap va fer una segona part sensacional en defensa, quan es va cansar de que el 10 contrari ens superés una i altra vegada. El va parar gairebé sempre. En algun moment, ebri d’autoconfiança, se la va jugar massa en llocs perillosos, jugant-se un gol i més d’un infart del porter. Un portent físic.

L’Albert va fer el que va poder. Va jugar d’organitzador –no hi havia ningú més!- i va provar el xut des de tot arreu. Fins i tot des de la ronda de dalt. Va marcar de cap tal com havia predit a l’escalfament.

El Borja, descomunal, es va carregar l’equip a l’esquena. Pujava a buscar pilotes al vestidor i s’esmunyia entre els contraris, que no podien parar-lo de cap manera legal, fins arribar a l’àrea contrària. Vaig perdre el compte de les jugades “slalom” que va intentar. Li va faltar resoldre més, però no es pot demanar tot.

El Jordi va tenir diverses ocasions de gol. Amb una mica més d’autoconfiança i pensant una mica menys, hauria marcat segur. En alguns moments tenia el cap més a prop del “Viñarock” que de la Meiland. Tot i això, continua en línia ascendent.

El LuisJo, en el seu perfil habitual, lluitador que no dona cap pilota per perduda. Quan està en forma, tots els rebots són seus. El dia que aixequi el cap i descobreixi que el futbol és un esport d’equip, haurà nascut una estrella mundial.

LA BÓTA D’OR
No hi ha canvis en el lideratge de la “Bóta d’or”. Si, ja sé que és injust, però...
Debuta a la llista el JosepMa i per primer cop a la història, el factor públic hi està representat.

Recordeu que pot votar tothom que visiti aquest blog, jugui o no. I que els motiu del vot pot ser el que sigui. Es tracta d’explicar-ho i que tingui una mica de conya.
Qui vota té un punt. El votat, dos. El més votat de la jornada, cinc punt extres. I si vols votar en negatiu, se li resta un puntet a “l’amic”.


CONVOCATÒRIA
El proper partit és dimecres 7 de maig. Podeu convocar-vos en aquest post o millor encara, el dilluns o dimarts en el següent post. Si no es publiqués, convoqueu-vos en el proper post de “les dones dels futbolistes”. O on us doni la gana, però convoqueu-vos!.



dimecres, 23 d’abril del 2008

Aquí no hi ha qui suï!

Ens estem posant com a bacons, amb això dels aplaçaments!

Amb un bagatge de quatre partits (i una mena d’amistós) en gairebé tres mesos no podem dir que ens hem apuntat a jugar a futbol per fer esport. Simplement no cola!

O sigui que ja podem estar buscant una excusa més creïble.

Alguns intenten fer veure que fan alguna cosa trobant novia, amb el conseqüent i suposat treball d’abdominals (felicitats per partida doble, Jordi!). Altres, amb l’excusa dels nens/es diuen que ja en fan prou d’exercici.
Els més joves, si no busquen/troben novia, estan insolentment en forma sense fer gairebé res més que estudiar.
I fins i tot, n’hi ha un que diu que se’n va en bici amb una pilota a la muntanya a fer uns tocs. Ja! A tocar-se les pilotes a la muntanya, deu anar!

I desprès està el que té tanta feina que, no sols no corre ara sinó que no ha corregut en tot el darrer any!

I llavors, hi ha uns altres que es dediquen a fer esports d’alt risc al país de la Guinness i el whisky. I del cafè irlandès. No et fot!

A més, tot i tenir gimnàs a la nostra disposició, em consta que no hi va ningú, o sigui que no cola l’excusa Ronaldinhera d’estar al gimnàs preparant-se.

No, nois. No cola!

Jo, sense anar més lluny, he recuperat els gairebé cinc quilos que havia perdut des de Nadal.

Però tot s’acaba! Dilluns que ve, el 28, per fi sembla que suarem la samarreta.

Clica!


CONVOCATÒRIA
Confirmats per dilluns hi ha;

Borja
Enri
Ramón
LluisCap
LoBep

Esperem que el JoanCa, l’Agus i el Marcos estiguin recuperats de les respectives lesions.
Del Rafa ja us dic que no està recuperat i que el seu debut ha d’esperar unes setmanes.

A veure que us sembla la possible convocatòria del Jordi2. A mi ja m’agrada, però la meva modesta opinió és que només hauria de jugar quan falti algun Sub-28.
Per evitar queixes i mals rotllos, més que res...

Confirmeu quan abans millor!

BÓTA D’OR
Tot i la pressió del LluisCap, que es veu favorit per guanyar els cinc punts al més votat de la jornada passada, us recordo que no es tanca la votació fins el dia del proper partit i que pot votar tothom, jugador o no i que hagi jugat o no.

Aquesta jornada han votat:
Jordi, JoanCa, el Mister, LoBep, Agus, LluisCap i Borja. La meitat de la plantilla.

Fins dilluns! ... I visca el Barça... manque pierda!

dissabte, 19 d’abril del 2008

Dones de futbolistes (Cap. 6) -Kristen Pazik




Kristen Pazik

Shevchenko, que sempre he pensat que el Barça l’hauria d’haver fitxat després de la marxa de Larson, esta casat amb aquesta mossa.
Kristen Pazik, una exTop Model Americana.
Una curiositat es que había estat comprometida amb Piersilvio Berlusconi, si si fill del president de la Republica Italianana i del Milan.

dimarts, 15 d’abril del 2008

Imparables? (Actualització important!)

Hi ha maneres millors de col·locar una tanca que com ho fa el Bep.

10 a 4 a Pingus98.
- Golejada d’escàndol en un dels millors partits de Geriatrix contra el rival més noble de la lliga.
- JoanCa juga els primers minuts després de la lesió.
- JordiDo marca per primer cop en partit oficial justificant així el seu fitxatge; un xut a porta, un gol.

Clica!


LA CRÓNICA
Gairebé no s’ha notat que alguns portaven més d’un més sense jugar.
Amb un domini absolut, de dalt a baix i de dreta a esquerra i durant tot el partit, Pingus no ha tingut opció. Combinacions perfectes del trio “Amenator”, un LuisJo pletòric amb superioritat absoluta en els rebots, Jordi II en el seu nivell habitual i una defensa sòbria amb en JosepMa i l’Albert. En LluísCap molt bé allà on li ha tocat jugar. Fins i tot ha provat filigranes impossibles (veure el minut 1:49 d’aquest
vídeo).
La derrota hauria pogut ser més abundant si el Bep no hagués cantat en dos dels quatre gols encaixats.

El millor:
- El primer gol del partit, del LuisJo, espectacular.
- El primer gol de la vida del Jordi, enmarcable.
- Els primers minuts de pilota del JoanCa, esperançadors.
- L’Àgus, tot i no poder jugar, ha estat al camp fent costat a l’equip. Solidari.
- La primera espectadora en la història de Geriatrix. Un petó, Olga!

El pitjor:
- No ens hauríem d’arriscar a que algú demani explicacions sobre l’alineació. Hem d’anar en compte amb els sub28.
- L’experiment d’estalvi d’efectius en la col·locació de la primera tanca del Bep.
- La lenta recuperació del Marcos. Que tal uns xeringassos de “potaje”, Marcos!?

Ni fu ni fa:
- En XaviGo, gran amic per altra banda, ja no fa ni fred ni calor que jugui o no. El dia que vingui li semblarà estrany que les pilotes siguin rodones i el camp rectangular. Li està sortint a 100€ el partit! Per 100€ més,t’ imprimim publicitat a la samarreta! I per 400, Meiland es podria dir “XaviGo Arena Stadium”.

EL PROPER PARTIT
Dimecres 23 d’Abril hi ha partit de Champions del “Farsa” contra el ManU (No pronunciar Manué! –com el de “no te arrime a la paré, que te va a yená de cá!”- sinò “Manlliú”, en correcte anglès de Cambridge, Òxford o Wyoming).
Per tercer cop coincideix amb partit de lliga i els dos partits anteriors s’han suspès. Per evitar continuar guanyant partits sense jugar-los, ho hem posat en coneixement de Meiland.

Meiland ha parlat amb Traders i s’ha acabat ajornant el partit. Molt probablement es jugarà al juliol, i es produirà una situació estranya; Contra Traders jugarem primer el partit de tornada i després el d’anada. Curiós, no?

Per tant, el proper partit de Geriatrix és dilluns 28, a les 21.30, contra G.E.C.
Si us plau, confirmeu
PER QUALSEVOL MITJÀ la vostra assistència

LA BÒTA D’OR
Per si us havíeu oblidat, hi ha “bóta d’or”. Recordeu que la “gracia” està en que la pròpia votació, en tingui de gracia. I que pot votar tothom, hagi jugat o no. Fins i tot, poden votar lectors-res/no jugadors-es. I que la “normativa” d’aquest “concurs” et puntua fins i tot pel fet de votar!

Es puntua així;

- El que vota, pel fet de fer-ho, 1 punt.

- El que rep la votació (el votat), 2 punts.

- El més votat de la jornada, 5 punts extres.

- Vot negatiu, -1 punt. (Aquí us vull veure, cabroncetes!!)


I a la que puguem, com el “Chiqui chiqui”, votarem per sms!

Fins dimecres.... o no!

divendres, 11 d’abril del 2008

Dones de futbolistes (Cap. 5) Imogen Thomas






Imogen Thomas

Aquesta model filla de la Gran Bretaña es molt coneguda entre els futbolistes de la Premier Leage.
Es veu que la premsa Mexicana va difondre una informació que deia que el jugador Nery Castillo, (en la meva vida havia escoltat aquest nom, es el que surt a la foto), es va concentra amb ella en contes de estar concentrar amb el seu equip la nit anterior.
Resultat de partit:Mèxic 2 – Ghana 1
La concentració del Nery va funcionar!!!

dijous, 10 d’abril del 2008

AQUEST DILLUNS SI, NO?

L'últim partit que vam jugar, erem així de joves...


A veure si és veritat que hi ha partit! Que juguem menys que l’Ezquerro al Barça!

Si us plau, convoqueu-vos per qualsevol mitjà, per saber quans serem i si cal enviar reforços.

Feu-ho amb temps (avui o demà!!) que el partit és dilluns a les 21.30.

Si cliques, hi veuràs una altra convocatòria... i una notícia!



PARTIT A BORDEUS AMB TV3
A l’equip de TV3 li falten jugadors pel torneig de Bordeus que s’ha de disputar dissabte 31 de maig.

Sortim divendres 30 cap a les 15h i tornem diumenge al migdia. Es juguen partidets de 40 minuts, de futbol11, i si s’arriba a la final –com l’any passat- s’hauran jugat 5 partits.

La estada i el menjar (es dorm i es menja a un CAR –Centre d’alt rendiment, com el de Sant Cugat-) val 70€ (sopar i dormir divendres, esmorzar, dinar, sopar i dormir dissabte, i esmorzar -i crec que el dinar també- de diumenge). El viatge està per decidir. Si es fa en cotxes particulars compartits surt per uns 25€ més. S’està treballant en aconseguir vehicles de la tele i/o microbus. En avió surt car.

El poble on estarem i jugarem (Gujan Mestras) és a uns 65 Km de Bordeus, a la costa, i es molt guapo. Com per aprofitar el cap de setmana i fer turisme.

A veure si hi ha algun valent que s’apunti!

LA NOTÍCIA
Meiland dona el partit de dimecres per guanyat. Tornem a ser líders.
No sé si us convenç la idea, perquè van avisar amb temps. Avui preguntaré a Meiland si és que el reglament diu que si s’aplaça el partit es perd. A mi no m’importaria haver-lo de jugar. Que en dieu?

dimecres, 9 d’abril del 2008

PARTIT APLAÇAT!




A T E N C I Ó!


Casino Cardedeu, grans culers pel que sembla, ha demanat aplaçar el partit.


Això vol dir que NO JUGUEM AQUESTA SETMANA i que s'acumula un altre partit pendent.


El proper partit, DILLUNS 14, a les 21.30 contra els amics de Baco, de Pingus 98.

Amb una mica de sort, haurem recuperat alguna baixa!


Fins dilluns!


(No cal que cliquis!)



Text amagat

dilluns, 7 d’abril del 2008

Alea iacta est


Encarem aquesta jornada amb més baixes que la selecció femenina d'hipica de Liliput. Esperem que el “virus FIFA” hagi afectat a Casino i no es presentin!

Nosaltres, com uns campions, hi serem.

Clica!

A la infermeria hi ha;
- JoanCa: Trencament muscular. Li queden almenys dues setmanes.
- Agus: Genoll de golfista. Almenys dues setmanes més.
- Marcos: Sinusitis i d’altres contratemps. A veure quan torna!

Bambas blancas també és baixa (esperem que no ho sigui per lesió!)

I entrant per la porta gran, el Rafa, nou i flamant fitxatge, s’incorpora a la plantilla amb una bonica fissura muscular amb possibilitat de trencament; de dues setmanes a dos mesos, segons confirmi el diagnòstic.

Han confirmat assistència;

- Enri
- Borja
- El Mister
- LluísCap
- LoBep
- Jordi
- Jordi II (Reforç temporal)

Si el LuísJo i el JosepMa venen, serem 9 (!!).

El XaviGo és una incògnita, com sempre. Si ve, bote!

Estem fent moviments per aconseguir algú més, per assegurar uns mínims.

Per fi gairebé tothom ha avisat amb temps i això és d’agrair. Bravo!

Fins dimecres! ... i ja que som pocs, a veure si arribem d’hora!!

divendres, 4 d’abril del 2008

Avisar és de (S)avis.

He esperat un parell de dies per escriure aquest post. Ha anat be, perquè després del partit només hauria pogut escriure un disbarat molt pujat de to.
Al final, res. Però no voldria deixar passar l’oportunitat de explicar a qui ho vulgui llegir que, abans de res ha d’haver respecte a les persones.

Clica, clica...


Gairebé un més parlant de fer un amistós. No sabíem quan ni on, però sabíem que el faríem. Ningú no va dir el contrari. Ni per telèfon.

Després de bastants dies regirant cel i terra, trucades, internet (proveu de trobar camp un dimecres –sense champions- a Barcelona!) trobem pista. A última hora algú troba equip o cinc o sis d’un equip. Sabent que hi ha moltes baixes per lesió, busquem reforços per nosaltres i pels altres. La gent de Futbol7Barcelona, a més de camp també ens troben equip. Els diem que no, perquè seriem massa gent! “No cal, que serem més de vint!”... Tornen a trucar per desconvocar-los...
Total, a quarts de 10 del vespre ens trobem, com a tontos al mig de la Trinitat, sis de l’equip, un reforç i la gent del camp i la de Futbol7Barcelona. Cap rival. Cap explicació. Cap respecte. I els de sempre, a donar la cara.

Ningú no té l’obligació de venir. Ningú.
Però només per respecte a la resta de companys crec que hi ha l’obligació moral d’avisar amb un mínim de temps. No m’agrada fer el tonto al carrer quan podria estar a casa tranquil·let, si sé que no ve ningú.

Pots posar-te malalt a última hora i això és mala sort. És justificable. El que no veig tant clar és que uns exàmens, unes ocupacions o una nit sense dormir, sobretot si s’ha quedat que es portaria equip contrari i sabent que hi ha més baixes que mai, no et permeti fer ni una trucada. Que no es pugui preveure amb temps i avisar. Simplement A V I S A R.
S’hauria suspès i tots contents i a casa. No és el primer cop però per mi, és el mes greu.

FITXAGE
El reforç que va venir dimecres es diu Rafa, te 36 anys, juga a 3a regional i endinya unes “gardeles” impressionants, vindrà el proper partit. La decisió es va prendre per unanimitat dels presents el mateix dimecres. Es farà fitxa i el seu dorsal serà el 72.
Només vindrà alguns partits, quan la feina i els entrenaments li permetin i sobretot quan les confirmacions de convocatòria siguin baixes. Mai més en quadro!

CONVOCATÒRIA
Dimecres 9 d’abril, a les 21.30 i coincidint amb el Barça –Shalke 04 (espero que aquest no sigui el resultat de la eliminatòria!) hi ha partit. Ens juguem el lideratge.
Dimecres vam decidir per unanimitat –amb dubtes- jugar el partit. Si els altres no es presenten, tres punts a la saca, i a veure el Barça al bareto.
Esperem que les baixes s’hagin recuperat i a veure si tots fem un petit esforç de no fer patir per ”si vindran o no” o “serem prous, o que?” als que sempre hi són i sempre estan.


dimarts, 1 d’abril del 2008

Entrenament confirmat! Hi ha rival! (Actualitzat)


Clica per ampliar


Després d’una recerca desesperada, ja tenim camp per entrenar aquest dimecres.
A Meiland només hi havia pista de futbol sala a les 20 i a les 23 hores.
Hem regirat tots els camps de futbol 7, de gespa artificial no abrasiva, prop de transport públic i a Barcelona o enganxat a la ciutat.
Els camps de Llar Mundet, l’Aliga, Europa, Sant Andreu, entre d’altres, estan plens.
O sigui que, ens hem equivocat de feina! En lloc de jugar a futbol hauríem de muntar tornejos, que es veu que triomfen!

Al final, hem trobat camp a la sortida 1 de la Ronda de dalt.


Si cliques et donem més informació, t’expliquem com arribar...


El camp és de gespa artificial d’última generació. Hi passo cada dia per davant i fa pocs mesos que està instal·lada. El preu és de 80€, que ho trobo força raonable si som prou gent.
El tenim llogat a les 21.30, o sigui que hi hauríem de ser al voltant de les 21 hores.

L'equip rival és l'equip del cunyat del XaviGo, que la propera temporada s'inscriurà a la Lliga de veterans de Meiland. Degut a la manca de temps pot ser que no pugui venir tot l'equip, per tant, per si de cas i per suplir les baixes, proposo que tothom que vulgui, porti algú per jugar.

Confirmo que vindrà un dels fitxatges esporàdics (que encara ha de debutar).

Espero que tothom que estigui disponible, faci un esforç i vingui a jugar dimecres. Els músculs us ho agrairan, i l’equip també.
Ja sabem que passa si parem una setmana. Ara portem més de tres setmanes parats i crec –és la meva opinió personal- que pot valer la pena fer un petit sacrifici desprès d’aquest temps i venir a jugar. Les dones ho entendran...

A més, si penseu que Sustáncia Navarra (pressumptes Colegio de Ahogados) han jugat i han guanyat, i per tant ens han superat a la classificació, i que dimecres que ve juguem contra els tercers i podem tornar a ser líders, potser us entren més ganes de preparar el partit.

Confirmeu (o no!) als comentaris. Seria per emprenyar-se si ningú diu res i ens trobem quatre penjats a la Trinitat un dimecres al vespre.

COM ARRIBAR
Segons indicacions dels propis organitzadors dels tornejos que es juguen allà (sobre el paper tenen bona pinta), la manera d’arribar és fàcil:

En Metro (Nova informació!):

Parada Trinitat Vella a uns 150 metres. (Veure mapa).
Parada Trinitat Nova a uns 750 metres.

Per Ronda de dalt, direcció Besòs:

Sortir per la sortida 2, continuar pel lateral fins el semàfor anterior a la sortida 1. Girar a l’esquerra (passar per sota la Ronda) i girar a la dreta. (Veure mapa)

Per Ronda de dalt, direcció Llobregat:

Sortir per la sortida 1 i girar a la dreta. Un altre cop a la dreta i ja està.

Confirmeu assistència i si ve a jugar algú més!
Fins dimecres!!