divendres, 4 d’abril del 2008

Avisar és de (S)avis.

He esperat un parell de dies per escriure aquest post. Ha anat be, perquè després del partit només hauria pogut escriure un disbarat molt pujat de to.
Al final, res. Però no voldria deixar passar l’oportunitat de explicar a qui ho vulgui llegir que, abans de res ha d’haver respecte a les persones.

Clica, clica...


Gairebé un més parlant de fer un amistós. No sabíem quan ni on, però sabíem que el faríem. Ningú no va dir el contrari. Ni per telèfon.

Després de bastants dies regirant cel i terra, trucades, internet (proveu de trobar camp un dimecres –sense champions- a Barcelona!) trobem pista. A última hora algú troba equip o cinc o sis d’un equip. Sabent que hi ha moltes baixes per lesió, busquem reforços per nosaltres i pels altres. La gent de Futbol7Barcelona, a més de camp també ens troben equip. Els diem que no, perquè seriem massa gent! “No cal, que serem més de vint!”... Tornen a trucar per desconvocar-los...
Total, a quarts de 10 del vespre ens trobem, com a tontos al mig de la Trinitat, sis de l’equip, un reforç i la gent del camp i la de Futbol7Barcelona. Cap rival. Cap explicació. Cap respecte. I els de sempre, a donar la cara.

Ningú no té l’obligació de venir. Ningú.
Però només per respecte a la resta de companys crec que hi ha l’obligació moral d’avisar amb un mínim de temps. No m’agrada fer el tonto al carrer quan podria estar a casa tranquil·let, si sé que no ve ningú.

Pots posar-te malalt a última hora i això és mala sort. És justificable. El que no veig tant clar és que uns exàmens, unes ocupacions o una nit sense dormir, sobretot si s’ha quedat que es portaria equip contrari i sabent que hi ha més baixes que mai, no et permeti fer ni una trucada. Que no es pugui preveure amb temps i avisar. Simplement A V I S A R.
S’hauria suspès i tots contents i a casa. No és el primer cop però per mi, és el mes greu.

FITXAGE
El reforç que va venir dimecres es diu Rafa, te 36 anys, juga a 3a regional i endinya unes “gardeles” impressionants, vindrà el proper partit. La decisió es va prendre per unanimitat dels presents el mateix dimecres. Es farà fitxa i el seu dorsal serà el 72.
Només vindrà alguns partits, quan la feina i els entrenaments li permetin i sobretot quan les confirmacions de convocatòria siguin baixes. Mai més en quadro!

CONVOCATÒRIA
Dimecres 9 d’abril, a les 21.30 i coincidint amb el Barça –Shalke 04 (espero que aquest no sigui el resultat de la eliminatòria!) hi ha partit. Ens juguem el lideratge.
Dimecres vam decidir per unanimitat –amb dubtes- jugar el partit. Si els altres no es presenten, tres punts a la saca, i a veure el Barça al bareto.
Esperem que les baixes s’hagin recuperat i a veure si tots fem un petit esforç de no fer patir per ”si vindran o no” o “serem prous, o que?” als que sempre hi són i sempre estan.


14 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

ABANS DE PUBLICAR UN COMENTARI SOBRE AQUEST POST, FARE COM EL BEP I M'ESPERARÉ UN PARELL DE DIES PER PAIR-HO. POSSIBLEMENT M'ESPERARÉ A XERRAR-HO DE VEU PERQUÉ DE VEGADES LES PARAULES ESCRITES PODEN SER MÉS CRUELS O FER MÉS MAL DEL QUE REALMENT ES VOLIA FER, I SOBRETOT NO VULL QUE HI HAGIN POSSIBLES MALS ENTESOS, PERÓ EL QUE SI M' AGRADARIA FER NOTAR ES QUE PENSO QUE NINGÚ DE L'EQUIP NO SENTI RESPECTE PELS ALTRES, I QUE TOT I QUE HI HA GENT QUE NO ESTÁ ACOSTUMADA A ENTRAR EN BLOGS COM A SISTEMA DE COMUNICACIÓ ENTRE PERSONES, S'HA ACONSEGUIT QUE AQUESTA FOS LA CONVOCATÓRIA QUE MÉS GENT VA CONTESTAR, TANT RAPIDAMENT ES VA CONFIRMAR QUE HI HAURIA PARTIT AMB RIVAL.

Anònim ha dit...

i que vagi pel davant que si el dimecres arribo a ser un dels que el dimecres es van trobar al camp amb el pastís, l'emprenyamenta ufff....

LoBep ha dit...

Marcos,

Primer, no és res personal amb ningú en concret

Segon, en cap cas estic parlant d'entrar al blog o no. Hi ha telèfons! Si algú "dels meus" ha de parlar amb tu, sap que es pot possar en contacte amb mi i demanar-me el telèfon i si algú "dels teus" ho vol fer amb mi, sap que pot demanar-te'l a tu. Jo vaig intentar parlar amb el Borja abans de coneixer-nos i prou que ho vaig aconseguir. I tots tenim -o hem tingut- l'email de tothom. En LusiJo va confirtmar que venia per mail. Encara que sigui amb senyals de fum, es tracta d'avisar a la gent amb temps.

Tercer, tot i que aquest cop l'emprenyament no és tant per la banda "vostra" com pel que havia de portar l'altre equip, que tampoc no va avisar ni de que no venia ell ni de que hores abans li havia dit "l'equip contrari" que no podien venir. Tot i això, i tot i entrar cada dia al blog, el comentari de Bambas Blancas no el vaig veure fins quarts de vuit de la tarda, un parell d'hores més tard d'haver rebutjat l'oferta de jugadors de Futbol7Barcelona. És el que té avisar l'últim dia.

Quart, quan hi ha qui no avisa mai, però té la coartada que sempre ve (tard o aviat), el dia que falla se li desmunta la coartada. Recordo que molts partits hem començat a jugar sense saber si venen o no venen, i tenint cinc tios "al calaix" per si hi han baixes, hem hagut de començar algun partit en pilotes.

Cinqué, que hi hagi bon rotllo, però que la gent que no ho fa, s'impliqui una mica més ALMENYS per confirmar per quaslsevol mitjà si es pot comptar o no. És demanar molt poc. Tu avises si vas o no vas a un sopar? Més que res, perquè a l'hora de pagar el compte igual no surten els números, no? Així de fàcil.

Quan parlo de falta de respecte no ho faig pel fet de no venir, sino pel fet de no avisar. I crec que molts dels companys, en més o menys grau, -sobretot els que sempre hi són- signarien en part aquest escrit.

Per cert, estàs millor?
Salut!

Anònim ha dit...

Tens raó en gairebé tot el que dius i potser es culpa meva per no saber explicar-me be. Tot i no ser un dels que "sempre hi son"també signaria en part aquest escrit, ja que el meu comentari era personal e intransferible parlant únicament segons la meva manera de pensar i mai en representació de ningú. Es per aixó que m'estimo parla-ho de "viva voz".
La sinusitis segueix igual, i jo sordo i atiborrat de corticoides i antibiòtics, per lo que no puc confirmar la meva preséncia el dimecres per jugar, peró si per calentar la banda i veure´ns per poder xerrar.Anims als lesionats

Anònim ha dit...

Marcos,
Saps que tu ets dels que sempre estàs, encara que no hi siguis!

Millora't!

Anònim ha dit...

UNA ABRAÇADAAAAAA!!!

Aquesta setmana encara he de descansar, per tant no podré venir a jugar. Per altra banda com és dimecres de Champions i al Barça solament li queda això (i això no sé que pot ser, si la última situació vergonyosa d’aquest equip, o la possibilitat de passar la eliminatòria!!!), no crec que vingui, si la setmana que ve encara no puc jugar, us asseguro que vindré de públic i pot ser porti “CLACA”

Força Geriatrix !!!!!

Anònim ha dit...

Com veieu encara és massa d'hora, el que volia dir a la part final és : " no crec que vingui a jugar , i si la setmana que ve encara no puc jugar, vindré de públic.

Bé, m'espera una setmana mooooolt, dura!!!!

Anònim ha dit...

Jo vindré, encara que no estic al 100%. JosepMa, t'hauràs de vestir de moniato!

Fins dimecres.

Anònim ha dit...

Trix-boys!!!!
Jo no puc anar al partit, pero Enri i Borja confirmen la seva assistencia.
Suerte y a por ellos oé,oé oé!!!!

LoBep ha dit...

Ahí estamos, BB!!
Confirmando y a tiempo!

Nos vemos el miercoles.
Un abrazo.

Anònim ha dit...

Vindré !!! I el Rafa ?

Anònim ha dit...

Ep, jo segueixo amb la baixa i el dimecres tinc un tema personal que fa que no pugui venir ni de expectador. Aixi que sol em queda animar-vos i espero que el següent partit si que pugui venir encara que sigui per agafar el crono...
Bep-Marcos: Interessant l'intercanvi de comentaris.....

Anims Geriatrix!!

Nota: Per cert, que sapigueu que tinc la primera dessuadora oficial de Geriatrix (això segur que valdrà peles a l'ebay d'aqui uns anys....).

Anònim ha dit...

JoanCa, queda lleig que ho digui jo, però peles, el que es diu peles, ja et dic que ja les val ara! (jeje)

Ah! Per encarrecs, aqui!! (juas!)

Anònim ha dit...

Jo vinc dimecres, com sempre...
Bep, de "moniato" cap problema.