dimarts, 15 d’abril del 2008

Imparables? (Actualització important!)

Hi ha maneres millors de col·locar una tanca que com ho fa el Bep.

10 a 4 a Pingus98.
- Golejada d’escàndol en un dels millors partits de Geriatrix contra el rival més noble de la lliga.
- JoanCa juga els primers minuts després de la lesió.
- JordiDo marca per primer cop en partit oficial justificant així el seu fitxatge; un xut a porta, un gol.

Clica!


LA CRÓNICA
Gairebé no s’ha notat que alguns portaven més d’un més sense jugar.
Amb un domini absolut, de dalt a baix i de dreta a esquerra i durant tot el partit, Pingus no ha tingut opció. Combinacions perfectes del trio “Amenator”, un LuisJo pletòric amb superioritat absoluta en els rebots, Jordi II en el seu nivell habitual i una defensa sòbria amb en JosepMa i l’Albert. En LluísCap molt bé allà on li ha tocat jugar. Fins i tot ha provat filigranes impossibles (veure el minut 1:49 d’aquest
vídeo).
La derrota hauria pogut ser més abundant si el Bep no hagués cantat en dos dels quatre gols encaixats.

El millor:
- El primer gol del partit, del LuisJo, espectacular.
- El primer gol de la vida del Jordi, enmarcable.
- Els primers minuts de pilota del JoanCa, esperançadors.
- L’Àgus, tot i no poder jugar, ha estat al camp fent costat a l’equip. Solidari.
- La primera espectadora en la història de Geriatrix. Un petó, Olga!

El pitjor:
- No ens hauríem d’arriscar a que algú demani explicacions sobre l’alineació. Hem d’anar en compte amb els sub28.
- L’experiment d’estalvi d’efectius en la col·locació de la primera tanca del Bep.
- La lenta recuperació del Marcos. Que tal uns xeringassos de “potaje”, Marcos!?

Ni fu ni fa:
- En XaviGo, gran amic per altra banda, ja no fa ni fred ni calor que jugui o no. El dia que vingui li semblarà estrany que les pilotes siguin rodones i el camp rectangular. Li està sortint a 100€ el partit! Per 100€ més,t’ imprimim publicitat a la samarreta! I per 400, Meiland es podria dir “XaviGo Arena Stadium”.

EL PROPER PARTIT
Dimecres 23 d’Abril hi ha partit de Champions del “Farsa” contra el ManU (No pronunciar Manué! –com el de “no te arrime a la paré, que te va a yená de cá!”- sinò “Manlliú”, en correcte anglès de Cambridge, Òxford o Wyoming).
Per tercer cop coincideix amb partit de lliga i els dos partits anteriors s’han suspès. Per evitar continuar guanyant partits sense jugar-los, ho hem posat en coneixement de Meiland.

Meiland ha parlat amb Traders i s’ha acabat ajornant el partit. Molt probablement es jugarà al juliol, i es produirà una situació estranya; Contra Traders jugarem primer el partit de tornada i després el d’anada. Curiós, no?

Per tant, el proper partit de Geriatrix és dilluns 28, a les 21.30, contra G.E.C.
Si us plau, confirmeu
PER QUALSEVOL MITJÀ la vostra assistència

LA BÒTA D’OR
Per si us havíeu oblidat, hi ha “bóta d’or”. Recordeu que la “gracia” està en que la pròpia votació, en tingui de gracia. I que pot votar tothom, hagi jugat o no. Fins i tot, poden votar lectors-res/no jugadors-es. I que la “normativa” d’aquest “concurs” et puntua fins i tot pel fet de votar!

Es puntua així;

- El que vota, pel fet de fer-ho, 1 punt.

- El que rep la votació (el votat), 2 punts.

- El més votat de la jornada, 5 punts extres.

- Vot negatiu, -1 punt. (Aquí us vull veure, cabroncetes!!)


I a la que puguem, com el “Chiqui chiqui”, votarem per sms!

Fins dimecres.... o no!

9 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Benvolguts germanatrix,
el meu vot per la bota d'or d'aquesta setmana és pel...Luís Cap! Simplement pel fart de riure que em va provocar la seva "filigrana", però Lluís...no ho tornis a fer!! jejje.

Si hi ha partit, vinc dimecres.

Salut!

Jordi

Anònim ha dit...

Desde el "Maradona de les rambles" (que per cert avui mateix s'ha retirat) que no veia un control de pilota com el del Luis Cap !!. Sol pel fet de tenir els collons de provar-ho fa que el meu vot vagi tambè per ell.

Sobre el dimecres confirmar-vos de nou que no vindré. Tinc seient al camp nou i crec que cal donar una espenteta el Barça ja que al Geriatrix no li fa falta. Anem "a sac" cap al titol. Hi ha algun premi? Pujem de categoria?, no se que diu el reglament al respecte.

Bon partit si al final el feu !

Anònim ha dit...

No puc deixar passar l'extraordinari partit del LluisJo, cada dia està més entonat, per tant el meu vot és per ell. Continua aixi ....
El dimecres si juguem vinc !!!!!

LoBep ha dit...

A T E N C I Ó !!!

Pels que no llegeixen els continguts dels posts;

AJORNAT EL PARTIT DE DIMECRES 23, DIA DE CHAMPIONS!!!

No hi ha partit fins dilluns 28!!

Anònim ha dit...

Jo vindré dilluns.

Per mi hi ha molts jugadors que mereixen ser votats aquesta jornada.
Dono idees? L’Agus, per haver vingut sense haver de jugar. JoanCa, per la recuperació. LuisJo, pel primer gol de crack. Al JosepMa, perquè amb el temps que no jugava de camp, va fer un partit més que digne. A l’Albert, perquè si . Al trio “Amenator”, per les raons tècniques òbvies de cada partit i per convocar-se a temps, i ojuu!! via blog!! Al Jordi2 per les ganes i la tècnica. Al LluisCap, li donaria un vot positiu pel seu portentós estat físic i la seva entrega i un vot negatiu –ei, que es pot fer, eh!- pel moment i situació en que va perpetrar la filigrana! (que cabróoon!).

Per fi, el meu vot després d'haver deliberat durament amb mi mateix , és pel JordiDo, per haver xutat a porteria per primer cop. Ah! Que va marcar, no? Doncs que xuti més, coi!!

Anònim ha dit...

Pel dilluns, suposo que encara no hauré anat al metge (pel que no ho saben estic 5 dies fora..... de vacances!!!), i segurament encara no jugaré.

Pel que fa a la votació, com cada partit que es juga bé, és molt difícil destacar a un sol jugador, com la “direcció del Blog” no em deixarà repartir-ho amb els dos finalistes (Borja – pel partidàs tècnicament parlant- i el Jordi Do.- Pel seu primer golet tant celebrat tan per els seus companys com pel públic-.), el meu vot serà pel Jordi Do. ja que al Borja ja l’he votat en diverses ocasions i el gol del Jordi Do. em va fer molta il•lusió.

Anònim ha dit...

Hola,
el Lluis Cap alias el "Fili" (Filigrana), li dona el vot al Joanca, per la seva paciencia amb la seva recuperació i per que ja li hem vist que esta en plena forma!

Es cert, vam fer un partidet ben maco. Tocant tots la pilota, que guay!

Bep, et regalare uns guants amb velcro y una ulleres de sol, per el tema del enlluernament dels focus del "ESTADI MEILAND". Anims que aviat trigara mes en possarse el sol i jugarem de dia, je, je...

Salut a tothom i no perdem mai el sentit del humor, que "pa dos dias que estamos".
Lluis Cap

Anònim ha dit...

Ei equipo, los amenedo también vendremos el lunes que viene. Esta semana está complicado elegir a un jugador en concreto porque creo que todos hicimos un buen partido.Mi voto de esta semana es para la gran labor realizada por luisjo, el primer gol fue un golazo y despúes estuvo muy activo sobretodo en ataque, siendo una referencia para el equipo.
Nos vemos el lunes que viene. un abrazo

Anònim ha dit...

Hola nois, una mica tard pero aqui estic...
Jo dilluns si que vinc i el mueu vot es per Llius Cap!!!