dimarts, 29 d’abril del 2008

Partit per oblidar



GEC 4 - GERIATRIX 2
Amb nomes set jugadors (dos d’ells porters) es fa massa difícil guanyar a un dels rivals més fluixos de la categoria en un dels pitjors partits de Geriatrix.
Per sort, encara tenim “coixí”, però es fa imprescindible guanyar dimecres que ve a “Sustáncia” si volem treure’ls-hi el lideratge.

Amb dos partits menys que GEC anem tercers amb un punt de diferència. El líder, amb els mateixos partits que nosaltres te tres punts més.

Clica!


EL PARTIT
Mal partit amb moltes possibles excuses; es que no hi havia canvis, es que el camp era gran i amb poca llum, es que el terreny estava mullat, es que hi havia poc públic i no animava massa, es que ens reservàvem pel partit del Manchensen Tunaited ("T'has tacat d’oli del que sobra a la llauna de tonyina", en serbo-croata)...


El resultat és que s’ha perdut de forma bastant trista, sabent que si hagués aparegut un sol canvi per poder controlar el mig camp, el resultat hauria estat bastant diferent.
Van arribar cinc vegades, i les quatre que ho van fer amb igualtat o superioritat numèrica van marcar.

Un dels pitjors partits de LoBep (i van dos seguits!) tot i no tenir massa culpa en els quatre gols. Podria haver fet més.

El JosepMa, sòlid en defensa, va cometre alguna errada de control de pilota o de passada. Als quinze minuts va descobrir que no hi havia canvis. I ja estava ofegat... Ho va fer be.

El LluisCap va fer una segona part sensacional en defensa, quan es va cansar de que el 10 contrari ens superés una i altra vegada. El va parar gairebé sempre. En algun moment, ebri d’autoconfiança, se la va jugar massa en llocs perillosos, jugant-se un gol i més d’un infart del porter. Un portent físic.

L’Albert va fer el que va poder. Va jugar d’organitzador –no hi havia ningú més!- i va provar el xut des de tot arreu. Fins i tot des de la ronda de dalt. Va marcar de cap tal com havia predit a l’escalfament.

El Borja, descomunal, es va carregar l’equip a l’esquena. Pujava a buscar pilotes al vestidor i s’esmunyia entre els contraris, que no podien parar-lo de cap manera legal, fins arribar a l’àrea contrària. Vaig perdre el compte de les jugades “slalom” que va intentar. Li va faltar resoldre més, però no es pot demanar tot.

El Jordi va tenir diverses ocasions de gol. Amb una mica més d’autoconfiança i pensant una mica menys, hauria marcat segur. En alguns moments tenia el cap més a prop del “Viñarock” que de la Meiland. Tot i això, continua en línia ascendent.

El LuisJo, en el seu perfil habitual, lluitador que no dona cap pilota per perduda. Quan està en forma, tots els rebots són seus. El dia que aixequi el cap i descobreixi que el futbol és un esport d’equip, haurà nascut una estrella mundial.

LA BÓTA D’OR
No hi ha canvis en el lideratge de la “Bóta d’or”. Si, ja sé que és injust, però...
Debuta a la llista el JosepMa i per primer cop a la història, el factor públic hi està representat.

Recordeu que pot votar tothom que visiti aquest blog, jugui o no. I que els motiu del vot pot ser el que sigui. Es tracta d’explicar-ho i que tingui una mica de conya.
Qui vota té un punt. El votat, dos. El més votat de la jornada, cinc punt extres. I si vols votar en negatiu, se li resta un puntet a “l’amic”.


CONVOCATÒRIA
El proper partit és dimecres 7 de maig. Podeu convocar-vos en aquest post o millor encara, el dilluns o dimarts en el següent post. Si no es publiqués, convoqueu-vos en el proper post de “les dones dels futbolistes”. O on us doni la gana, però convoqueu-vos!.



7 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Companys!
El G.E.C. es un equip que segur agafarem a la segona volta,asignatura pendent. No desesperem, ens podem permetre perdre un partit.
Per cert, Golàs d'el Albert, centre perfecte de corner i amb la "cocorota" marca.
Bep, no siguis tan dur amb tu mateix, crec que tots vam estar amb una mica amb falta d'autoconfiança i vam ser 1 mica conservadors.
El meu vot per el Borja, una maquina.
Lluis Cap

Anònim ha dit...

Eiii! Jo no crec que ho vam fer tan malament. El Borja va destacar fent, desde el meu punt de vista, el millor partit desde que existeix Geriatrix, per això el meu vot d'aquesta setmana és per ell.
Fins dimecres!

Anònim ha dit...

No és que juguéssim tant malament. Vistes les circunstàncies (7 justos i no un per posició natural, lease Albert al mig del camp) vem fer el que vem poder. Tot i aixó el partit va ser dolent, només amb un home més (és a dir un cambi), preferiblement al mig del camp (Enri o Ramon) estic sedur que hagúéssim guanyat.
Resumint, partit per oblidar, ja ens trobarem a la tornada !!!!!

Menció a part es mereix el Borja, incommensurable en tots els aspectes, físicament i técnica, llàstima que la pilota no va voler entrar... per tant el meu vot és per ell... sigue así chaval !!!!
El dimecres, com sempre, si no passa res rao indré.

Anònim ha dit...

Ànims, Geriatrix!!! Això en una temporada tant llarga pot passar.... Sortosament nosaltres “semos profesionales” i sabrem recuperar aquests 3 punts a la tornada i aprendre dels nostres propis errors.

Com no vaig anar (tenia raó el meu germà, havia reunió familiar!), no vaig veure el partit, i com el vot d’aquesta jornada se’l emportarà el Borja (i amb tot mereixement “sense dubte és el millor del equip!!!!”) jo vull votar al Albert, ja que es va posicionar en un lloc que no era el seu, i a demés va fer un GOOOOL, que ja en porta més d’un i que de ben segur es veu que ha nascut una estrella golegadora!!.

El pròxim partit, espero que sigui l’últim que no jugui, de totes formes espero venir amb l’equipació, i jugar encara que sigui de “palomero”. De totes formes no conteu amb mi.

Anònim ha dit...

Hola nois, el dimecres ja Futbol a T5, MADRID - BARÇA...
i nosaltres tambe jugem, jo vinc si es jugar, el meu vot es per Borja...
Borja dime que pastillas tomas para no parar de correr y jugar asi?

Anònim ha dit...

Borja for ever!... Como nunca he votado... otorgo todos mis votos no utilizados a Borja. 16 ó 17 por lo menos.

Por cierto, enfatizo el comentario de JosepMa. El miércoles Madriz-Barça. Habría que confirmar (no sé con quien) si habrá partido, sobretodo pensando en Moncho (alias Ramon en Geriatrix). Si no es por no ir, pero ir pa ná, también es tontería.

Si hay partido, Confirmo mi asistencia.

Luisjo

Anònim ha dit...

Trixboys!
Si no llueve,nieva,..u otro fenómeno meteorológico, voy al partido.
Felicidades a los merengues de Geriatrix!!!!