dimecres, 21 de maig del 2008

Els banquers ens la tornen amb interessos (Actualitzat)

Banco Guipuzcoano 4 – GERIATRIX 2
Malament. Molt malament.


Derrota absurda en un partit on només hi faltaven XaviGo i RamónBB.
El millor del partit ha estat el retorn -millor del que s'esperava- del Marcos i de l'Agus.

Clica, clica!

S’ha perdut per una raó fonamental; desgavell tàctic.

Paral·lelament hi ha hagut altres raons que oloren a vicis que creiem ja superats;
- Falta de solidaritat a l’hora de demanar canvis (havia qui no s’aguantava els pets i continuava arrossegant-se pel camp, havent-hi quatre reserves!)
- Ha tornat la falta de confiança a l’hora de passar la pilota (“Si no veig a qui m’agrada passar-li la bola, faig la meva jugada personal. Total, perdre-la per perdre-la, la perdo jo!”).

El futbol és més dels llestos que dels hàbils. Tenim millors jugadors que la majoria dels equips contraris però evidenciem una ceguera futbolística extraordinària quan la pilota està rodant. I aquí és on ens superen.

Només unes preguntes l’aire per la reflexió;

- Quants gols ens han fet amb quatre davanters contraris a prop de la nostra porteria?
- Si ens queixem perquè no xutem, qui ha de xutar si hi ha quatre tios dels nostres dins l’àrea contraria? (o en línia a la mateixa alçada).
- Si som quatre allà al davant i un tio més just a la línia de l’àrea, vol dir que almenys cinc defenses i el porter contraris estan a la zona. Si aconsegueix xutar un dels defenses nostres, per on hauria de passar la pilota si entre el que xuta i la porteria hi ha 24 cames i 12 cossos?
- Suposem que en una d’aquestes jugades individuals suïcides, de baixar el cap i sortir corrents com si et perseguís un llop cap a la porteria contrària (gairebé el 90% de jugades de Geriatrix), el contrari recupera la pilota en qualsevol lloc del camp i almenys un d’ells -si no més- surt com una fletxa (tenim tal tendència autodestructiva a fer passades en horitzontal a qualsevol lloc del camp, que els contraris ja estan recollint diners per pagar-nos un sopar!!). Tenint en compte que SEMPRE (en qualsevol equip!) un davanter contrari està fent-li companyia al nostre porter i l’únic defensa que ens queda està més pendent de l’atac nostre que d’aquest paio, i sabent que si ens prenen la pilota sempre ens quedem reflexionant i lamentant-nos en lloc de sortir fuetejats cap endarrere, quants davanters contraris amb posició franca de pilota queden davant del porter i d’un defensa superat numèricament i posicional?
- I l’ultima, frontalment oposada a la primera, quants gols hem fet nosaltres en clara superioritat numèrica?

Podeu aportar opinions als comentaris. Hi ha solucions (varies) i estem preparant un post aportant-ne algunes. Desprès, amb els comentaris de tots, començarem a canviar de nou el rumb de l’equip i segur que aconseguirem bons resultats.

Ah! I convoqueu-vos i voteu!

GERIATRIX SOM TOTS!

5 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Jo crec que hauriem d'esperar a que l'equip contrari ataqui abans d'atacar nosaltres, d'aquesta manera, quan ataquem, FIJO que hi ha menys gent defentsant al seu mig camp...no sé...és una teoria meva, d'aquestes coses que romies abans de quedar-te dormit al llit...Això, i que...COLLONS! que som un equip de persones individuals, NO UN EQUIP DE PERSONES FENT INDIVIDUALITATS...hem de confiar més en els companys, és l'única forma de que això "rutlli" algun dia...Dit això, el meu vot positiu (per no posar vots negatius A TO' KISKI, incloent-me a mi)és pel Jordi Dos (també conegut com "Face") ja qué prefereix veurens a nosaltres jugar, abans de veure perdre el Barça una semifinal de la Copa d'Europa...i perquè ahir dia 20/05 va ser el seu cumple...FELICITATS JORDI!! Us dic la seva edat: simplement per donar enveja a uns quants...jejeje, 21 anys! Ah! Jo en tinc 20...(pa' putear un poquito al personal)jajaja.
No sé quan és el pròxim partit però vinc...
Una abraçada a tots!

Anònim ha dit...

error al comentari: el cumple va ser el 21/05...igual és que m'estic fotent vell...

Anònim ha dit...

ERROR !!!!!!!!
Abans d'escriure he mirat la secció dels divendres.... i clar ja no tinc ni paraules ni respiració !!!!!!
Tot i això el meu vot de la setmana és per l'Agus, pel retorn !!!!
El dilluns si no passa res raro vindré !!!!

Anònim ha dit...

Aquest dilluns si no plou vindré de public!!!

El meu vot és pel Marcos, ja que amb el seu retorn al equp, hem recuperat aquell instint assassí que farà que guanyem més d'un partit.

Pel que fa a la tàctica, jo crec que hem de jugar amb una mica mes de cap, m'explico, jo inentaria jugar sense tanta verticalitat, movent la pilota lateralment, i passar-la al company que realment estigui desmarcat. Es tracta de marejar al contrari i aprofitar els forats que ens deixaran quan ja no sàpiguen que fer.

Bé, fins dilluns!!!!!

Anònim ha dit...

Mister;
Que ja no tenim edat per concentrar la sang a dos llocs diferents! Hem d'estar pel que hem d'estar!

Agus;
Això de la tàctica és precisament els que diem en el post. A veure si avui podem penjar el que falta!

Jo vinc i votaria pel retorn del Marcos i de l'Agus, però com que només es pot votar a un, perquè no s'emprenyi cap (o s'emprenyin els dos!) voto pel Jordi2Face, per la seva afició i ganes!

I a guanyar!