divendres, 27 de juny del 2008

La “taronja” arrasa als “Champinyons”

Un plat que repeteix i indigesta, pero te'l cruspeixes amb extrema facilitat



The Champinyons F.C. 2 – 6 GERIATRIX
L’equip més matusser i brut de la lliga rep una altra golejada.

Tot sobre el partit i més, si cliques.



EL PARTIT
Només sis sobre el camp i ja guanyàvem d’un gol.
Com en el pati del “cole”, un voluntari ha demanat de jugar des de la banda i així hem pogut completar el septet obligatori. Roger ha sigut el setzè jugador que ha debutat amb Geriatrix.
Aquest debut anecdòtic diu molt de la organització i control de Meiland. Posaríem les mans al foc que a “l’equip dels bolets” tampoc tots tenien fitxa.

El partit ha estat ben jugat tot i l’extrema i absurda duresa dels “fongs”. Perdent sis a un i a falta de cinc minuts per acabar, ja m’explicaràs quin sentit tenen les entrades a l’àrea contraria o les planxes a cinquanta metres de la porteria pròpia...
A més, no han parat de protestar i insultar i d’intentar intimidar amb mirades més dignes d’un xulo d’autoxoc (d’aquells que pugen gratis als cotxes, drets i enganxats amb una ma a la barra i l’altra al volant i que roben les fitxes dels nens més petits), que d’uns jugadors de futbol.

Si en el partit d’anada ja li van clavar un cop de puny al Jordi2 i ens van insultar, i en el de tornada –tot i que hem començat “com si no hagués passat mai res”- ja hem hagut d’avisar a l’àrbitre a la mitja part –que no ens ha fet ni puto cas -, cal valorar si ens queixem d’aquest comportament a la organització o ens oblidem, davant la possibilitat cada cop més clara, de pujar i perdre’ls de vista.

EL MILLOR
Per fi, el futbol col·lectiu ha estat el millor del partit. Excepte en algun moment que s’ha perdut el nord, el partit ha estat ben controlat i s’ha jugat de forma excel·lent.
Els sis de Geriatrix han sigut LoBep, JoanCa, Albert, LuisJo, JosepMa i Borja, que ha deixat de preparar un examen per venir a jugar. Amb el partit començat s’ha afegit en Roger, un espontani.

EL PITJOR
Sense ànim de culpar a ningú (que quedi clar que el primer són les obligacions pròpies) el pitjor de la jornada ha estat l’assistència al partit. De quinze jugadors, només sis han sortit a jugar.
Detall a tenir en compte pels “detractors” de fer nous fitxatges per la temporada que ve.

LA BÓTA
Això ja toca fons. Només cinc vots –un altre cop- i tots diferents, quedant deserts els cinc punts al més votat per segona setmana consecutiva. La incorporació de XaviGo a la llista és l’únic canvi destacable. Si la cosa segueix així, botarem la bóta!

LA SETMANA QUE VE
Dilluns a les 21.30, partit inèdit contra “Sant Pol Traders”.
No sabem gairebé res d’aquest equip. Estan en el grup d’empatats a quinze punts que ocupen de la cinquena a la vuitena plaça, amb u partit menys que els seus rivals directes. Els seus resultats, tan guanyant com perdent han sigut sempre molt ajustats.

Esperem que les baixes tornin, i que almenys puguem convocar 9 jugadors.

Convoca’t!

8 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

* En linees generals crec que es va fer un bon partit, concretament, com a bloc un dels millors, i en particular en el meu cas el partit més complert que he fet (dejemonos ya de chuparnos las pollas).
* Ens venen els partits dificils !!!! A seguir amb les mateixes ganes i el mateix esprit !!!
* El meu vot és pel Bep, no molta feina però ben resolta, especialment una doble parada impresionant !!!
* Si no passa res raro vinc dilluns...

Anònim ha dit...

Felicitats als assistents per la victoria, a partir d'ara tots el punts son importants.
Encara NO tenim la segona plaça segura, crec que hauriem de guanyar els tres partits segons els meus cálculs. Però també es cert que només tenim dos rivals directes i que no en ho possaran fácil. Monells i GEC.
Nois, no ens podem relaxar!
Jo vinc dilluns
Lluis Cap

Anònim ha dit...

Jo vinc.
A veure quanta gent sóm avui!

El meu vot és pel Borja, per deixar de preparar-se un examen per venir a jugar.

Fins d'aquí una estona!

Anònim ha dit...

S'han acabat les rendes i per fi torno a ser persona.

Buscaré la meva bossa d'esport, li treuré la pols, i vidré al partit.

Encara que hagi pogut venir, el meu vot es pel Marcos per haver estat solidari amb mi i no deixar-me sol treballant.

Anònim ha dit...

NO VINC AL PARTIT.
ENCARA ESTIC LESIONAT DEL GENOLL.
SUERTE, PODEMOS!!!!

Anònim ha dit...

Jo vinc.

Tal i com vaig dir al vestuari tot i guanyar de forma clara no vàrem poder disfrutar del tot per lo destralers que eren aquella colla... a veure si avui podem disfrutar.

El mvp clarament per lo Bep !!.

Anònim ha dit...

Memos lobos caperucitas...
que nosaltres som molt dolents, i per tant, no us haurieu de rellepar tant els bigotis..."superfigures"!!

Ja ens donareu classes, i de conducta també, però tingueu en compte que és un esport de contacte, i no sé si en això sou tan exemplars...

Bon rotllo, eh, "figures...

Anònim ha dit...

Bé, davant tanta presumpció els champinyons ens veiem obligats a dir la veritat: Som un grup d'actors contractats per a fer pujar la moral a un grup de veterans en hores baixes i amb membres virils de vacances.
L'efecte ha sigut tal que heu anat d'un extrem a l'altre: tanta eufòria no és bona. A partir d'ara, geriatrix, us recomano el prozac que, tot i que no fa tant efecte, segur que no perdreu el temps parlant d'ell en un blog.