dijous, 24 de juliol del 2008

Geriatrix 0 - SAN POL TRADERS 0



Geriàtrix necessitava puntuar per assolir l'ascens de categoria i ho va aconseguir en un exercici encomiable de bon joc i millor rotllo davant d'un equip molt tancat al darrera i que només va donar mostres de perill en jugades aïllades, molt esporàdicament. El partit va quedar orfe de gols, no d'ocasions, però va proporcionar als taronges el punt vital que culminava una temporada amb clara línia ascendent.

El clàssic 2-2-2 de Geriàtrix va funcionar bé des del primer minut, amb incorporacions meritòries a l'atac de la línia de defensa i punxots sense miraments de LluísCa que a punt van estar d'obrir el marcador. El mig del camp va estar molt treballador, cobrint una bona quantitat de quilòmetres, i això que algú va venir sense botes i va haver de jugar amb unes bambes descordades de prestat. La davantera va generar perill i va portar a terme una lluita sorda contra la defensa immòbil del Sant Pol Traders, que van optar per refusar el perill amb contundència (o sigui, enviant la pilota més d'una, de dos i de tres vegades fora del recinte). Destacar les impressionants i compensades curses en horitzontal de XaviGo. Capítol apart mereix l'actuació de Josep Maria, que davant de la manca d'acció sota els pals va escalfar-se a base de crits d'ànim i colocació als seus companys.

Només va faltar el gol, que es va ensumar en moltes ocasions. Potser si en RafaN s'hagués posat les botes al peu correcte hauria entrat alguna...

En fi, gran partit, millor hamburguesa i el vestidor una mica petit per a tants peus, ungles i pels.

bones vacances! Bep, no cal que tornis.

7 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

* Agus t'has avançat, jo voto igual que tu, a tot l'equip per amb grans esforços s'ha aconseguit l'objectiu, pijar de categoria.
* Bones vacances i fins setembre.
* PD: Crec que l'Enri tornarà l'any que ve, i el Borja ? Ho hauriem de saber per tal de dir-li alguna cosa al JoediFace.

Anònim ha dit...

Bones vacances a tots ! No oblideu fer algunes "carreretes" per no perdre la forma, sino la tornada serà pitjor.

El mvp per mi es el public que va venir a veuren's !! Ja estem a prop de una entrada de un partit del Balaguer B....

Res, bones vacances a tot i MOLTES GRACIES BEP PER AQUEST CANAL DE COMUNICACIO I HABER MANTINGUT DESDE EL PRIMER MOMENT L'ALT NIVELL DELS COMENTARIS/ARTICLES !!!.

TAMBE PELS COL.LABORADORS QUE HAS TINGUT (EN ESPECIAL AL LLUISCAP PER ELS SEUS ARTICLES TANT ENCORATJADORS....

Anònim ha dit...

Ei nens juquem l'1 de setembre el primer partit de copa !!!!!!!

Anònim ha dit...

Bueno, gracies Joanca per els teus el.logis, suposso que et refereixes a la secció ddf "Dones de Futbolistes". La propera temporada millorarem les seccións. Estem a un altre nivell ara, je, je...
Per cert, aquest ultim article esta escrit per el Rafa Navarro, crónica vista per ell sense les ulleres, però que crec que l'encertat bastant. Es un nou fitjatje per l'equip i per la redacció de GeriatrixNews.
El meu vot es per el Marcos, recuperació total despres d'un inici de lliga molt dur amb lesions.
Bones Vacances Dream Team.
Pdta.: Albert, on has vist lo del 1 de Setembre?

Anònim ha dit...

Jo voto per la meva nena, que tot i la son es va quedar a veurens al darrer partit de la temporada.
Si continuem així, l'any que ve farem un digne paper a 3ª.
Detall per analitzar per la propera temporada mister: Tant dir "tenemos que chutar más...es que no se chuta..." i al final hem estat a dos gols de l'equip més golejador.... Voleu dir que el nostre problema es que no defensem be (i quan dic defensem, dic tots, inclosos els davanters que ningú s'emprenyi.... Força i a per la copa!!!

Anònim ha dit...

Face:

Ey gente, me pasado por la pag. de la meiland y en la clasificación sale k somos 2º. OLE OLE

Mi voto es para todo el equipo, el último partido se jugó con cabeza y con ganas.. Mu bien.

Sobre el año k viene, por mi encantado de apuntarme todo el año, sino yo encantado de jugar cuando se pueda. De todas maneras me gustaria saberlo con algo de antelación para escoger horario en el otro ekipo k estoy en la meiland y k no coincidan en horarios de partido.

Un saludo

Anònim ha dit...

Es veu que va be que jo no hi sigui!

Jugueu de puta mare, venen totes les famílies a veure-us, els comentaris treuen fum, tothom està content..... i jo, putejat de vacances a Eivissa!

Que cabrooons!!!

Voto a tot l'equip per l'ascens!

Fins aviat!