dilluns, 22 de setembre del 2008

Avui, primer entrenament!

Perdoneu que en l'últim post hagi estat una mica dur, però és que avui ens hem de trobar tots per tocar una mica de pilota i per pagar la lliga. Encara ara no sé si faltarà un, dos o tres per pagar. Jo puc aportar uns 100€ més per cobrir forats fins que pagui tothom, però no massa més. Algú més pot venir sobrat de cartera (per si les flyes)?

Si no paguem la totalitat avui, probablement ens faran pagar els 90€ de la pista (només ens regalen dues pistes si hem pagat LA TOTALITAT de la lliga ABANS D'ACABAR SETEMBRE), i ja sabeu que un cop comença la lliga, el que és dificil és trobar forat perquè ens deixin pista. O sigui, hem de pagar JA i hem de "gastar" el "regal" de la pista quant abans millor.

I per altra banda, ara que ja fa un any que ens coneixem i que hem vist que l'únic mitjà que ens permet comunicar-nos ràpid i fàcilment és aquest, faig un prec, rogativa, o poso un ciri a la verge de Santa Tecla (patrona dels informàtics i internàutes) perquè tots tretze components de la plantilla facin saber als altres dotze si vindran a jugar, a un sopar o de visita cultural (si es donés el cas...) entrant almenys un dia (el divendres pot ser òptim) i deixant el seu avís als comentaris.
Potser després d'un any d'anar-ho demanant, ja sería hora d'aconseguir-ho.
Tothom estaria més tranquil i si se sap que ve molta gent, el més tocat podria descansar si volguès o viceversa o es podrien encarregar taules amb més celeritat, etc.

Ens veiem aquesta nit!
Ah! Crec que no caldria portar la equipació "oficial", no?

Text amagat


2 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Tranqui, Jo portare 100 eurillos més

Anònim ha dit...

Face:

Buenas! Yo stare esta tarde y llevare el dinero.

Nos vemos luego