divendres, 31 d’octubre del 2008

Body Paint - 02 Argentina




Hola fans de la secció,

La sel.lecció Argentina de Diego Armando Maradona, farà els següents fitxatges de cara el mundial, a part del brillant Messi i Khun Aguero, tenen noves delanteres, aquestes dues noies que crec que a més d'un defensa tornaran boig.

Molta sort Dieguito, per mi sempre seràs el meu ídol!

Ar-gen-tina! Ar-gen-tina!

Lluís Cap
Secció d'informatius pictòrics




Ultimes noticies: Batman Visita Argentina Clicka



Text amagat

dijous, 23 d’octubre del 2008

El proper partit, contra el líder


Com cada divendres, publiquem la convocatòria per la següent jornada.
Just quan ho anava a fer, m'he trobat amb sorpresa la nova secció del LluísCap.


Sento fer baixar la posició de la estupenda secció, però després de pensar-ho molt, he decidit que la feina és la feina, i “lu primer, és lu primer”...
Ja em sap greu, ja, però si voleu veure-la només heu de baixar per la pàgina una mica. Disculpes!


Ara, clica per seguir llegint. I convoca't als comentaris.





El partit
Dilluns, a les 21.30 tenim l'oportunitat de remuntar posicions si guanyem al flamant líder, que ho és després de guanyar a Monells (2-0) i a Balaguer Center (2-1).


Sant Pol Traders havia baixat a quarta després de quedar penúltim en la primera fase de la temporada passada i ha tornat a la seva categoria gracies a alguna renúncia, ja que van acabar quarts de grup, amb dos punts menys que Geriatrix.

Tot i el seu lideratge hauria de ser, a priori, un dels equips que juguen “la nostra lliga”, comptant que el nostre objectiu en la primera fase és la permanència.

Antecedents
Els enfrontaments de la segona fase de la temporada anterior van quedar així;

Anada: GERIATRIX 0 – 0 Sant Pol traders
Tot i ser el partit d'anada, va ser l'últim partit que es va jugar la temporada passada a finals de Juliol, ja que en el seu dia, el partit es va aplaçar.
Poca cosa us puc comentar del partit. Estava de vacances a Eivissa.

Tornada: Sant Pol traders 4 - 2 GERIATRIX
L'únic (o el primer) partit de tornada de la història que es juga abans del d'anada.

Partit que s'hauria pogut guanyar si hagués aparegut algun dels “peloteros”.
No va jugar ni l'Enri, ni el RamónBB, ni el RafaNa que encara no havia debutat amb l'equip. Tampoc no va jugar en JordiFace, ja que la seva plaça de sub28 estava ocupada pel Borja (jugador de Geriatrix en aquells moments), que no es va presentar. L'equip ple de lluitadors, -alguns d'ells tocats, com el Marcos i l'Agus, que reapareixien després de uns dies de baixa- no va poder guanyar a un Sant Pol Traders ben posicionat.

Com a anècdota, l'Albert va marcar en jugada... d'estratègia!
Van jugar; LoBep, Albert, JosepMa, JoanCa, Agus, Marcos, LluisCap, LuisJo i JordiDo.

Apa, convoqueu-vos!

Fins dilluns!

Body Paint - 01 - Bélgica


Hola amics de Geriatrix,


Avui comencem una nova i petita entrega d'aquestes obres d'art anomenades "Body Paint".

Bèlgica inaugura la secció.
A lo millor falta una mica de chicha a la noia però per començar ja esta be.
Si no després no rendim al camp :-(

Però que es el body paint?

doncs es tracta de pintar amb spray d'aerosol o pinzells un dibuix que simuli un vestit, qualsevol disfressa o obra d'art en un cos nus sigui de noia o noi.

Mes referències cliqueu aquí a: Body Paint


Apa, en veiem fan's.

Lluís Cap

Redacció de cultura de Geriatrix


divendres, 17 d’octubre del 2008

Nova derrota... més esperança.

Geriatrix F.C. 2 – F7 Sant Miguel 3
Un empat, un resultat més just.


Senyors, aquesta temporada s'ha de jugar a futbol. S'han acabat els partits de costellada i comencen els partits amb “costellades”. El peu s'ha de posar amb més força, no només per xutar amb més ànima -que també- sinó per que els altres no puguin fer-ho amb la absoluta tranquil·litat amb la que ho fan. S'ha de lluitar, s'ha de patir i només així, tornarem a vèncer.

La prova de la duresa de la temporada són els quatre dobles-penals per acumulació de faltes que es van xutar aquest partit.
Però això és futbol. Un esport dur -que no violent- i fet per a gent que tingui ganes de deixar-s'hi una mica la pell jornada a jornada. Ja no val una altra cosa. O a totes o a casa.

Ens està costant adaptar-nos però, poc a poc ho estem aconseguint. Si la setmana passada podríem haver guanyat de carrer un partit que vam perdre 7 a 2, aquest l'hauríem d'haver d'empatar, com a mínim.

S'està jugant cada cop més be però ens segueix faltant gol. I cada cop de forma més preocupant.
Igual que la jornada anterior, vam xutar incomptables vegades, però poques entre pals. Si tenim en compte el baix nivell demostrat pels porters -començant pel nostre, que ens surt a cantada per partit- ja portaríem sis punts. I no en tenim cap.

Com a component de “l'entorn” (la premsa ho és!) i imitant els grans mitjans, estandarts de la lletra impresa i de la prosa nacional, com l'Sport i el Mundo Deportivo i el N9U i internacionals, com el Marca i l'As, criticarem a l'equip tècnic, que molta conyeta amb els noms al signar els comentaris, però aquí ningú no pren les decisions encertades. De fet, ningú no en pren cap de decisió!
Opinem -com fa el Marca amb el Raul- que l'Agus ha de jugar en punta si o si. I que fer jugar a l'Enri de defensa és perdre ocasions de crear perill, com diria l'Sport parlant del Marquez. Que el JordiDo ha de ser davanter centre o lateral i no extrem -i que hi ha de posar més mala llet, que encara està en la edat de que li surti testosterona “hasta” per les pestanyes!-.
I que, a la estadística em remeteixo, el dibuix tàctic que més bons resultats ha donat -i més ara que ja ens sabem passar la pilota- és el 2:2:2.

Anem pel bon camí i els punts arribaran aviat!

La propera setmana no hi ha partit.

El proper és dilluns 27, contra Sant Pol Traders. Desprès alternarem partits dilluns i dimecres. Això ens va ve pel retorn i la participació del RafaNa

No us convoqueu en aquest post SI NO ÉS QUE NO HEM TINGUT DE FER-NE UN ALTRE ABANS DE DIJOUS QUE VE!


El RamonBB ha tornat sa i estalvi de Brasil. No sabem però, si ha tingut temps de fer-se ressonàncies. Tots sabem que és més agradable una Caipirinha que una artroscòpia! I per ressonàncies, les dels malucs de les garotes ballant samba!


Text amagat


dijous, 9 d’octubre del 2008

Primer partit, primera derrota

Geriatrix 2 - Balaguer Center 7-
La mala punteria exagera un resultat injust

No es va jugar un mal partit i es va xutar més que mai, però de les gairebé 30 vegades que es va intentar, només quatre van anar entre pals.
El Balaguer Center només va haver de xutar 9 cops per aconseguir set gols. Un d'ells en pròpia porta, dos més com a regals (en forma d'assistència impecable) de l'Albert i una vista “de llibre” del Bep.

A destacar, la forma física i l'agressivitat ben entesa del LluísCap (que hauria d'utilitzar una mica més el cognom en algunes jugades!) i el gran partit del JosepMa. Al JordiDo li va faltar una mica més de mala llet per aconseguir algun gol més. I si, Marcos... et vas obrir quan estaves a la barrera!!

L'anècdota divertida va ser que Geriatrix va començar la lliga -i va seguir així fins ben entrada la primera part- amb set jugadors sobre el camp. (Ho veieu com no ho he criticat i no he insistit a dir que no aniria malament que vingues algú, i encara més si aquest ha jugat a l'Europa?)

El proper partit, dilluns 13 a les 21.30. Qui en tingui ganes, que s'apunti.
Sembla ser que la setmana del 20 hi ha descans. Ja us dic ara que si hi ha camp, hi haurà amistós. Si volem fer alguna cosa no podem parar a la tercera jornada.

Esperem que es recuperi aviat el RafaNa, que porta camí de convertir-se en el segon fitxatge més car -per ell!- de l'equip, i que tornin els dels compromisos internacionals, (RamonBB, que para jugar no, pero para pirarte a Brasil, la rodilla no da problemas, eh! Cabroncete!!!).


No cliquis, no hi ha més!





dimecres, 1 d’octubre del 2008

SI, si, si, la lliga ja està aquí!!!

El LluisCap lluitant infructuosament amb lo Carles Puyol



Després de guanyar fàcilment en el primer partit-amistós-organitzat del Geriatrix F.C. , en un trist assaig a nivell tècnic però que pel cap baix va servir per estirar les cames, i desprès de perdre per la mínima en Champions contra el Barça (veure foto), per fi dimecres 8 d'octubre i a l'hora oficial (21.30) començarà una nova lliga.

El primer rival serà un vell conegut, el Balaguer Center, que l'última temporada va salvar la categoria pels pels.



El següent partit serà contra un dels que han baixat de segona, el San Miguel F.S. i a les 21.30 del dilluns 13.





Fins dimecres!




(No cal clicar, no hi ha res més)








Text amagat