dijous, 9 d’octubre del 2008

Primer partit, primera derrota

Geriatrix 2 - Balaguer Center 7-
La mala punteria exagera un resultat injust

No es va jugar un mal partit i es va xutar més que mai, però de les gairebé 30 vegades que es va intentar, només quatre van anar entre pals.
El Balaguer Center només va haver de xutar 9 cops per aconseguir set gols. Un d'ells en pròpia porta, dos més com a regals (en forma d'assistència impecable) de l'Albert i una vista “de llibre” del Bep.

A destacar, la forma física i l'agressivitat ben entesa del LluísCap (que hauria d'utilitzar una mica més el cognom en algunes jugades!) i el gran partit del JosepMa. Al JordiDo li va faltar una mica més de mala llet per aconseguir algun gol més. I si, Marcos... et vas obrir quan estaves a la barrera!!

L'anècdota divertida va ser que Geriatrix va començar la lliga -i va seguir així fins ben entrada la primera part- amb set jugadors sobre el camp. (Ho veieu com no ho he criticat i no he insistit a dir que no aniria malament que vingues algú, i encara més si aquest ha jugat a l'Europa?)

El proper partit, dilluns 13 a les 21.30. Qui en tingui ganes, que s'apunti.
Sembla ser que la setmana del 20 hi ha descans. Ja us dic ara que si hi ha camp, hi haurà amistós. Si volem fer alguna cosa no podem parar a la tercera jornada.

Esperem que es recuperi aviat el RafaNa, que porta camí de convertir-se en el segon fitxatge més car -per ell!- de l'equip, i que tornin els dels compromisos internacionals, (RamonBB, que para jugar no, pero para pirarte a Brasil, la rodilla no da problemas, eh! Cabroncete!!!).


No cliquis, no hi ha més!





9 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Jo vinc

Anònim ha dit...

Jo tambe vinc, sino passa res raro...
Un comentari: per fallar s'ha d'estar, s'ha de voler tenir la pilota, s'han d'assumir les responsabilitats i a vegades s'ha d'arriscar... tot això porta a que de tant en tant es falli !!!!
Amb aquest comentari no intento justificar-me, ho se, van ser dos grans cagades !!!! De totes formes Geriatrix és com és i, en el meu cas, ja m'agrada que sigui així: sóm un equip que ens agrada tocar la pilota, que ens agrada atacar i per damunt de tot volem sempre jugar be ("jogo bonito") i passar-ho be. Probablament no tenim nivell suficient per jugar d'aquesta forma (com a minim jo) però, repeteixo, per res del mon voldria que això cambies.

Joder, "vaya rollo !!!!"

Anònim ha dit...

Semimister: estic completament d'acord amb tu!!.

Jo entenc el futbol com tu ho veus, encara que sigui tard (donada la nostra edat) perquè no provar coses noves? (provar un nou bocata al bar de la Meiland, canviar de dentrific, de marca de calçotets, etc...).

Potser ens costarà una mica mes al principi (en l'equip: tocar i tocar, provar passades una mica dificiles, parets...) però el dia que ens surti serà la hòstia (GERIATRIX philosophy)i almenys en l'intent està la gràcia, no?.

Dilluns vinc.

Anònim ha dit...

Per descomptat!!! Jo vinc. El que més m'agrada d'aqesta nova temporada, son els nous fixatges del tercer temps. En aquest ultim partit erem 9 persones, i jo m'ho vaig passar molt bé.

Pel que fa al partit, estic segur que aconseguirem fer-ho bé si seguim per aquest camí.

Ànim Geriatric! Som els millors!!!!

Anònim ha dit...

8,5, mister cagon, mister proper...NO ÉS MOOOOLT MÉS FÀCIL POSAR EL TEU NOM REAL???? Més que res perquè això comporta confusions...
Dilluns vinc! Vagi bé!

Anònim ha dit...

Hola Compis,
Bona critica Bep. Sobre tot el tema de la assistencia del equip als partits... Necessitem els canvis si no ho tindrem txungo!

x cert, ja som els últims? :-)


Vinc el dilluns!

Luis

Anònim ha dit...

Ho sento pero tinc celebració a casa. Hem toca bufar 36 espelmetes amb la família. De totes maneres si juguem com l'altre dia amb una mica més de puntería no hi haurá qui ens pari.
Força!!!!

Anònim ha dit...

Face:

Nos vemos d aki un rato!

Anònim ha dit...

Pe,Pe,Pe Pe,Pe,Pe,Pe,Pe,Pe,Pe,Pe,Pe......(leer con música de Carlinhos Brown).