dilluns, 17 de novembre del 2008

Últims, però menys... (Editat -Autocensurat!-)


GERIATRIX 1 – 3 Los Torrentes
Un altre gran partit, perdut en els ja clàssics cinc minuts de “caraja” general.


Per evitar ferir susceptibilitats, GERIATRIXNEWS no farà una crònica amb afany de corregir errors.

Tot i la pèssima posició a la lliga -ja som últims!- només estem a 8 punts de la posició de permanència, i a quatre partits de l'ascens!

Contra “Torrentes” s'ha jugat possiblement el millor partit de GERIATRIX, però s'ha tornat a perdre. S'ha xutat com mai (i la majoria entre pals), i s'ha estat be darrere. Fins i tot no hi ha hagut cap error del porter (que s'ha parat un penal des de els quatre metres). Però s'ha perdut.

Enri, amb un gran partit, va ser el millor d'un gran equip. El dia que n'entrin més -igual que els xuts del JordiFace i els burxots del LluisCap- s'haurà acabat la crisi.

Ens va agradar molt l'Albert, tant a dins del camp -segur darrere i amb instint assassí al davant- com a la banda, exercint PER PRIMER COP, tot i que una mica tímidament, com a entrenador. No es va limitar només a animar -això ho pot fer qualsevol de l'equip- sinó que va corregir alguna posició i va fer algun retoc.

És el segon partit consecutiu amb l'equip en quadro. Aquest cop, érem 8 (dos tocats!). Al tercer temps, en Assemblea Extraordinària, es va parlar de replantejar la plantilla.

La proposta de GERIATRIXNEWS és;
Si algú sap que no vindrà gairebé mai, que ho digui obertament. Tindrà la porta oberta quan vulgui venir -avisant!- però buscarem algú que ocupi la seva plaça quan no vingui, pagant la part que calgui. Com el seient lliure!

Convoqueu-vos pel partit de dimecres contra Sustáncia Navarra -mal dia per remuntar!-.

Si dimecres al matí la convocatòria és justeta, vindrà un nou reforç; Jandro, cunyat del JordiDo, i per tant cosí polític de LoBep i cosí-polític llunyà del JoanCa i l'Agus. Desconec el seu nivell, però sempre ha jugat a futbol sala i futbol7 i ara ho fa amb un equip de veterans de Futbol11. I això ja diu alguna cosa.

Ja ho sabeu!
SI ALGÚ VE, PERÒ NO HO INFORMA, POT HAVER-HI OVERBOOKING!!!






8 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Jo no vinc.

Anònim ha dit...

Jo si.

Anònim ha dit...

Vinc dimecres, però no si val perdre!!!

Salut!

Anònim ha dit...

El dimecres, no podré venir, tampoc el JoanCa, tenim una reunió amb el FCB (Barça), per tractar temes d'extrema importancia....

De totes formes, estaré amb l'equip, info confío que aquest cop sí!!!!

Sort

Anònim ha dit...

si no passa res raro vinc

Anònim ha dit...

Jo vinc

LoBep ha dit...

Agus i JoanCa;

Sense ànims de fiscalitzar, la cerimònia del FCB comença a les 18 hores. Amb una mica de sort, arribeu a temps i ens feu molta falta!

Ara per ara sóm cinc + el Jandro. Encara no sabem qui més vindrà...

Anònim ha dit...

Yo si que voy y cre que Luisjo también