dimecres, 31 de desembre del 2008

La Tècnica de la cullereta -The Movie

Hola Fan's:

Per que serveixi de recordatori, a continuació us adjunt'ho el vídeo de la clase magistral del mister feta durant el Sopar de Nadal :-)

La tècnica de la cullereta o spoon master class.

Aquesta tècnica revolucionara el món del futbol, ja ho veure-ho durant aquest 2009, ja ho veureu.

Per cert, que ningú s'atragant´hi amb el raim.

BON ANY 2009

Lluis Cap
Departament audiovisual de Geriatrix



dilluns, 29 de desembre del 2008

El llarg hivern, de Geriatrix

Hola fans,
Com van els turrons? Avui ensenyem la part polifacética d'un membre de Geriatrix.

El titul de la peli fa justicia a lo que falta per jugar el próxim partit de Geriatrix. El proper 7 de Gener de 2009 contra el San Pol Traders, però nem al tema.

La película es diu "El llarg hivern", director Jaime Camino i Ramón Amenedo, més conegut per Bambes Blanques, va actuar a aquesta película.

Bambes Blanques s'esta fent un lloc en el firmament de les grans estrellas, com Javier Bardem, Rusell Crow, Robert de Niro, Nacho Vidal...

Res més Fans, que tingueu bona entrada d'any 2009

Lluís Cap
Alias: Cinecito




dimarts, 23 de desembre del 2008

Amb el Balaguer, ens toca la grossa

Acabem 2008 anant com una moto!

Balaguer Center 0 – 3 GERIATRIX (N.P.)


El Pare Noel ens porta tres punts al sac i acabar l'any sumant tres punts no és cap mala cosa ni que sigui com a regal, lot o “aguinaldo” nadalenc!


A veure si aquests 7 punts en quatre partits són el primer pas d'un 2009 geriàtricament gloriós.


Aneu en compte amb els excessos (només estan permesos els alcohòlics i només si no s'ha de conduir!), que el primer partit portarem la bàscula!


I que el 7 de gener, com a regal de reis, caiguin els tres puntets amb Sant Pol Traders!


BONES FESTES!



dilluns, 22 de desembre del 2008

Un empat que queda curt

L'allau de notícies generades aquesta setmana (sembla que el LluisCap té poca feina -a més de ganes de posar-se ens jardins de forma involuntària-) i la dificultat per trobar un moment han retardat la publicació del post del partit més del que hauríem volgut.

Per fi s'ha fet el sopar de Nadal amb una notable convocatòria i amb un final de festa més aviat justet en número.

Al que anàvem;
Clica per la crònica!




GERIATRIX F. C. 2 – 2 F7 San Miguel
Un puntet més.


El partit contra F7 San Miguel va començar com sempre. Un matiner gol “tonto” i a patir!

Els Miguelers treuen de banda a l'alçada de l'àrea i troben només l'oposició del JoanCa que cobreix la sacada -be-, gairebé a dos metres del que treu. Dos tios sols, sols, sols -només una vegada en la història algú ha estat més sol! - i el Bep que surt a la desesperada a cobrir-ne a un d'ells. Lamentable si el porter ha de fer tasques de cobertura! ... I el 0 a 1.

L'equip va reaccionar i va aconseguir remuntar el partit, primer amb un gol del Marcos aprofitant el rebuig del porter en un potent xut del Rafa i després, la jugada que ja s'està convertint en clàssica; assistència del JordiDo i remat de l'Enri.

No es va saber aprofitar l'avantatge al marcador ni tampoc que el contrari estès asfixiat per la manca de canvis. No vam saber aprofitar l'avantatge de tenir tres jugadors de refresc i vam cometre de nou els errors de canviar massa jugadors de cop sense pensar-ho. Hauríem d'aprendre a gestionar la banqueta quan hi ha tres reserves -per mi, la quantitat òptima-, sobretot si els altres treuen l'anima per la boca.

El Marcos va enviar al travesser un xut a escassos metres de la porteria, en un lloable intent de col·locar-la per l'escaire. I el LluisCap, que si tingues la capacitat de "pensar el futbol" a l'alçada de la seva capacitat pulmonar seria brasiler i es diria Dani Alves, va cometre algunes faltes.

I va ser de falta. D'estratègia escatològica, (perquè va ser per cagar-se!). El que millor xutava dels Miguelers (va fer un pal treient de porteria en un dels nombrosos xuts que va intentar) va fer un xutet/passada de canari que va anar a parar al seu company, a un metre de la porteria i absolutament sol, sol, sol -aquest sí que és el tio que ha estat més sol del mon- que només ha d'aixecar una cama per fer-se una “auto-sotana” que acaba en el gol de l'empat.

Que es va jugar una mica millor? No ho se, crec que no, però podria ser.
Que el punt aconseguit i els resultats dels rivals directes ens van be? Per descomptat.


Però, a mi personalment, em deixa molt mal regust veure com partit a partit es cometen els mateixos errors, sempre en la mateixa zona del camp i que encara es discuteixi si s'ha de jugar més a l'atac o no, o que s'ha de pujar més...

Deixem-nos de collonades! Amb una mica més d'atenció i una defensa un mica més guarnida, hauríem guanyat el partit segur. No som el Barça ni el Madrid. Som Geriatrix i hem de jugar al que hem de jugar; assegurar darrere i davant, ja arribarem! I si no, repasseu estadístiques.


dissabte, 20 de desembre del 2008

Sopar Nadal 08: Així va anar!



Hola Fans:

Abans de res el proper partit:

Dilluns a les 21.30

Balaguer Center - Geriatrix

Partit d'anada Geriatrix 2 - Balaguer Center 7

El Divendres 19 de Desembre Geriatrix fer el 2on. sopar de Nadal.
Sopar que vam disfrutar amb l'ambient de sempre, moderat, fins que les bebides amb un grau elevat d'alcohol van fer el seu efecte.

Un exemple va ser l'ingesta del licor "Limoncito", licor Italià: chupito a chupito... aixo era un no parar.

Però lo que es cert, es que es va trobar a faltar el President Fundador de Geriatrix Bep, el Rafalito, el Xavi Go i Jordi Face. Per motius diversos, ells no vam poder assistir.

A continuació us deixo amb la foto del sopar i la tècnica de la cullereta.

La tècnica de la cullereta
s'aplicara en els seguents partits de Geriatrix, tècnica que el nostre Mister va remarcar durant els postres, entre Pancota i gelat, i que amb les culleretes dels postres va il.lustrar :-)


Fins Dilluns cracks!

Lluís Cap
Redactor que va ficar el cap al sopar


dijous, 18 de desembre del 2008

Hola Nois, us esperem al sopar!


Hola Fans,

El sopar es aquest Divendres.

19 Desembre a les 21.30
Restaurant Mimi, Coco & Co
C/ Buenos Aires, 28

Smoking, pajarita i bon rotllo, imprescindible…




diumenge, 14 de desembre del 2008

Body Paint 5 –Portugal



Hola Fans:

Abans de res, aquesta setmana tenim partidet i que ningu s'espanti:
Dimecres a les 21.30 Contra F7 San Miguel
Resultat partit d’anada: F7 San Miguel 3 – Geriatrix 2

i atenció: que ens han ficat un altre partit el 22 de Desembre. Així que anoteu a les agendes i iphones.


I ara, seguint les plegaries del Marcos, continuem amb la secció Body Paint Volum 5.

En homenatge al nou pilota d'or (que no es el campió de fer la pilota al jefe), Cristiano Ronaldo, us presento a la Cristiana Ronalda. Ella es de Portugal.
Portugal, bonic pais iber i que es famós a part de les seves tovalles, per els fados i per la revolució dels clavells.

Un bon lloc per anar de vacances o passar un cap de setmana i més si et trobes meravelles com les que il.lustrem en aquesta secció.

Abans d'acabar, felicitar al campió de la porra, el mister, que ha encertat el 2 - 0 del derbi Barça-Madrid. Una vegada més, Mister, ens demostras que tens bon criteri. :-)

Suposo que aquest Dimecres es farà l'entrega de la seva recompensa.

La vida continua i el futbol també.

Lluís Cap
Redactor amb titul del CCC

dilluns, 8 de desembre del 2008

Geriatrix; com el Barça o com el Madrid?

Des de que el futbol és futbol, sempre es busquen referents per tal d’adquirir un estil i una manera de jugar. Geriatrix no és diferent i des de sempre els ha estat buscant aquest referents.

A l’equip hi ha barcelonistes i madridistes. També hi ha un perico, però no ve mai.
Tothom voldria jugar com el seu equip preferit però, es pot? cal? Ja avanço que, com els pericos, millor ni parlar-ne!


Clica!


Aquesta temporada, després de la baixa per lesió del RamónBB i la desaparició del Borja, la majoria dominant -en número- és barcelonista.
Es pot jugar com el Barça, descaradament a l’atac i sent amos i senyors de la pilota? Tenim elements similars a l’equip –dins del nostre nivell, es clar- per jugar així?
Es pot jugar com el Madrid, apel·lant a la “fúria española” i a “el espiritu de Juanito” eternament? Es pot jugar encomiant-se a un davanter que faci gols i a un porter que ho pari tot?

Jugar “com el Barça” és impossible. Ni tenim la tècnica –almenys no tots- ni sabem ser amos de la pilota però en podem extreure que, tocant i tocant i movent la pilota ràpida i intel·ligentment es pot fer més feina que corrent molt.
Jugar “com el Madrid” també és impossible perquè “fúria”, el que es diu “fúria” en general només l’hem vist en alguns moments del partit contra Monells. I l’argument del davanter i el porter es desfà per si sol; no tenim ni una cosa ni l’altra. A més, està demostrat que només amb la “fúria española” ,“la roja” no va guanyar res més que disgustos, i el Madrid de “la fúria” –es a dir, el Madrid d’aquest any- no guanyen ni als entrenaments. Ara be, si tots li poséssim més collo... vull dir més ganes, potser en trauríem alguna cosa de profit.

Dons com hauríem de jugar?
Després d’haver vist els partits del Barça i el Madrid d’aquest cap de setmana, el més intel·ligent que podem fer és intentar jugar com... el Sevilla!!!
Tranquils i disciplinats, sense defenses que facin la guerra pel seu bàndol i pugin com bojos a l’atac a rematar pilotes impossibles, sense davanters que baixin a defensar perquè s’han cansat d’esperar que els arribi una pilota. Sense intentar fer malabarismes i no saber-ne massa. Sense que ningú destaqui més que l’altre i sense fer massa soroll. Ben posicionats al camp i molt disciplinats. Aguantant i llegint be el partit, posant-li “fúria” només quan cal i qualitat quan es pot.

D’acord que el Barça els va fotre un bany, però també és normal que nosaltres perdem amb Balaguer Center. Jugant “com el Sevilla” podem guanyar prous partits com per salvar la categoria... i només estem a quatre punts dels llocs “tranquils”.

Coneixent i acceptant les nostres limitacions i posant el 100% del cos, el 100% de l’ànima i sobretot, el 100% de les neurones, podríem fer millor paper del que fem.
I ja us dic que, d’aquestes tres coses, l’única que no podem millorar massa és el cos, La resta està en les nostres mans.

Aprofito el post per convocar una porra pel Barça - Madrid a 2 euros! Qui aposti als comentaris paga –i cobra- el proper partit!


divendres, 5 de desembre del 2008

Monells 3 - GERIATRIX 5. Futbol - poc.

Com vam dir la setmana passada, sembla que hi ha indicis clars de que “l’entorn” i “la premsa” aporten mala maror a l’equip i fins i tot pot ser aquesta la causa de la mala posició a la lliga.

Per això, la capçalera del blog ha passat de dir “Blog oficial de Geriatrix F.C.” a “Un blog que parla (be) de Geriatrix F.C.”. Així, en un lloable intent de que no s’enfadi ningú, i amb un fastuós "alarde" de companyonia, no es farà cap crítica negativa ni s’intentarà posar ordre en cap parcel·la de l’equip, que es passa a gestionar i a jugar de forma anàrquica, ja que com que tothom paga, tothom és lliure de fer el que li doni la gana.
Per això, tampoc cal convocar-se. I si a un partit hi van quatre, que es fotin.

Ja pots clicar per veure la crònica.



Crònica
Aquesta setmana, tot i haver guanyat i estar a tres punts de la salvació, l’únic positiu que podem destacar és el petit canvi d’actitud i agressivitat en alguns jugadors. Res mes.


Geriatrix va guanyar dilluns a quarts de deu, 3 a 5 contra G.E.C. un partit de Futbol7.

I si algú vol fer una altra crònica (espero que si!!) que utilitzi els comentaris o que m’envií un mail i serà publicada.


dimecres, 26 de novembre del 2008

Body Paint 4 - Croàcia


Hola Fan's:
La vida continua i amb aquesta entrega veiem un treball molt ben fet de Body Paint, els quadradets de la camiseta estan força be.
De Croàcia recordem a Prosinecki, jugava amb el vuit no amb el nou, el número que porta aquesta noia, però mira, a vingut al meu cap el estil de joc de Prosinecki, un record inoblidable, mireu aquest vídeo per recordar els millors moments. Val la pena!
Be, esperant el proper partit, desitjo que el Dilluns que ve, siguem tots el mateixos de l'altre dia, per lo menys, aixi tindrem els canvis necessaris i no acabarem asfixiats. Incloent gravació de vídeo.
I aprofita’n aquesta foto d'aquesta noia torno a dir. Nois això ho aixecarem, segur!!!
Lluís Cap
Redactor amb l'EGB



dimarts, 25 de novembre del 2008

Fi de la dinàmica positiva

G. E. C. 5 – 1 GERIATRIX
Geriatrix ha jugat sense cap (amb perdó) ni peus


Abans de començar la crònica i desprès de percebre certa mala maror, voldria aclarir un parell de coses;

- Les cròniques no són "les crítiques del Bep". Sí que hi ha una part d'opinió personal, però el que s'intenta fer és un compendi més o menys ordenat del que es sent dir al vestidor i del que es parla durant el sopar.

- El que es diu a les cròniques, especialment quan es parla “d'Assemblea Extraordinària” NO SÓN COSES TRETES DE LA MÀNIGA DEL BEP, sinó assumptes d'importància que s'han tractat durant els sopars post partit i amb les que s'ha estat d'acord amb gairebé unanimitat, i per tant s'ha acordat de publicar.

Per tant, no mateu al missatger.

Així dons, desprès d'una xerrada post partit amb l'Agus i per tal de no difondre cap tipus de mal rotllo i no haver-me de sentir-me culpable de que l'ambient estigui tens, ja podeu clicar per veure la crònica.


Clica.





Crònica
Geriatrix va perdre dilluns a quarts de deu, 5 a 1 contra G.E.C. un partit de Futbol7.



divendres, 21 de novembre del 2008

... I l'Enri va obrir la llauna (Editat)

El despertar del geni


Sustáncia Navarra 3 – 5 GERIATRIX
Es trenca la ratxa negativa el dia amb més baixes i contra un equip incòmode.

Ho vam dir la setmana passada; "Enri, amb un gran partit, va ser el millor d'un gran equip. El dia que n'entrin més -igual que els xuts del JordiFace i els burxots del LluisCap- s'haurà acabat la crisi."
I així va ser. L'Enri, a més de fer un partit d'alt nivell -com diu l'Albert, “Enri está que se sale!”- va col·locar tres gols com tres sols. I El LluisCap, un altre.
I el JordiFace, un altre de doble penal. Ara si voleu, us diem el número de la grossa de Nadal.

Atenció! Post llarg!

Clica, clica!


Una victòria épica que no ho va ser tant...
Potser no va ser un partit tant lluit com els últims, però és evident que es va capgirar la sort. Vam fer 5 gols, però és que no vam xutar massa més a porta. Ells si. Almenys 7 o 8 pilotes fora de porteria i tres parades de LoBep -que va regalar el primer!- i només en van fer tres. I un d'ells, de penal.

El cinquè nostre va arribar a l'últim minut, quan tots creiem que anàvem empatats i era el de la victòria. I no ho era. Sense saber-ho vam estar guanyant gairebé tota la segona part, després de remuntar un 2 a 0 precoç.

Potser creure que perdíem ens va fer jugar més concentrats i potser per això, la “pàjara” habitual -que n'hi va haver!- va ser més curta.
Al marcar el que creiem que era el gol de l'empat (en realitat era el que ens posava 3 a 4) vam jugar més amb el cap que mai. L'”empat” ja ens anava be i calia aguantar-lo. Amb ungles i dents, patint i lluitant. Esgarrapant cada segon i cada pilota.
JordiFace va baixar a ajudar a la defensa i a penjar les pilotes que LoBep anava a buscar amb parsimònia per treure de porta. Aquesta acció ja ens havia donat el quart gol de l'Enri, aprofitant que els defenses el deixaven controlar la pilota a un pam de l'àrea.

El millor encara havia d'arribar. Faltaven uns minuts que no acabaven de passar mai. L'arbitre ja ens amonestava verbalment per perdre temps i parava ostensiblement el rellotge cada cop que havíem de treure de porteria. I creiem que estàvem empatats.
A punt de caure el partit, el debutant Jandro va agafar una pilota des de la defensa i va jugar-se-la. Enlloc de contenir, va driblar al primer que se li va posar al davant i va iniciar la jugada del gol més important de la temporada. El que certificava la primera victòria i possiblement el punt d'inflexió de l'equip. I els navarresos ja no van tenir temps ni de treure de centre.

A destacar
- Enri:
Sense cap mena de dubte, va ser el jugador del partit. Des de que Geriatrix és Geriatrix ha estat un jugador important, però el nivell de joc d'aquesta temporada és estratosfèric. Els tres gols de dimecres feien falta a l'equip, però sobretot li feien falta a ell mateix. Un cop s'obre la llauna, els gols van caient. Felicitats!

- Albert: Va arriscar-se a no arribar a temps a un important sopar d'empresa -director general inclòs- al saber que no hi havia prou gent convocada. Quan va veure que la cosa estava més o menys controlada i que deixava a l'equip amb un canvi, va marxar on havia hagut d'estar des de les vuit. Va arribar a les postres. Un heroi que ha deixat ben clar el seu grau d'implicació amb el projecte.

- Jandro: Va arribar, va convèncer i va vèncer. Se'l va convocar per l'elevat nombre de baixes previstes (sense ell i sense el XaviGo -que va aparèixer!- hauríem jugat la segona part amb sis) i tornarà. Defensa natural, no sols destrueix sinó que també crea. Va ser un dels destacats del partit tot i jugar una mica cohibit -i gelat!-.

- XaviGo: No teniem molt clar si posar-lo en aquest apartat o en el següent. Aquesta temporada tenim massa baixes com per donar per bo que la gent pagui i no vingui. Però el fet d'aparèixer -tard!- i jugar en un estat de forma més proper al lamentable que a l'òptim (normal havent jugat només sis partits en més d'un any!) no li va impedir donar una assistència de gol al LluisCap, convertint-se en un dels jugadors més rendibles de Geriatrix (520 euros, sis partits jugats, dues assistències i un gol).

Per oblidar:
- La rel·lació amb els àrbitres:
Abans de començar el partit, l'àrbitre ja ens va avisar que l'havien previngut de Geriatrix; Que no protestéssim i que el deixéssim arbitrar.
D'acord que el nivell arbitral de Meiland és baix, però hem de ser conscients que el nostre nivell futbolístic tampoc no és d'eurocopa.
Tot i fer un arbitratge una mica estrany, el referee brasiler no ho va fer malament del tot. I això que els de “Sustáncia” van començar protestant fins i tot la pujada del cost de la vida, a tirar-se a la piscina com la Gemma Mengual i repartint encara més llenya de la que protestaven. Respectem-los o es giraran contra nosaltres.

- “Que no vingui a jugar ningú més...: ...que nosaltres tampoc vindrem!” Com GERIATRIXNEWS preveia, només en un dels sis partits hi han hagut tres canvis. La resta, la banqueta ha estat més deserta que el cervell de Belen Esteban.
La Assemblea Extraordinària ha acordat al respecte dos punts importants; La primera és que el Jandro vindrà a jugar quan pugui i la segona és que qui no vingui a jugar mai -entenc que més de tres o quatre partits seguits i sense avisar públicament- no tindrà cap preferència per jugar el dia que aparegui, ja que qui dona el callo partit a partit hi te més dret.
La teoria del “si pago hi tinc dret!” es desmunta fàcilment; Paguem per endavant per garantir que ningú ens deixi penjats! -si paguéssim partit a partit, algú pot calcular la fortuna que haurien de pagar els que hi van sempre i són sis o set?-. Si el fet de pagar no garanteix la implicació, mala tela al teler. La propera temporada s'haurà de replantejar aquest tema seriosament.

El proper partit
Aquest dilluns juguem contra uns vells coneguts; G.E.C.
Un equip assequible a qui no hem sabut guanyar mai. Juguen ben col·locats al camp i molt estàtics, però tenen un “6” extraordinàriament resolutiu.
Van pujar com a tercers de grup amb els mateixos punts que nosaltres.
La primera fase de la temporada passada vam perdre a l'anada 2 a 6, i no es van presentar a la tornada (0 -3).
En la segona fase, ens van fer un 4-2 a l'anada en un altre partit amb només set jugadors propis. La tornada la vam empatar a 2.

Opina i convoca't pel partit en aquest post. Per apuntar-te al sopar, fes-ho en el post d'aquí baix!

dijous, 20 de novembre del 2008

Sopar de Nadal


Hola Fans,
agafeu agendes i anoteu:

Divendres 19 Desembre a les 21.30
Restaurant Mimi, Coco & Co
C/ Buenos Aires, 28

Mateix lloc que l'altre sopar, Clickeu aqui per mes info del restaurant
Smoking, pajarita i bon rotllo, imprescindible je


Text amagat

dilluns, 17 de novembre del 2008

Novetats al blog


Ara ja pots deixar missatges en forma de "post-it" en qualsevol moment!
A la columna de la dreta hi trobaràs un enllaç a "Webnote".
Pots deixar una nota de forma fàcil, clicant al quadradet groc que hi ha a dalt a l'esquerra de la pantalla que se t'obrirà, fent doble clic al "post-it" per escriure el que et sembli i guardar-ho clicant a la icona del disquet que trobaràs a dalt a la esquerra.

Companys de visita
També pots saber quantes persones estan visitant el blog alhora, amb el comptador d'usuaris online que pots trobar a la columna taronja. Si cliques al comptador tens més informació com des de on ens visiten.

Enllaços de molt interès
Gairebé abaix de tot de la columna taronja pots veure un llista de blogs interessants. Aquest llistat s'ordena a mida que aquests blogs van publicant posts, de manera que el que està més amunt en la llista és l'últim que ha publicat alguna cosa nova (El blog del Buenafuente n'es la excepció! No te feeds i no podem saber quan s'actualitza).

Que ho disfruteu!

Ah!! La convocatòria, en el post d'abaix!!



Text amagat

Últims, però menys... (Editat -Autocensurat!-)


GERIATRIX 1 – 3 Los Torrentes
Un altre gran partit, perdut en els ja clàssics cinc minuts de “caraja” general.


Per evitar ferir susceptibilitats, GERIATRIXNEWS no farà una crònica amb afany de corregir errors.

Tot i la pèssima posició a la lliga -ja som últims!- només estem a 8 punts de la posició de permanència, i a quatre partits de l'ascens!

Contra “Torrentes” s'ha jugat possiblement el millor partit de GERIATRIX, però s'ha tornat a perdre. S'ha xutat com mai (i la majoria entre pals), i s'ha estat be darrere. Fins i tot no hi ha hagut cap error del porter (que s'ha parat un penal des de els quatre metres). Però s'ha perdut.

Enri, amb un gran partit, va ser el millor d'un gran equip. El dia que n'entrin més -igual que els xuts del JordiFace i els burxots del LluisCap- s'haurà acabat la crisi.

Ens va agradar molt l'Albert, tant a dins del camp -segur darrere i amb instint assassí al davant- com a la banda, exercint PER PRIMER COP, tot i que una mica tímidament, com a entrenador. No es va limitar només a animar -això ho pot fer qualsevol de l'equip- sinó que va corregir alguna posició i va fer algun retoc.

És el segon partit consecutiu amb l'equip en quadro. Aquest cop, érem 8 (dos tocats!). Al tercer temps, en Assemblea Extraordinària, es va parlar de replantejar la plantilla.

La proposta de GERIATRIXNEWS és;
Si algú sap que no vindrà gairebé mai, que ho digui obertament. Tindrà la porta oberta quan vulgui venir -avisant!- però buscarem algú que ocupi la seva plaça quan no vingui, pagant la part que calgui. Com el seient lliure!

Convoqueu-vos pel partit de dimecres contra Sustáncia Navarra -mal dia per remuntar!-.

Si dimecres al matí la convocatòria és justeta, vindrà un nou reforç; Jandro, cunyat del JordiDo, i per tant cosí polític de LoBep i cosí-polític llunyà del JoanCa i l'Agus. Desconec el seu nivell, però sempre ha jugat a futbol sala i futbol7 i ara ho fa amb un equip de veterans de Futbol11. I això ja diu alguna cosa.

Ja ho sabeu!
SI ALGÚ VE, PERÒ NO HO INFORMA, POT HAVER-HI OVERBOOKING!!!






dimecres, 12 de novembre del 2008

Body Paint 03 - Polònia


Hola amics de Geriatrix,

Polònia, a part de ser un programa d'humor de TV3 , es també un país situat al est d’Europa.

La seva capital es Varsòvia.

Però per Geriatrix, aquest Body Paint ens ajuda també a fer una reflexió sobre com s’ha d’aturar les pilotes quan arriban a la porteria, per que ultimament s'ens escapen bastant. Bep, hauríem de pensar en una defensa com aquesta. La porteria quedaria a ben resguard.

Mes referències de la noia en pelis per adults cliqueu aquí.
Enga, en veiem fan's.

Lluís Cap

Redacció de cultura de Geriatrix

Text amagat

divendres, 7 de novembre del 2008

Banco Guipuzcoano 5 - Geriatrix 1

Com a càstig, aquesta setmana no farem body paint, si no que farem el patata paint de Elsa Patataky, crec que es lo que de moment ens mereixem.

Fan’s, no crec que sigui necessari que jo faci un resum molt extens de lo que vam viure el passat dimecres, crec que es molt més interessant que mediant els vostres comentaris es pugui acabar d’arrodonir aquesta petita nota de redacció.

Va ser un partit dur, ja que vam començar amb set jugadors al camp i un de reserva.

A més, la mala sort ens va acompanyar. L’Albert es va lesionar. Des de la redacció de Geriatrixnews i tota l’afició de Geriatrix desitgem que el proper Dilluns 10 de Novembre a les 21.30 pugui jugar al partit contra “Los Torrentes”.

Destacar la lluita de tot l’equip, lo que vam corre i el “golarro” de falta que va fer el Jordi Face.

Nois, tenim que millorar molt. Som capaços de molt més.

Proper partit Dilluns a les 21.30 contra “Los Torrentes”

Lluís Cap
Redactor d'emergencia

Text amagat

dissabte, 1 de novembre del 2008

Només va faltar guanyar

Sant Pol Traders 4 - 3 GERIATRIX

Gran partit el que es va jugar contra Sant Pol Traders. Potser el millor de Geriatrix en tota la seva curta però intensa història.

Com per possar bona nota a tothom, ja que el nivell va ser alt.

A destacar, l'Enri -un dels millors de la plantilla, però un dels menys mediàtics- amb dos gols com dos sols.

Només les errades de sempre van impedir guanyar al líder.

La mostra, als vídeos;


Primera part




Segona part

El proper partit, contra Banco Guipuzcoano és dimecres a l'hora habitual.

Podeu veure la crònica del partit d'anada de la temporada passada contra el Banco Guipuzcoano aquí, i aquí el de tornada.

Opina i convoca't als comentaris!

Text amagat


divendres, 31 d’octubre del 2008

Body Paint - 02 Argentina




Hola fans de la secció,

La sel.lecció Argentina de Diego Armando Maradona, farà els següents fitxatges de cara el mundial, a part del brillant Messi i Khun Aguero, tenen noves delanteres, aquestes dues noies que crec que a més d'un defensa tornaran boig.

Molta sort Dieguito, per mi sempre seràs el meu ídol!

Ar-gen-tina! Ar-gen-tina!

Lluís Cap
Secció d'informatius pictòrics




Ultimes noticies: Batman Visita Argentina Clicka



Text amagat

dijous, 23 d’octubre del 2008

El proper partit, contra el líder


Com cada divendres, publiquem la convocatòria per la següent jornada.
Just quan ho anava a fer, m'he trobat amb sorpresa la nova secció del LluísCap.


Sento fer baixar la posició de la estupenda secció, però després de pensar-ho molt, he decidit que la feina és la feina, i “lu primer, és lu primer”...
Ja em sap greu, ja, però si voleu veure-la només heu de baixar per la pàgina una mica. Disculpes!


Ara, clica per seguir llegint. I convoca't als comentaris.





El partit
Dilluns, a les 21.30 tenim l'oportunitat de remuntar posicions si guanyem al flamant líder, que ho és després de guanyar a Monells (2-0) i a Balaguer Center (2-1).


Sant Pol Traders havia baixat a quarta després de quedar penúltim en la primera fase de la temporada passada i ha tornat a la seva categoria gracies a alguna renúncia, ja que van acabar quarts de grup, amb dos punts menys que Geriatrix.

Tot i el seu lideratge hauria de ser, a priori, un dels equips que juguen “la nostra lliga”, comptant que el nostre objectiu en la primera fase és la permanència.

Antecedents
Els enfrontaments de la segona fase de la temporada anterior van quedar així;

Anada: GERIATRIX 0 – 0 Sant Pol traders
Tot i ser el partit d'anada, va ser l'últim partit que es va jugar la temporada passada a finals de Juliol, ja que en el seu dia, el partit es va aplaçar.
Poca cosa us puc comentar del partit. Estava de vacances a Eivissa.

Tornada: Sant Pol traders 4 - 2 GERIATRIX
L'únic (o el primer) partit de tornada de la història que es juga abans del d'anada.

Partit que s'hauria pogut guanyar si hagués aparegut algun dels “peloteros”.
No va jugar ni l'Enri, ni el RamónBB, ni el RafaNa que encara no havia debutat amb l'equip. Tampoc no va jugar en JordiFace, ja que la seva plaça de sub28 estava ocupada pel Borja (jugador de Geriatrix en aquells moments), que no es va presentar. L'equip ple de lluitadors, -alguns d'ells tocats, com el Marcos i l'Agus, que reapareixien després de uns dies de baixa- no va poder guanyar a un Sant Pol Traders ben posicionat.

Com a anècdota, l'Albert va marcar en jugada... d'estratègia!
Van jugar; LoBep, Albert, JosepMa, JoanCa, Agus, Marcos, LluisCap, LuisJo i JordiDo.

Apa, convoqueu-vos!

Fins dilluns!

Body Paint - 01 - Bélgica


Hola amics de Geriatrix,


Avui comencem una nova i petita entrega d'aquestes obres d'art anomenades "Body Paint".

Bèlgica inaugura la secció.
A lo millor falta una mica de chicha a la noia però per començar ja esta be.
Si no després no rendim al camp :-(

Però que es el body paint?

doncs es tracta de pintar amb spray d'aerosol o pinzells un dibuix que simuli un vestit, qualsevol disfressa o obra d'art en un cos nus sigui de noia o noi.

Mes referències cliqueu aquí a: Body Paint


Apa, en veiem fan's.

Lluís Cap

Redacció de cultura de Geriatrix


divendres, 17 d’octubre del 2008

Nova derrota... més esperança.

Geriatrix F.C. 2 – F7 Sant Miguel 3
Un empat, un resultat més just.


Senyors, aquesta temporada s'ha de jugar a futbol. S'han acabat els partits de costellada i comencen els partits amb “costellades”. El peu s'ha de posar amb més força, no només per xutar amb més ànima -que també- sinó per que els altres no puguin fer-ho amb la absoluta tranquil·litat amb la que ho fan. S'ha de lluitar, s'ha de patir i només així, tornarem a vèncer.

La prova de la duresa de la temporada són els quatre dobles-penals per acumulació de faltes que es van xutar aquest partit.
Però això és futbol. Un esport dur -que no violent- i fet per a gent que tingui ganes de deixar-s'hi una mica la pell jornada a jornada. Ja no val una altra cosa. O a totes o a casa.

Ens està costant adaptar-nos però, poc a poc ho estem aconseguint. Si la setmana passada podríem haver guanyat de carrer un partit que vam perdre 7 a 2, aquest l'hauríem d'haver d'empatar, com a mínim.

S'està jugant cada cop més be però ens segueix faltant gol. I cada cop de forma més preocupant.
Igual que la jornada anterior, vam xutar incomptables vegades, però poques entre pals. Si tenim en compte el baix nivell demostrat pels porters -començant pel nostre, que ens surt a cantada per partit- ja portaríem sis punts. I no en tenim cap.

Com a component de “l'entorn” (la premsa ho és!) i imitant els grans mitjans, estandarts de la lletra impresa i de la prosa nacional, com l'Sport i el Mundo Deportivo i el N9U i internacionals, com el Marca i l'As, criticarem a l'equip tècnic, que molta conyeta amb els noms al signar els comentaris, però aquí ningú no pren les decisions encertades. De fet, ningú no en pren cap de decisió!
Opinem -com fa el Marca amb el Raul- que l'Agus ha de jugar en punta si o si. I que fer jugar a l'Enri de defensa és perdre ocasions de crear perill, com diria l'Sport parlant del Marquez. Que el JordiDo ha de ser davanter centre o lateral i no extrem -i que hi ha de posar més mala llet, que encara està en la edat de que li surti testosterona “hasta” per les pestanyes!-.
I que, a la estadística em remeteixo, el dibuix tàctic que més bons resultats ha donat -i més ara que ja ens sabem passar la pilota- és el 2:2:2.

Anem pel bon camí i els punts arribaran aviat!

La propera setmana no hi ha partit.

El proper és dilluns 27, contra Sant Pol Traders. Desprès alternarem partits dilluns i dimecres. Això ens va ve pel retorn i la participació del RafaNa

No us convoqueu en aquest post SI NO ÉS QUE NO HEM TINGUT DE FER-NE UN ALTRE ABANS DE DIJOUS QUE VE!


El RamonBB ha tornat sa i estalvi de Brasil. No sabem però, si ha tingut temps de fer-se ressonàncies. Tots sabem que és més agradable una Caipirinha que una artroscòpia! I per ressonàncies, les dels malucs de les garotes ballant samba!


Text amagat


dijous, 9 d’octubre del 2008

Primer partit, primera derrota

Geriatrix 2 - Balaguer Center 7-
La mala punteria exagera un resultat injust

No es va jugar un mal partit i es va xutar més que mai, però de les gairebé 30 vegades que es va intentar, només quatre van anar entre pals.
El Balaguer Center només va haver de xutar 9 cops per aconseguir set gols. Un d'ells en pròpia porta, dos més com a regals (en forma d'assistència impecable) de l'Albert i una vista “de llibre” del Bep.

A destacar, la forma física i l'agressivitat ben entesa del LluísCap (que hauria d'utilitzar una mica més el cognom en algunes jugades!) i el gran partit del JosepMa. Al JordiDo li va faltar una mica més de mala llet per aconseguir algun gol més. I si, Marcos... et vas obrir quan estaves a la barrera!!

L'anècdota divertida va ser que Geriatrix va començar la lliga -i va seguir així fins ben entrada la primera part- amb set jugadors sobre el camp. (Ho veieu com no ho he criticat i no he insistit a dir que no aniria malament que vingues algú, i encara més si aquest ha jugat a l'Europa?)

El proper partit, dilluns 13 a les 21.30. Qui en tingui ganes, que s'apunti.
Sembla ser que la setmana del 20 hi ha descans. Ja us dic ara que si hi ha camp, hi haurà amistós. Si volem fer alguna cosa no podem parar a la tercera jornada.

Esperem que es recuperi aviat el RafaNa, que porta camí de convertir-se en el segon fitxatge més car -per ell!- de l'equip, i que tornin els dels compromisos internacionals, (RamonBB, que para jugar no, pero para pirarte a Brasil, la rodilla no da problemas, eh! Cabroncete!!!).


No cliquis, no hi ha més!





dimecres, 1 d’octubre del 2008

SI, si, si, la lliga ja està aquí!!!

El LluisCap lluitant infructuosament amb lo Carles Puyol



Després de guanyar fàcilment en el primer partit-amistós-organitzat del Geriatrix F.C. , en un trist assaig a nivell tècnic però que pel cap baix va servir per estirar les cames, i desprès de perdre per la mínima en Champions contra el Barça (veure foto), per fi dimecres 8 d'octubre i a l'hora oficial (21.30) començarà una nova lliga.

El primer rival serà un vell conegut, el Balaguer Center, que l'última temporada va salvar la categoria pels pels.



El següent partit serà contra un dels que han baixat de segona, el San Miguel F.S. i a les 21.30 del dilluns 13.





Fins dimecres!




(No cal clicar, no hi ha res més)








Text amagat

dimarts, 30 de setembre del 2008

iPhone no ens patrocina, encara.

...i nivell, i endevinador de xiulets, i cervesa virtual, també.







Ah! Encara ni hi ha noticies sobre el proper partit de lliga!



.

divendres, 26 de setembre del 2008

Dilluns, amistòs

Al final, l'equip dels amics del JoanCa han confirmat la seva assistència al primer amistòs del Geriatrix F. C.
A les 21.30 del dilluns 29 juguem el partit.

Per tal d'intentar contentar tothom, la propera setmana que tinguem lliure intentarem convocar un partit amistòs que caigui en dimecres.

Si us plau, correu la veu i CONVOQUEU-VOS als comentaris!!! És bo per tothom que tothom sàpiga quanta gent serem!

Fins dilluns!



Text amagat

dilluns, 22 de setembre del 2008

Avui, primer entrenament!

Perdoneu que en l'últim post hagi estat una mica dur, però és que avui ens hem de trobar tots per tocar una mica de pilota i per pagar la lliga. Encara ara no sé si faltarà un, dos o tres per pagar. Jo puc aportar uns 100€ més per cobrir forats fins que pagui tothom, però no massa més. Algú més pot venir sobrat de cartera (per si les flyes)?

Si no paguem la totalitat avui, probablement ens faran pagar els 90€ de la pista (només ens regalen dues pistes si hem pagat LA TOTALITAT de la lliga ABANS D'ACABAR SETEMBRE), i ja sabeu que un cop comença la lliga, el que és dificil és trobar forat perquè ens deixin pista. O sigui, hem de pagar JA i hem de "gastar" el "regal" de la pista quant abans millor.

I per altra banda, ara que ja fa un any que ens coneixem i que hem vist que l'únic mitjà que ens permet comunicar-nos ràpid i fàcilment és aquest, faig un prec, rogativa, o poso un ciri a la verge de Santa Tecla (patrona dels informàtics i internàutes) perquè tots tretze components de la plantilla facin saber als altres dotze si vindran a jugar, a un sopar o de visita cultural (si es donés el cas...) entrant almenys un dia (el divendres pot ser òptim) i deixant el seu avís als comentaris.
Potser després d'un any d'anar-ho demanant, ja sería hora d'aconseguir-ho.
Tothom estaria més tranquil i si se sap que ve molta gent, el més tocat podria descansar si volguès o viceversa o es podrien encarregar taules amb més celeritat, etc.

Ens veiem aquesta nit!
Ah! Crec que no caldria portar la equipació "oficial", no?

Text amagat


divendres, 19 de setembre del 2008

PAGUEM O NO??? A veure si estem per la feina!

Nois, siguem seriosos!

No pot ser que a tres dies vista d'haver de pagar la lliga (i amb un cap de setmana per davant!) tinguem un dèficit virtual de 1000€ (!!!).

Crec que ha de ser OBLIGATORI entrar almenys un dia a la setmana (pot ser divendres, per exemple) perquè tots puguem saber qui vindrà a jugar o no, si podem encarregar taula a un restaurant i per quants.... i en aquest cas si podrem pagar la lliga o què.

I si no pots/vols entrar truca a algú perquè ho faci per tu. A mi mateix, si vols.
Pels que no tingueu massa temps, crec que no és cap exageració dir-vos que, per molt liats que esteu, perdre només 10 minuts almenys el divendres tranquilitzarà a tota la plantilla per tota la setmana. I en el cas que es toca aquesta ara, saber si es pot pagar o no, també té la seva conya!

Si un no pot, sempre es pot cobrir d'una manera o altra, però si no sabem si faltaràn quatre més per pagar, ja és més dificil.... Jo no acostumo a portar 1250 € sueltos a sobre...



Text amagat

dimecres, 10 de setembre del 2008

Nova temporada... amb una copa menys.

Còpia del reglament administratiu del campionat. Jo estic obligat a comunicar-lo.
Si te'l llegeixes o no, es cosa teva!



Queden pocs dies per començar la segona temporada de Geriatrix F.C. i ens hem de començar a preparar (depilar cames i aixelles, fer peelings i comprar mudes noves, que ja està be d'anar pels puestos amb els calçotets foradats!).


I el que també hem d'anar preparant és la butxaca!


Si cliques, veuràs els acords en que es va arribar en l'última “Assemblea ordinària de la Junta” en un dels posts més llargs de la història de Geriatix!


Ah!!!! SI no tens ganes de llegir, ves al final del post i almenys contesta a les preguntes que se't fan. Són importants pel futur de club! Si no ho fas, dones per bo el resultat!


Per cert, recordem que una “Assemblea ordinària de la Junta” es pot celebrar qualsevol dia desprès del partit si hi ha quòrum suficient i sempre amb l'obligació de tenir com a testimoni almenys dues canyes i unes patates. I qui no hi sigui, delega el seu vot als que sacrifiquen les seves hores de son pel be de l'equip. Callen, dons atorguen (dues pedres!). Les “Assemblees ordinàries de la Junta” són “ordinàries” perquè a algú sempre se li escapa almenys un rotet i es diuen tacos i improperis. Les extraordinàries són les que quedem per fer-les, però com que això és gairebé impossible, per això se li diuen extraordinàries.






Clica, clica!


DE LA PLANTILLA;
De l'Assemblea se n'ha desprès que renova tothom excepte el Borja (en paratge desconegut) i el RamónBB, per lesió de llarga durada.
Hi han les altes oficials del Rafa i del JordiFace, aquest últim per cobrir la plaça sub-28 que queda lliure.



Amb això tornaria a quedar la plantilla compensada, però;


  • El Rafa, de moment només pot venir els dimecres.

  • L'Agus ha dit que vindrà a gairebé tots els partits, però no els jugarà tots pels problemes del genoll. Ha comentat la possibilitat de compartir amb l'Albert les tasques d'entrenador, amb la condició -que des de aquí entenem i recolzem- que les seves “ordres” tinguin un seguiment disciplinat i respectuós de la resta de companys. Si no juga, des de la banda es veuen les coses molt millor i pot ser la seva contribució a l'equip prou valuosa.

  • La incògnita del XaviGo. Tots sabeu que s'apunta per que no li falti la feina! I si te feina, no pot venir.


O sigui, segons la Assemblea, serem;


Porters; JosepMa i Bep
Defenses; Rafa, JoanCa, Albert i LluisCap
Mig camp; Enri, JordiFace i Marcos
Davant; Agus, XaviGo, JordiDo, LuisJo
(en vermell els que jugaran pocs partits)


Potser serà necessari consolidar a l'amic del XaviGo (al qui se li farà fitxa, per si de cas).


Els jugadors donats de baixa conserven la seva fitxa per si volen venir algun dia, i els nous, HAN D'ENTREGAR LA FITXA I LES FOTOS TENIR LA EQUIPACIÓ COMPLERTA (samarreta, pantaló i mitges) ABANS DE COMENÇAR LA LLIGA. Pels vells, ja val la fitxa de la temporada passada.


DE LA PASTA;
S'ha aprovat pagar tota la lliga de cop el dia 22 de setembre, aprofitant l'entrenament. La quantitat total a pagar PER TOTA LA TEMPORADA és de 3.080.- €, a dividir a parts iguals entre els 13 components de la plantilla (236,9.- € que redondejarem a 250, per si de cas).


Si no pots venir el 22, dóna-li la pasta a algú. És imprescindible recollir tots els diners el 22!!


Pagant el 22, tindrem dos dies de camp gratis (22 i 29 ó 1) i una pasta en entrepans, a afegir a la tarja/bocata per prescindir de l'equipatge de regal. Hi afegirem el superàvit de la recol·lecta, a més de la quantitat que podrien pagar les possibles noves incorporacions.
Aquests calers els hauria de guardar un Tresorer (jo no, que tinc la ma molt llarga!) i ja veurem en que ens les gastem.


Us recordo que el preu inclou assegurança gratuïta (sempre i quant portis fotocòpia del DNI, 4 fotos i certificat mèdic on consti que estàs capacitat per la pràctica del futbol - competició i que no has patit cap lesió) i accés gratuït al GYM-Meiland tota la temporada (pagant els 15€ per despeses de confecció de la targeta obligatòria)


Proposa/proposa't com a tresorer als comentaris.


DEL CALENDARI;


La lliga comença a primers d'octubre.
S'ha aprovat pagar el plus per NO JUGAR ni a les 20.30 ni a les 22.30, per tant, TOTS ELS PARTITS ES JUGARÀN DILLUNS O DIMARTS, A LES 21.30.


Com a gran pre-temporada, desprès del debut a la copa amb una derrota poc merescuda, es va decidir fer un entrenament DILLUNS 22 de setembre, amb tota la plantilla convocada més l'amic del XaviGo (ex-Europa -a veure si li posem nom ja!!) i si algú té algun amic que pugui continuar venint si fos necessari, que vingui. Seria bo que aquesta hora de camp que tenim, la aprofitéssim per corregir errors i ubicar a la gent dins del camp, que prou falta ens fa.


L'altra gran data de la pre-temporada és un partit amistós a jugar el DILLUNS 29 de setembre. Havia pensat que fos dimecres, per poder comptar amb el Rafa, però hi ha Champions. Vosaltres decidiu als comentaris; Dilluns sense Rafa o dimecres sense Barça.


De moment, els rivals possibles són un equip d'amics del XaviGo i un equip d'amics de la tele. Si volem jugar contra l'equip de la tele3 hauria de ser almenys a les 22.30. Si algú té equip, que ho digui. El primer rival que digui que si, serà el que jugarà el nostre Gamper particular.


DEL BLOG;
No s'ha comentat a lAssemblea, però veient l'últim post del LluisCap, veiem que la secció CULtural del blog continuarà tenint el mateix proPIeTari. Això si... almenys passa el corrector del Word, que el que aconsegueixes pujar per una banda, ho baixes per l'altra!!! (;-D)


Sembla ser que el Rafa, com a periodista que és, farà les cròniques dels partits que vingui.


Faig una crida desesperada perquè algú més col·labori amb el blog, i SOBRETOT a que TOTHOM almenys es convoqui als partits (o al blog o per telèfon).






Fins el 22!!






Als comentaris has de dir;
-Si cal augmentar la plantilla i amb qui.
-Si acceptes a l'Agus com a co-entrenador.
-Qui ha de ser el capità.
-Si acceptes els pressupostos i portaràs la pasta el 22.
-Qui ha de ser el tresorer.
-Si l'amistós el fem el 29 o l'1.
-Si tens equip per aquest amistòs.
-Si vens el 22 i el 29 o l'1, segons surti.
-SI t'agraden les pel·lícules de gladiadors, o les prefereixes de l'estil de “Las aventuras de Priscila. reina del desierto

divendres, 5 de setembre del 2008

La Lliga de Futbol 08-09 ja esta en marxa

Hola Geriatrix Fan's,
la copa ens ha durat ben poc, a sigut la "cupeta" o la "copitxuela".
Per refernos de la desfeta us deixo un petit video que es veuen les
plantilles de la Lliga de Futbol 2008-2009 fet per FHM.
Anim a tots i fins el proper partit.
Lluis Cap
Redacció Geriatrix News

dimarts, 26 d’agost del 2008

Torna l'espectacle!

Presentació de la botiga a la Sala de premsa
La samarreta ens ha arribat i per la interné no ens han tangat... de moment!



- Comença la copa! Dilluns, partit!


- La botiga ja està en marxa... i funciona!


- S'ha de tancar la plantilla... Hem de parlar!


Clica!




Torna el Futbol
Després d'un descans merescut (per alguns), ens hem de tornar a posar la calça curta i iniciar una nova campanya. La copa ja està aquí i com és habitual a l'equip, el primer dia que ens veurem serà el mateix dia de partit.


Des de l'esplèndid final de temporada que molts no veuen més pilotes que les seves (i que s'han afartat de tocar a dos mans!) i dilluns a les 21,30 juguem contra l'Arsenal, debutant de primera divisió, en un partit a tot o res. O sigui que ja podeu començar a córrer com a desposseïts!


Si no guanyéssim, ens quedarien un parell de setmanes lliures per preparar la lliga i crec que ens farà falta!


Com sempre, convoca't als comentaris!



Com els grans, tenim botiga!
Com molts havíeu demanat, ja està aquí l'oferta de marxandatge de l'equip. Els models actuals encara no són els definitius, però si us agraden, els podeu comprar.


Ho hem provat, funciona i sembla fiable i segur!


Primer, has de registrar-te per comprar. Desprès, esculls els productes que vulguis (fixa't que a dalt de la columna de l'esquerra de la botiga pots buscar per seccions) i pagues am VISA o Pay-pal. En uns 7 dies laborables la reps a casa pagant 4,5€ per despeses d'enviament i et donen dos vals de descompte de 5€ cada un per properes compres (almenys, a mi m'han vingut).


Si no ho teniu clar, m'ho dieu i farem un bonic tutorial.


SI NO VOLS REGISTRAR-TE O PAGAR AMB VISA PER L'INTERNET, em pots demanar el que vulguis i ja faig jo la comanda. Estic registrat, he pagat amb VISA i he rebut puntualment el producte.


S'admeten ideés!



La plantilla
S'acosta la lliga i encara no sabem qui continua. La copa la pot jugar tota la plantilla de la temporada passada continuïn a l'equip o no, però qui continuarà?


De moment han signat la renovació;
LluisCap, Albert, JosepMa, JoanCa, XaviGo, JordiDo i Bep.


El Rafa s'incorpora amb el condicionant laboral; En principi només pot jugar els dimecres, però això pot variar durant la temporada.


El JordiFace només pot continuar oficialment si Borja deixa la plaça de Sub-28. Si no, hauria d'anar venint com la temporada passada.


Sabem que el Marcos i l'Agus estan negociant la seva continuïtat i que LuisJo va dir que si, però no ho tenim confirmat. Encara no sabem res de l'Enri, del Ramón i del Borja.


Si hi ha baixes -espero que no!- l'Albert te un fitxatge a la recamara i el XaviGo te en espera i molt il·lusionat un prometedor jugador (ex-Europa).


Crec que és important que com a molt tard dilluns tothom tingui decidit que fa. S'han de recaptar els calerons i apuntar-nos de nou, i quan abans, millor!




dijous, 7 d’agost del 2008

Obrim botiga!!


Com els grans clubs, aprofitem l'ascens per obrir nous hortitzons.


Des d'ara mateix ja pots gaudir de la moda GTX! o comprar la equipació, si la has destenyit amb lleixiu (Ull! et surt més barata si la compres a FUTBOLMANIA.NET i m'ho dius a mi abans! Però des de GERIATRIX SHOP te la porten a casa)


Ah! GERIATRIX SHOP patrocina els premis Bòta d'or i MVP de la temporada passada, a entregar en pomposa cerimònia en el proper sopar.

Esperem més patrocinadors per altres trofeus, a veure si pillem tots!


Apa, a comprar!!



diumenge, 3 d’agost del 2008

Entreteniments d'estiu

Per passar una estoneta, mentre preparem un parell de posts d'estiu.
Felicitats a tothom per l'ascens!!



"Com entretenir un tonto?"



dijous, 24 de juliol del 2008

Geriatrix 0 - SAN POL TRADERS 0



Geriàtrix necessitava puntuar per assolir l'ascens de categoria i ho va aconseguir en un exercici encomiable de bon joc i millor rotllo davant d'un equip molt tancat al darrera i que només va donar mostres de perill en jugades aïllades, molt esporàdicament. El partit va quedar orfe de gols, no d'ocasions, però va proporcionar als taronges el punt vital que culminava una temporada amb clara línia ascendent.

El clàssic 2-2-2 de Geriàtrix va funcionar bé des del primer minut, amb incorporacions meritòries a l'atac de la línia de defensa i punxots sense miraments de LluísCa que a punt van estar d'obrir el marcador. El mig del camp va estar molt treballador, cobrint una bona quantitat de quilòmetres, i això que algú va venir sense botes i va haver de jugar amb unes bambes descordades de prestat. La davantera va generar perill i va portar a terme una lluita sorda contra la defensa immòbil del Sant Pol Traders, que van optar per refusar el perill amb contundència (o sigui, enviant la pilota més d'una, de dos i de tres vegades fora del recinte). Destacar les impressionants i compensades curses en horitzontal de XaviGo. Capítol apart mereix l'actuació de Josep Maria, que davant de la manca d'acció sota els pals va escalfar-se a base de crits d'ànim i colocació als seus companys.

Només va faltar el gol, que es va ensumar en moltes ocasions. Potser si en RafaN s'hagués posat les botes al peu correcte hauria entrat alguna...

En fi, gran partit, millor hamburguesa i el vestidor una mica petit per a tants peus, ungles i pels.

bones vacances! Bep, no cal que tornis.

dimarts, 22 de juliol del 2008

Geriatrix 5 - Monells 1



Partit del toque, toque. Amb tres gols del Jordi Dominguez i dos gols del altre Jordi, quin golarro. D'aquells que surten al youtube, clika per veur l'exemple del gol.

Je, je... no es exactament el gol però val la pena, no?
Vinga Geriatrix a guanyar el seguent partidet, us deixo un parell de fotos. Un detall de Elena la dona del Joan Carles, l'equip que ha trencat la mala sort al Camp Santiago Bernabeu i l'altre foto la del sopar del 18 de Juliol de 2008, que per cert va ser excel.lent, un lloc per recomenar.

Vinga, voteu el millor player i fins dimecres.

Lluis Cap
Geriatrix News Provisional Redacted


Text amagat

dissabte, 19 de juliol del 2008

Geriatrix, sin Sustáncia

Sustáncia Navarra - 4
GERIATRIX - 1
Massa mala sort per doblegar al líder

Poc temps per comentar res del partit ni de res més.
Només que res canvia. Igualment hem de guanyar almenys un dels dos partits i esperar, o guanyar els dos i quedar segons.

Que tingueu sort, sobretot dimecres!
El sopar va estar de conya!

Ah! i voteu aqui pel partit contra Sustáncia, i si no fan post pels propers, voteu-los també aqui, però poseu-m'ho fàcil i digueu-me per quin partit voteu!


A guanyar i a tercera!!


(no cal clicar!)


Text amagat

dimarts, 15 de juliol del 2008

Empat amb G.E.C. i esperança navarra

Ja falta poc perque aquesta sigui l'única pillota que toquis, a més de les teves!



GERIATRIX - 2
G.E.C. – 2

Un bon partit amb molta mala sort



- GERIATRIX empata injustament en el millor partit de la temporada.

- Per fi debuta Rafa, i amb bona nota.

- Igual que Ronaldinho, ningú no sap on és el Borja.

- Casino Cardedeu cau de la lluita per la segona plaça.

- Encara necessitem cinc punts per assegurar el subcampionat.

Clica!



EL PARTIT
El millor partit com a bloc s’hauria d’haver guanyat per almenys tres o quatre gols d’avantatge.
Com en el millor dels tòpics, “el furgol és asin”. S’ha aconseguit un punt contra un equip amb qui no ens van mai massa be les coses i a aquestes alçades, ja està be.

S’han fet parets (si, per fi hi ha qui la dona, corre i espera rebre-la!) i jugades de toc com no s’havien vist en l’equip en tota la temporada i això, indiscutiblement, ha generat més ocasions. Un altra cosa seria que es materialitzessin, però això ja és una altra història!

EL MILLOR
L’esperat debut del Rafa, que tot i estar en baixa forma ha donat un altre aire a GERIATRIX, i la seva bona entesa amb JordiFace, que han fet menys greus les baixes que encara hi ha a l’equip.
Per fi LuisJo ha aixecat el cap en alguna ocasió i ha passat la pilota.

EL PITJOR
Una vegada més, l’arbitre ha mantingut el seu nivell. Sense errades de” bulto”, però amb un constant degoteig de petites coses que, si no hi ha osties a cada partit, no és gracies a ells precisament.
L’altra pega és que Ramón i Enri encara estiguin de baixa i que el Borja no hagi dit ni piu...

LA BÓTA
Aquesta setmana, el més votat per la Bóta ha estat en JoanCa, que a més ha votat dos vegades!! (només comptem la primera!). Hi ha hagut una mica més de quòrum, que sempre ho fa més bonic.

Vota!!

EL PROPER PARTIT
Podem guanyar al líder i campió de grup. Són els millors de la lliga però els que fan un futbol menys arriscat. L’últim partit van deixar-se emportar els tres punts per els “champinyons”. Presumiblement no es van presentar i encara corren bous als “Sanfermines”.
Van començar molt forts però dels set partits des de que van jugar amb GERIATRIX, només un l’han guanyat amb claredat, quatre els han guanyat per la mínima, un l’han empatat i a l’altre, no s’han presentat.
No sé com estaran ells, però nosaltres necessitem els tres punt per encara els dos últims partits amb tranquil·litat.
“GEC” i “Sant Pol Traders”, rivals directes, juguen a la mateixa hora contra “Casino Cardedeu” i “Pingus 98” respectivament. Si perdessin , en tindríem prou sumant dos punts en tres partits.

Convoca’t!!

EL SOPAR
Com ja hem dit, divendres hi ha sopar. L’última actualització és l’hora, que segons el JosepMa ha de ser a les 22.00.

Lamentem que si no hi ha canvis, JordiDo no pugui assistir.

Han dit que si oficialment JosepMa, Ramón, LluisCap, JoanCa, LoBep i el Marcos. Cal apuntar-se al blog o posant-se en contacte amb el JosepMa quan abans, per tal de fer la reserva!! Com a molt tard, dimecres al partit.

Vota, convoca't i vine al sopar, coi!!

dilluns, 7 de juliol del 2008

Canvis al sopar, i més dades!

Res com una sopeta d'all per celebrar la entrada a l'estiu!




El JosepMa, individu que organitza el sopar d’estiu, gran porter, gran lluitador, gran protestador i millor persona, m’envia un correu amb més dades del sopar i amb una nota important;

ES CANVIA LA DATA DEL SOPAR!!!!

Aprofito la avinentesa per recordar a qui no ho hagi fet, que confirmi la seva assistència al partit de dimecres i si vol, que atorgui el seu vot a “la bóta”.

Transcric el seu missatge:

“Dia 18 - 7 - 08, hora per confirmar

20 - 25€ per persona amb pica - pica de primer, de segon dos plats de carn i un de peix mes la beguda i les postres (els plats tan el primer i el segon estan per confirmar).

Ell restaurant està al carrer Buenos Aires, 28, darrera de “El Corte Inglés” de Francesc Macià.

Que no falti ningú...
Força Geriatrix”



Clica si vols informació estadística pesada sobre els propers partits.



Dimecres 9, i una hora abans d'una de les primeres finals que ens toca jugar, Sant Pol Traders i Casino Cardedeu es juguen quedar-se una mica despenjats de la lluita per l'ascens. El que més ens convé és que empatin o a males, que guanyi Sant Pol.

Si algú hi pot anar a veure-ho, s'ho pot passar be.

divendres, 4 de juliol del 2008

Dones de futbolistes Cap.11 i últim Eva Gonzalez




Sembla ser que es la ruptura definitiva…fins que es tornin a reconciliar. Mes o menys sabem la trajectòria del porter del Real Madrid i la roja i la Ex Miss Espanya: ara sí, ara no. Però aquesta vegada, tal com ha informat un delegat de Geriatrixnews a la capital del Imperi i varis mitjans, sembla que fa dies que la parella ja no es parella, si no només amics. El temps ho dirà...

Bé amics, i fins aquí la primera entrega de Dones de futbolistes. La temporada que bé continuarem amb noves ideés. Escriviu les vostres a aquest espai.


Fins aviat i bon estiu a tothom.
Lluís Cap
GeriatrixNews Departament Noticies

dimecres, 2 de juliol del 2008

Objectiu; 6 punts

Als de Sant Pol no els vam fer ombra...


Sant Pol Traders 4 – 2 GERIATRIX
Derrota justa en un partit amb moments mediocres.

- GERIATRIX perd sense cap dels “peloteros”.

- Sustáncia Navarra ja són matemàticament campions de grup.

- Guanyant dos dels quatre partits que queden, pujem.


Clica!


EL PARTIT
Hem patit massa la manca d’organitzadors i la falta de ritme de les reincorporacions.

Només hem sabut jugar com els últims dies en algun moment del partit. En la resta, hem donat massa facilitats. Unes vegades no ens hem posicionat be en el camp i hem cedit massa espai. D’altres no hem sabut treure la pilota en condicions.

Això últim ve bastant propiciat per la crònica falta de mobilitat i de visió de joc. Hem d’aprendre a jugar sense pilota!

EL MILLOR
El retorn de l’Agus, del Marcos i del Jordi i els dos gols; el primer... d’estratègia!!! I el segon, de cap.
Han aparegut LoBep, Albert, JosepMa, JoanCa, Agus, Marcos, LluisCap, LuisJo i Jordi.

EL PITJOR
Dues coses; primer, la lenta recuperació del genoll de RamónBB, i desprès, no em cansaré de dir-ho, agradi o no; que vingui qui vulgui i/o pugui, però qui no vingui, que avisi! És per un be comú.
JordiDos es va quedar a casa perquè, a priori, les dues places sub-28 estaven ocupades. No tinc cap bola de vidre per veure que hauria passat, però amb un tio que es mou i corre al mig del camp, potser el resultat hauria estat diferent.

LA BÓTA
Si la setmana passada la queixa era que hi havia cinc vots, en aquesta només n’han hagut quatre. Almenys algú ha estat el més votat (gracies!) i es trenca el malefici dels multiempats de les últimes setmanes.

Recordeu, pot votar TOTHOM, hagi jugat o no. La finalitat d’aquest joc és només per que hi hagi conya en els comentaris i no per fomentar rivalitats o d’altres mals rotllos.

Per tant, vota el que vulguis i explica-ho de la manera que et doni la gana, però fes-ho!
Els que ho llegeixen t’ho agrairan.

LA SETMANA QUE VE
Dimecres 9, a les 21.30 ens espera G.E.C.
Vells coneguts, dels tres partits jugats ens han guanyat dos i n’han perdut l’altre. En aquesta fase ja hem perdut 4 a 2 a l’anada. O sigui que ara ens toca guanyar.

A nosaltres encara ens queden quatre partits per jugar. Si en guanyem dos assegurem una de les tres hipotètiques places d’ascens. I si un d’aquests dos partits guanyats és el proper, la segona plaça és nostra.

Convoca’t!!

EL SOPAR
Ja hi ha data pel sopar. Divendres 1 d’agost és el dia D.
El lloc el gestiona JosepMa. Ja ens dirà.

Proposo que, a més de la plantilla actual, vinguin a sopar els fitxatges proposats per la propera temporada, per anar-nos coneixent. Pel que sembla, l’Albert ,el LuisJo i el Bep ja tenen aspirants.

Qualsevol comentari, als comentaris!

L’APOSTA
M’hi jugo una ronda a que els cinc primers queden així i amb aquests punts;

Sustáncia Navarra 46 (43)
GERIATRIX 28 (31)
GEC 26
Sant Pol Traders 24
Monells 23

Només una variable; Si guanyem nosaltres a Sustáncia, on l’ordre seria el mateix però els punts canviarien.

Jugues? Fas la teva porra?