dijous, 8 de gener del 2009

Ha nascut l'“Spoon Team” (Editat)


Els efluvis etílics del Limonchelo, la inspiració divina de l'Enri creant-la, el “saber-la interpretar sobre la taula” del Mister o la versió lliure audiovisual del LluísCap. O la conjunció astral i la suma de tot l'anterior.


Tant se val de qui és la “culpa”. La “tàctica de la cullereta” ha donat resultat i s'ha començat l'any amb una victòria tant important com necessària.
Podeu clicar per llegir la crònica del millor partit de la història moniatera i fins ara, el més fred (2ºC a l'inici).


Sant Pol Traders 1 – 3 GERIATRIX
Un pas important per sortir del pou.
Per LoBep

Per fi. Ha costat temps però ja ha arribat el dia.
Si algú encara no ho tenia clar, ahir es va demostrar que jugant amb criteri i seny i no pas corrent i atacant -amb tot l'equip a camp contrari- és la manera de guanyar.

No es guanyen els partits afegint davanters. No serveix! No es guanyen els partits jugant anàrquicament. No es guanyen els partits fent el que a un li ve de gust fer. Ahir es va veure encara més clar, repeteixo, per si hi havia algun dubte. I que descansat m'he quedat!

Sigui la tàctica de la cullereta -efectiva i pràctica però impossible de preparar si no hi ha tot l'equip al voltant d'una taula o algun suport que s'hi assembli- o amb qualsevol altra. Si tothom està ben posicionat i manté disciplina tàctica, la cosa funciona.

I així es va jugar. Un gran partit en general. Un excel·lent partit d'equip amb un afortunat nivell individual. Amb la sort afegida de que al Sant Pol possiblement li faltaven efectius.
Però tan se val. Jugant així es pot guanyar a qui sigui, i si es perd o s'empata, ja no fa tanta ràbia.
Ahir ens van empatar el partit en un contraatac on van quedar dos davanters sols per rematar la pilota a porta buida. I què? Això és futbol. Et poden enganxar a la contra i fer-te un estrip, però si estàs jugant be, això et pot passar una o dues vegades. Si tothom fa el que vol, et passa set cops en un partit i te'n claven sis.

Per això estic content. No per haver guanyat i haver-ho pogut fer per sis a un -si haguessin entrat els dos pals del JordiFace i el JoanCa hagués completat el hat trick- sinó per haver jugat així.

Fins i tot el LluisCap es va contenir i només es va “mig-escapar” una vegada, només va fer un toc d'esperó -que li va sortir força be- i només va fer dues faltes per un mal entès sentit de l'anticipació. Un bon bagatge!
Fins i tot el LluisJo va aixecar el cap alguna vegada i va passar alguna pilota.
Fins i tot jo no vaig fer cap cantada i en vaig parar alguna de les que gairebé sempre entra.

Excel·lent partit de tot l'equip, amb un JoanCa bi-golejador, jugant en una posició més avançada que la habitual i que, sembla, li és més favorable.
El JordiFace, amb un gol d'impecable llançament de falta amb estratègica amagada del JoanCa inclosa, hauria pogut sortir amb un hat trick si li donen per bo el gol fantasma -després d'un altre llançament directe al travesser- i li entra algun pal.
Per altra banda, el JordiDo es converteix en el millor assistent de l'equip, donant més assistències que el RACC en setmana santa.
Enri, en el seu nivell estratosfèric. JosepMa en línia ascendent, convertint-se en el “millor fitxatge defensiu” de Geriatrix. Marcos esperant el dia que tingui una mica més de sort cara el gol, que va buscar sense defallir i que va estar a punt d'aconseguir.
I el Mister, l'artífex de la “cullereta”, en un dels seus millors partits sobre el camp i fent be la seva feina d'organització.

Si seguim així, si no ens ho creiem, si no caiem en l'eufòria, podem fer alguna cosa més que mantenir la categoria.


Descans? Que ve de pujada!!


Apretadets. Així estem en la classificació. Quatre equips en un puny, amb un punt de diferència i GERIATRIX a un punt del cinquè lloc.


I ara s'acosta l'hora de la veritat, ja que hem de jugar entre nosaltres i s'acaba el bròquil.

La setmana que ve hi ha descans. Com sempre en aquests casos proposo de trobar-nos per jugar un amistós o per entrenar, sobretot portant unes quantes setmanes sense jugar i veient la que ens ve a sobre, que és la següent;

Dimecres 21, Banco Guipuzcoano, segons a un punt dels primers.
Dilluns 26, Los Torrentes, a hores d'ara rivals directes, sisès i a un punt.
Dimecres 4, Sustáncia Navarra, ara amb els mateixos punts que GERIATRIX i un partit menys.

Desprès G.E.C. (líders) i Monells (cuers) i ja està.

Creus que hauríem de quedar la propera setmana per fer alguna cosa esportivament parlant? Vens el proper partit?





0 COMENTARIS. I tu, que dius?: