dimarts, 20 de gener del 2009

Objectiu; 7 punts (Últimes noticies v. 2.0)

(En granate els canvis de la versió 1.0. En vermell les darreres novetats)

Aquest dimecres comença una dura travessia cap a la utopia. Necessitem arribar a un mínim de 20 punts per salvar la categoria. I ens en falten 7.

Des de que vam començar a jugar només un equip d'entre totes les categories ha necessitat sumar 22 punts per no baixar, i molts s'han salvat amb 19. Alguns fins i tot han salvat la pell amb 18.

Amb una mica de sort, aquest dimecres els “banquers” no es presenten (hi ha derbi per la tele) i ja en tenim tres més al sac!

Pel que pugui ser, més val que hi anem amb totes les ganes posades a defensar la categoria posant-hi ganes, disciplina i cervell. Ja ho hem fet altres vegades, no?

Fins ara s'han convocat els Jordis (2), el Mister, el LluisCap, l'Enri i LoBep

L'Agus, que ja camina i que s'enfronta a la segona fase de recuperació i el JoanCa, constipat, són baixes (be, en realitat són "alts" -passen del metre 90 cm-, però si, són "baixes"!). El Marcos és baixa d'última hora per problemes estomacals.
El LluisJo tampoc no vindrà. El JosepMa pot ser que no arribi a temps per problemes de viatges.

El RafaNa surt de l'enèsima lesió i no sabem com està. És dubte. El XaviGo sembla ser que vindrà, però tot i haver dit que si, hi ha les mateixes possibilitats de que vingui ara que ho ha dit, que les que hi havia abans de parlar amb ell.
I els que vindran segur són el Jandro i el retorn de la samarreta amb el "9"! I que consti que he dit la samarreta i no el seu propietari.

O sigui que, si ningú diu res més, podem ser vuit o 9 com a màxim.

Si algú dels "tocats" està mínimament be per venir, seria bo que ho fes...

Ens encomanarem a tots els Sants (els ateus i agnòstics poden encomanar-se a Bart Simpson, per exemple) i a veure-les venir.

I si pot ser, que Perez Burrull no ens arbitri!

Tú diràs...

2 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Potser sería bo confirmar si el Rafa ve o no, per si convindría trucar al reserva aquell que tenim.

Anònim ha dit...

JA M'HE ENTERAT DE L'EPIC EMPAT QUE VAREU ASSOLIR CONTRA EL GUIPUZCOANO GRACIES A LA"UÑA DE DIOS" DEL LLUISCAP.
MOLT MALAMENT PELS COMPONENTS DE L'EQUIP QUE NO VAN AVISAR QUE NO VENÍEN, I SORT DELS REFORÇOS D'ULTIMA HORA QUE VAN JUGAR.
JA QUEDA MENYS PER LA PERMANENCIA!!
FORÇA!!