dimecres, 25 de febrer del 2009

Ja hi ha dates!


Meiland ja ha publicat el nou calendari de la segona fase.
La primera jornada descansem. Juguem el primer partit dilluns 9 de març, a l'hora habitual. El rival és “Frescos F. C.” que pel que sabem, han debutat aquest any a Meiland i han quedat quarts.


Això ens dona temps per jugar l'amistós “del Bon Rotllo” la setmana que ve.
Potser és més fàcil jugar a la nit i entre setmana, però el problema esta en aconseguir camp. Intentarem trobar camp a Barcelona o el més a prop possible per dijous 5. I ho fem dijous per intentar aprofitar que la setmana s'acaba i fer un “tercer temps” ben ple de gent.

Continueu dient la vostra en els comentaris d'aquest post!

Ah! I els que esteu de baixa, a veure si passeu "el parte mèdic"!

Salut!






12 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

A veure...respecte a la meva lesió, és (quasi "era") un esguinç al turmell, ja n'estic força recuperat però encara el noto.
Pel partit del 9, "si no passa res raro", vinc a jugar.
Respecte a l'amistós, si és dijous, segurament no puc venir per feina. Si és algun altre dia i estic recuperat...cap problema.
Bé, no cal que us comenti que, quan es tracta de dinars, sopars o "fieshtas"...sempre heu de comptar amb mi!

Bona lliga!

Anònim ha dit...

Hola Fans,
per mi perfecte jugar l'amistós.
A veure si trobem camp i ens trobem encara que sigui per jugar al mus, mes que res es per parlar una mica i sapiguer com afrontarem la seguent fase 4 anomenada "pasito pá trás".
A més no hi ha champinyos League per la tele!

Frase del día: "Nos los vamos a chorrear" Boluda Pte. Real Madrid

Anònim ha dit...

Hola, jo no puc dijous (es el meu cumple i tinc gent a casa). Estaré disponible pel 9.

Anònim ha dit...

Hola nens! Jo espero arribar al dijous. Ara fa 3 dies que vaig amb una "tobillera" i la veritat es que força millor. Si no arribés o no hi hagues força quorum per l'amistos, si que podríem quedar almenys per fer un soparet de germanor que sempre ha donat bons fruits.
PD: Em sembla que el Joanca s'ha confós de dijous pel seu cumple...

Anònim ha dit...

EOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

Un amigo le dice a otro, vamos a jugar a los animales dobles, por ejemplo: una gato (es gato i araña...jeje)
El otro amigo le dice muy muy serio: tu hermana (es zorra y cobra)

Ja se que és molt antic però era per posar alguna cosa "graciosa", desprès de tant de temps.....

Jo el dijous 5, res de res, el dia 9 tampoc, però desprès.... veré si m'aguanta la cama. de moment encara no he fet ni una carrera des de el desembre, i quant he forçat una mica m'he resentit. De totes formes ja puc caminar força ràpid, i això és bona senyal.

si fa bon temps, es possible que vingui a la tercera part.

Una salutació a tots!!!

Anònim ha dit...

Trixboys!!
Estic viu!!, l'operació del menisc es historia (ja fa un mes). Dono gracies a la seguretat social,perque em van dir 6 mesos i efectivament van ser sis mesos d'espera.
A partir d'ara, recuperació. Ja puc caminar normalment, pujar i baixar escales, conduir, "salto del tigre",etc.
Jugar al "futubol" aún lo veo precipitado, pero tengo unas ganas locas de volver, aunque sea a 4ª división.
El 2009 será nuestro, es l'any taronja!

LoBep ha dit...

Oleee, RamónBB i Agus!! S'ensuma el retonno!!
A més, al Rafa (Si, aquell que ha vingut dos partits!) li falten un parelll de setmanes per jugar en condicions. O sigui que el primer partit de lliga POT estar disponible!

BB! En un mes de res ja estaràs per començar a jugar!

Ah! No tinc temps per fer POST ara, però DIMECRE O DIJOUS HI HA PARTIT!!! JA TENIM RIVAL (Desperta Ferro, veterans que també han baixat de categoria aquest any). Són de Mataró/Vilassar/Rubí/Badalona, o sigui que estic buscant camp entre la Meiland i Mataró. De moment en tinc un al Sant Andreu (prop de Meiland) però és a les 22.20 de dimecres.

Continuaré informant! Si us plau, reserveu aquestes nits i feu un petit esforç! (Si s'ha de jugar a Mataró és fer-ho a només 18 minuts- de rellotge - de Meiland!).

Ajudeu-me a buscar camp a una hora millor!!!

Anònim ha dit...

M'he provat aquest diumenge sense la "tobillera" i se m'ha carregat el turmell un altre cop. A l'amistós no compteu amb mi. Intentaré arrivar al partit oficial del proper dilluns.

Anònim ha dit...

Jo davant del risc de no ser prou gent, suspendría l'entrenament. Ara be ho dic sense saber la resta de la gent que pensa fer. L'Enri no sé si ho sap per exemple...

Anònim ha dit...

Marcos;

Si no vaig errat, excepte al LuisJo (de qui no tinc el mòbil) he enviat un SMS a tot l'equip. A més, n'estem parlant al blog des de fa setmanes.

Una cosa és que no vagi be jugar-lo (ja he dit que a l'equip rival no li va be jugar tant tard a Barcelona, però encara no han dit que no) i l'altra que algú no se'n hagi assabentat. Malament anem si després dels últims "sermons" la gent continua amb cert "pasotisme"... Ho ha de saber segur, no?

Si sóm 13 + Jandro i -no recordo el nom- l'amic de l'Enri, descomptant les baixes podriem ser 9 o 10. SI ells són cinc o sis es podria jugar deixant-los-hi algún reforç.

Salutacions! i cuida't!

Anònim ha dit...

Ei! Jo encara no puc jugar. Espero estar bé el dilluns...

Anònim ha dit...

Ei! Jo encara no puc jugar. Espero estar bé el dilluns 9...