divendres, 6 de febrer del 2009

Últim tren per no baixar



A la espera de la crònica de la setmana – “si no pasa res raro” el Mister debutarà com a cronista – fem un post només per “explicar” les possibilitats de permanència.


És un d'aquells posts que tan us agraden i tant entenedors. Però aquest cop, més curt.

Per quedar-nos a tercera hi ha dues possibilitats;

  • Mantenir-nos a “cop de despatx”; si algun equip renuncia a pujar o algú vol baixar voluntàriament demanaríem la plaça.
  • Que passi un miracle; Les darreres jornades hem desaprofitat dues grans oportunitats de sortir de la situació actual. Si els dos últims partits no haguéssim fet figa, ara estaríem en cinquè lloc, a quatre punts d'un descens llunyà. I ja no dic res de les primeres cinc jornades... Però el joc i l'actitud d'aquests dos últims partits, massa semblant al dels cinc primers, ha fet que estem en el lloc que estem, que veient les circumstàncies potser és on ens toca estar.
    El miracle passa per guanyar impepinablement els dos partits que ens queden, contra GEC i Monells, i esperar que dilluns a les 20.30 Sustáncia Navarra perdi amb Sant Pol Traders.
    Si passa això, la següent jornada, Sustáncia ha de perdre amb Banco Guipuzcoano i GEC ha de guanyar a Sant Pol.


No és utòpic que passi això -la part més difícil és a les nostres mans!-. Si passa, quedem en sisè lloc, empatats amb Sant Pol, l'únic equip amb qui tenim el Goal-average a favor.


Fins dilluns!



4 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Porto dos dies i dos nits pensant en el darrer partit...i en tants partits que s´han perdut o empatat per mala sort, excés de confiança, desorganització,...
L'altre día les culleretes no es van veure enlloc! Esperant la crónica del mister, la sensació desde la banqueta i desde la davantera va ser que "ens van clitxar de seguida" els contraris. Potser va faltar algú que ajudés a pujar la pilota a l'Enri(el Face potser?), que es va veure asediat per fins a 4 tios alhora fins que perdía la bola. A més,quan atacávem o era una pilota "llarga" tipus "bomba corre o intenta pararla" o ens plantávem 4 geriatrix dins de la seva area amb la nostra defensa al costadet del Bep. Aixó feia que al mig del camp hi hagués un forat de tresparells de c+ll+ns i tots els rebuigs anessin a peus dels contraris, que rebien tots sols i podíen encarar plácidament al Joanca i al mister. No podem pensar que els únics problemes son "el davanter ha pifiat un gol" o "el porter se l'ha menjat" o "el defensa l'ha regalat". L'altre día jo com a davanter tenía molts cops a les "culleretes-ales" davant meu. L'Edu va jugar a la defensa i al mig, igual que el Joanca,el LluisCap a la defensa, el mig i la davantera, el Luisjo (que bueno que viniste) al mig i la davantera... Massa desgavell per aclarir-nos...
OJU!!! Que tot aixó no es cap crítica ni individual ni colectiva, sinó un pensament que m'ha passat pel cap intentant esbrinar perqué perdem partits que no hauríem de perdre. (I també que si hagués fotut un gol amb aquell perfecte pase de l'Enri potser no estaría tant abatut...).
PD:Per cert, vaig acabar lesionat peró m'intentaré recuperar per dilluns. (física i anímicament)

Anònim ha dit...

No hi ha crónica !!!!! O si, podria ser alguna cosa tal com això:
VAYA MIERDA !!!!!!!!
"Tius" cansats que no es canvien, "tius" frescos que no demanen el canvi, "tius" que no posen el peu, "tius" absolutament desorientats, "tius" en baixa forma, un equip complert perdut sense saber com jugar.....
En fi, no se si podem millorar gaire en dos partits, pero el que si ser segur es que posant un parell tambe es pot guanyar, aixi doncs:
CON UN PAR !!!!! NOS VEMOS EL LUNES....
Intentare arribar a temps...

Anònim ha dit...

Vinc dilluns. Tots som conscients que ens falta ordre i bastanta tècnica. Com sempre que ens ha passat això lo millor ha estat "começar de nou" i fixar posicions. Com molt be diu el Marcos el dimecres tothom va jugar a tot arreu i sense ordre ni intenció. També provocat per les baixes i els nous reforços que encara no tenim clar on ubicar-los. Cal ser més disciplinats i jugar me junts. Col.laborar mes en pujar la pil.lota i ajudar als companys quant estan pressionats... Res, podem tornar a provar-ho diluns i sobretot no perdem el motiu del perquè juguem. Per fer esport i passar-nos'ho be !!.

Anònim ha dit...

Ja recuperat del tot, vinc dilluns "con un par"!!!