divendres, 8 de maig del 2009

Punxada!


Agilent Power – 3
GERIATRIX F.C. - 1


Dilluns es va perdre una bona oportunitat de treure el cap pels llocs de dalt i obrir forat amb els de baix.
Com sempre en aquests casos, la mala sort, la desgràcia i/o la poca serietat del bloc eviten els partits triomfals els dies decisius. L'èpica ens ha funcionat una sola vegada.

La bona notícia, el retorn del Marcos i del JordiDo.

Clica!



El partit
No es va jugar be, però tampoc tant malament com per perdre.


Sense banqueta es va haver de jugar a la contenció per poder aguantar tot el partit. I be que es va aguantar! Durant molta estona les constants envestides d'Agilent feien pensar en un resultat pitjor. Amb esperit numantí, s'anaven resolent força be les incursions contràries, basades gairebé sempre en enganxar la pilota com fos i xutar de qualsevol manera. Fins que al final, es veia venir, va entrar el primer. I possiblement en el xut menys perillós.


A les acaballes de la primera part apareixia a l'horitzó, tot xino-xano, un home amb vestit i corbata. Més d'un, esgotat, l'hi hauria demanat la substitució abans de que es canvies de roba. Si almenys hagués portat la corbata taronja!
Era el LluisJo que va aparèixer sobre el terreny entrada la segona part.

Ja sense aire ni esma, a la segona part es van encaixar dos gols més, però tot i això la remuntada no va estar tant lluny. Dos pals i un “gol fantasma” -segons el porter contrari, va entrar “... i molt!”- haurien capgirat el resultat.

Han jugat LoBep, LluisCap, JosepMa, elMister, Agus, Marcos, JordiDo i LuisJo.

La pandèmia de les baixes
Sembla que hem trepitjat merda. Tretze de planter i tres reforços puntuals i només set disponibles -això si, tots amb fitxa!- sobre la gespa.

S'han recuperat l'Agus, el JordiDo i -per fi!- el Marcos, però continuem amb problemes d'assistència. Deixant de banda la lesió del JoanCa i -encara hi compto!- del RamonBB, dilluns faltava massa gent. I es va notar.

Sobretot -deixeu-me que em mulli- es va enyorar l'Enri. Ara per ara és l'home més capacitat per pujar pilotes en condicions.

El problema no és l'Enri que, pobre, no falla mai i a més va avisar!
El problema és que mai saps segur amb qui pots comptar.
La previsió dilluns era de nou jugadors i no es van avisar reforços per no ser massa gent. Al final set i dos d'ells sortint de lesions, amb més d'un mes sense haver jugat. Un altre jugava el segon partit després d'una eternitat amb el genoll fet miques. I un últim reforç que va arribar a la segona part.

Potser s'ha de fer un nou plantejament pels partits que queden i sobretot,
com ja es rumoreja per “l'entorn”, per la temporada que ve.

El proper partit
La setmana que ve NO HI HA PARTIT.
I la següent és vital. Contra Frescos F. C. (a qui vam guanyar amb una dosi de bona sort i un mica de mala llet) arrenca la segona volta. Serà dilluns 18.

Per mi, qui no avisa abans del migdia del dilluns de partit, no juga. Més que res per tenir temps (un parell d'hores!) per avisar a algú.

Però només és l'opinió d'un “mindundi” sense cap validesa legal.
O sigui que, feu el que us vingui de gust.

Crida “El gran repte”
El JoanCa, l'Agus i LoBep ens apuntem a la Lliga “El Gran Repte” de futbol 11, que organitza el Barça i es juga a les instal·lacions de Sant Joan Despí. I la final, al Nou Camp.
Be, el XaviGo també s'ha apuntat. Altre cosa és que vingui!
Ens apuntem a la lliga de Veterans. Cal ser soci del millor equip del món!

Si t'hi apuntes (si estàs llegint això i no ets jugador de Geriatrix F. C. també va per tu!!) he de tenir com a molt tard dilluns al matí, fotocòpia del carnet del Barça, fotocòpia del DNI i autorització signada conforme et puc apuntar a la lliga, a més dels 42 euros de la inscripció (crec que et regalen samarreta del Barça).

També jugaran amb nosaltres dos socis més, un d'ells juga amb DespertaFerro, (recordeu l'amistós a El Masnou?). La resta fins completar l'equip la posa el Club, amb jugadors que s'apunten “sueltos”. Per això cal afegir a la inscripció la posició on vols jugar.

Força Barça! Força Geriatrix!


1 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Lluís Cap ha dit...

Llàstima, aquest partit era per guanyar-lo :-(

Bona noticia la recuperació de Marcos i Jordi, els necessitaven.

Els propers partits tenim d'anar a per totes, vam demostrar que sabem treure forces de on calgui, per lo tant es tracta de a cada partit sortir a guanyar.

A veure si ens animem i jugem un partit durant aquesta setmana, ens vindría molt bé. Dimecres no per que juga el Barça , je je

Jo m'apuntaría.
Lluís Cap