diumenge, 18 de novembre del 2007

Com autoconvocar-se i com deixar missatges i/o comentaris (ACTUALITZAT!)


Amb l'objectiu de ser entenedors i per tal d'aconseguir la TRIPLE A, el EFQM, la Q de qualitat i els premis GRAMMY, a més de la Distinció Europea al B-LOG Fàcil i una nominació als OSCARS, hem cregut oportú canviar -per millorar- les instruccions per deixar comentaris.

Al final del text de la convocatòria ( o de qualsevol altre “article”) JA NO HI HA el nom del que l’ha creat, NI l’hora. NOMÉS HI HA el número de comentaris i la frase "AQUÍ ÉS ON S'HA DE CLICAR", en color vermell. Si cliques aquí s’obre una pàgina nova.

A la part superior (o sigui, a dalt) de la pàgina nova es mostren els comentaris rebuts i sota trobem una finestra on posa "Deixeu el vostre comentari". Anomenem finestra a un espai buit on, si hi poses el cursor dins i pitges el botó esquerre de "la rata" (o "Mouse" com el Mickey i com el de llimona, pels més viatjats), hi apareix una ratlleta vertical que fa pampallugues.

Aquí és on escrivim el comentari, missatge o el que vulguem. Si no sou informàtics o dissenyadors de webs FEU CAS OMÍS (és a dir, no en feu ni puto cas) a la frase "Podeu utilitzar algunes etiquetes HTML, com ara (b), (i), (a) ".

A sota surten al menys tres foradets i heu de posar un puntet amb el cursor dins d'un d'ells. Heu d'escollir el forat més proper de on posa “Altres”.
Al "quadradet" o "finestra" que us sortirà hi escriviu el vostre nom (si no en sabeu, intenteu copiar el millor que pugueu els dibuixets en forma de lletres que surten al vostre DNI).
A l'altre quadradet on posa "La vostra pàgina web" NO CAL QUE HI POSEU RES. Ni tant sols feu la broma tant gastada d'escriure-hi "www. chicasmonas.con".

Després cliqueu sobre “Publiqueu el vostre comentari” i ja està!
NO US HEU DE DONAR D’ALTA DE RES!!

Si seleccioneu “Anònim” no podreu firmar el comentari! Si seleccioneu “Blogger” us demanarà que li doneu les dades del blog o que n’obriu un de nou. Per tant, sempre seleccioneu “Altres”.

Si voleu veure el text íntegre junt amb els comentaris, cliqueu sobre el titular del text. Aquesta és l'opció recomanada.

Fent-ho així, tots -els que entrem- podrem saber “a temps real” qui ve i qui no, sense haver d’esperar a que jo actualitzi la llista.

Salut!

2 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

es una prova, jo si que hi vaig
Marcos

LoBep ha dit...

OK, Marcos!
La propera poses el comentari al seu lloc!! jeje!! :-)