dijous, 6 de desembre del 2007

Dijous, crònica, 1x1 i convocatòria, que venen festes!

Jugant al revés no guanyarem mai. (Clica per ampliar)


Com cada setmana, l'Agus i el Marcos (yo no he sío!!) fan el seu particular 1x1 i, des d'ara, la crònica. Aprofitem que hi ha festes i pons i autoconvoquem-nos en aquest mateix post.
LA NO CRÒNICA
No cal crònica. Ni ens la mereixem. La “TESTICULINA” no va aparèixer enlloc. Vivim de records d’un partit que va semblar que sortien les coses bé, i això no pot ser. Partit sense ordre, sense fons físic, ni “collons”, solament sabem rebre i posar l’altra galta.


Entrenador: Es busca

Bep D. : L’ombra del que un va ser.
Com tot l’equip, descol·locat entre els tres pals. Bepinho Pata Palo era el nom que es corejava a l’estadi després de veure les seves passades amb el peu. Vàrem trobar a faltar les seves sortides als peus dels davanters amb la força que el caracteritzava.

Josep M: Complidor.
No va cometre errades greus, però tampoc va fer cap jugada de mèrit. Espectacular el seu primer minut i mig de partit (ho diem perquè va ser el temps que va estar al partit abans de demanar el canvi ofegat).

Jordi D.: Obedient.
Es el típic jugador tranquil que ni s’immuta per molt que tingui a tot l’equip donant-li ordres contradictòries. Suficient va tenir amb no rebotar-se amb el companys i començar a repartir osties al dia del seu aniversari.

Joan Carles T. :
Poc expeditiu.
Va ésser l’abanderat del moviment pacifista NO A LA GUERRA. Els davanters del Roche ho van agrair. Nosaltres no.

Albert M.: Desgastat.
No es va acabar de recuperar del partit anterior. No va fer gaire cosa a la banda fins que es va torçar el turmell i llavors sí que va fer algo: PENA.

Ramon A.: Perdut.
Els canvis de davanter a defensa el van acabar de marejar del tot. També va contribuir al mareig el gol de cap (estava tant dura la pilota?). Es confirma que la culpa no era de les botes.

Enri A.: Justet.
S’esperava més d’aquest jugador. Te la brúixola trencada (com el cul des de el darrer partit) i encara no ha trobat el rumb que porti l’equip cap a la victòria.

Agustí T.: Espès.
El futbol és fàcil. Rebre-girar-se –xutar. Quan s’intenten fer coses que es van oblidar fa temps hi ha dos opcions: perdre la pilota o trencar-se algo. Esperem que el proper partit no et trenquis.

Luisjo S.: “Llanero solitario”.
No sabem si eren pels “focos” del camp, però les seves llums no es van arribar a encendre en tot el partit. Pasalaaaaaaa! Xutaaaaaa!

Marcos M.: “Descontrolao”.
Sempre lluitant, sempre corrent, sempre esforçant-se al màxim, però mai, mai, MAI va aconseguir el seu propòsit. Es va trencar de nou i la seva aportació a l’equip va ser tant nula com la de tots.

Borja A.: Desconegut.
La pressió del exàmens li van immobilitzar les cames, el cervell i els collons. Esperem que pugui aprovar la revàlida!!!

9 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Estic absolutament d'acord amb tot, excepte un petit matís;

en la meva crítica! Juas juas!!

Anònim ha dit...

Respecte la convocatòria, tot i que hauria d’estar descartat pel pròxim partit del dia 10 (“a la nevera!!”), si hem deixeu vindré (encara que sigui per fer “bulto”!!).

Una pregunta en general: com fem per fer la recol•lecta de la 6/49? qui s’encarrega de fer-la i controlar-la? Comprem una petita caixa per les despeses generals de Geriatrix FC? (S’agrairia un voluntari nou que s’incorporés a la cúpula activa del Club!!!)

Anònim ha dit...

Crec que podré venir.... si és que encara em voleu !!!!! Ho dic per la crítica...
Per cert els de la Meiland s´han equivocat en el resultat del últim partit, han posat 4-1. Hauriem de presentar una queixa !!!!! Impugnem !!!!!

Anònim ha dit...

Crec que la crítica ha estat molt injusta amb mi. Vaig ser el primer a arribar al camp, en agafar la clau, inflar la pilota, buscar durant 15 minuts el vestuari (osties el 37 estava al costat de la garita de les clau..), en canviar-me, deixar-ho tot al escalfament, anar a recollir la pilota que en els rondos s'anavem a la merda, etc...

Ha!, que la crónica era sobre el partit? Ostres, doncs un petardo tíos...

Al parc del costat de casa fan una lliga de petanca, ens apuntem per la temporada que ve? No baixa ningú!!!

Anònim ha dit...

Ja que no deixan jugar a Ronaldinho al Barça, Bep, li donem la samarreta d'en Xavi Gomez al Ronaldinho i pot jugar camuflat!
El dilluns m'apunt'ho! A jugar i a sopar

Feliç Pont a thotom!

Anònim ha dit...

Jo vinc dilluns,espero juagar a tope una miqueta mes,dos minuts? potser!!!

Fins dilluns!

Anònim ha dit...

I tan que vinc dilluns! El soparet no mel perdo...

LoBep ha dit...

Anonim, ets el Josep Ma?

A veure si hauré de fer un 1x1 , també "en clau d'humor" com el de Nixor, sobre els comentaris!!!
Que s'han de signaaaar!! Jeje!!

Anònim ha dit...

Jogo Bonitooooo!!!!!