diumenge, 23 de desembre de 2007

Geriatrix TV

Bones festes!


Mentre esperem l'1x1 de Nixor (cada cop van més lents!), podem anar veient uns vídeos.
Són tres; una promesa, un golet i un golàs. Amb aquest "golàs" debuta com a col·laborador en Josep Ma.

Ah! En aquest post, no us oblideu de votar pel jugador de l'últim partit!!

I aneu en compte amb els excessos (de tot tipus!)!! Bones Festes!!

La promesa de l'Albert (per Lluis Cap);

El golet (per Lluís Cap):El golàs (per Josep Ma)

dissabte, 15 de desembre de 2007

La crònica i l'1x1!!!

Igual que els últims resultats; Apretats!

Geriatrix 2 – Col·legi advocats 3
Aquest cop tampoc ha estat possible, no es va saber aprofitar la superioritat numèrica del principi, deixant així que el contrari agafés confiança en el seu joc i quan era l’hora de matar el partit, l’equip contrari (Col·legi advocats) estava molt més concentrat i va saber aprofitar-se de la seva millor arma: el xut a mitja distancia.

Per altra banda Geriatrix FC es va perdre en les discussions tàctiques, oblidant-se en molts moments del propi partit, desconcentrant (amb els crits que es feien des de la banda!!!) als propis jugadors i a estranys. En la roda de premsa posterior al partit els dos personatges implicats en aquestes discussions van fer pública la seva reconciliació i van decidir unir les seves forces i ajudar conjuntament a l’equip.

Després es va fer l’habitual mariscada de Nadal, i després de no sé quantes dotzenes de vi “turbio” , l’equip va fer pinya i es va notar en l’ambient que aquests jugador tenen fam de victòria i que el pròxim partit estan disposats a menjar-se al contrari si és necessari.

Entrenador: Contradictori - Esquizofrènic – Bipolar . . . . . . . . .


Josep M: Incommensurable. Ho va parar tot, li van xutar per alt, per baix, a un costat i a un altre i sempre va saber sortir de les situacions difícils amb molta elegància. En els gols no va poder fer res.

Bep D. : Lluitador. Es va implicar molt en el partit, estava molt ficat en el partit, i va cobrir molt bé la seva zona, inclús en un moment determinat del partit va fer un altre dels seus jocs malabars que ens té acostumats deixant una joia de jugada que la podem batejar com la “taloninha” (Jugada de taló, on es dribla al contrari, jugant la pilota per alt)

Jordi D.: Treballador. En la línia que ens té ja acostumats. La seva banda va estar ben coberta en tot moment i no va cometre cap errada greu. Va pujar algun cop, i des d’aquí l’animem a que ho vagi fent sempre que el joc li ho permeti i no deixi descuidada la defensa. Molt bé, segueix així!

Joan Carles T. : Fort. Va tornar a ser l’home més valent de l’equip. Va ser expeditiu i va tornar a complir amb el que l’equip li demana. Al final del partit es va incorporar en l’atac amb criteri, i va estar apunt de aconseguir el gol de l’empat.

Albert M.: Intel·ligent. No va perdre la posició en cap moment, va controlar perfectament a l’home més perillós en atac de l’equip contrari (el numero 11) i es va mantenir en una gran forma física.

Luis Cabeza: Atent. És l’altre jugador de l’equip que sempre compleix perfectament amb les seves funcions, va cobrir bé la seva zona, va córrer, va treballar i no va cometre errades d’importància. Des d’aquí, també l’animem de que confiï més en la seva qualitat i de ben segur que així aportarà molt més del que ell es pensa a l’equip.

Ramon A.: Seré. Un altre cop va confiar amb les seves botes blanques, i va aconseguir en alguns moments del partit brillar en un gran nivell. Ell sap com ningú controlar el “Tempo” del partit, i es veu que està cridat a ser l’amo del mig del camp.

Enri A.: Seriós. Es va buidar físicament i entregar en cadascuna de les intervencions que va realitzar. Únicament li va faltar una mica de sort i podria haver fet decantar la balança a favor de Geriatrix FC.

Agustí T.: Efectiu. Com és habitual en ell va tornar a marcar (aquest cop 2 gols!!!) en un partit i manté el record de la lliga sent l’únic jugador que ha jugat tots els partits i ha marcat com a mínim un gol en cada partit. Des d’aquí l’animem de que continuï així i que no s’aturi el seu olfacte golejador.

Luisjo S.: “Complidor”. Va a tornar a ser l’amo del extrem dret, aquest cop ha estat molt més ordenat i assenyat en les seves pujades, aconseguint portar de bòlid a la defensa contraria. Si segueix en aquesta línea no tardarà a ser el millor extrem de la lliga 2007-2008.

Marcos M.: “Hiperactiu”. Va lluitar constantment, va ajudar en atac i en defensa, sempre que va estar en el camp es va oferir al seu company i no es va amagar en cap moment, arribant a posar en perill inclús la seva integritat física. Únicament, li va faltar el reconeixement del gol que injustament no va arribar.

Borja A.: Controlador. Va ser sempre la referència de l’equip en atac, controlant com sempre molt bé la pilota i buscant sempre encarar al contrari o fer l’ultima pasada al company per aconseguir el gol. Al igual que a l’Enri li va faltar una mica de sort per haver triomfat en aquest partit.

dijous, 13 de desembre de 2007

No hi ha com pendre-ho en clau d'humor (i el vídeo ja funciona!)

Així ens estem quedant...
Mentre esperem a que arribi el temut 1x1 d'aquesta setmana podem anar veient un vídeo del partit i unes fotos del sopar (sense dubte el millor moment de la jornada anterior) cortesia de'n Lluís Cap, autor de diversos curmetratges Entre ells, el que defineix millor l'equip: "Engendro".Sent la setmana de La Marató, us convido a veure'n el blog, on s'explica una mica com es fa (si busqueu, m'hi trobareu). I diumenge, truqueu-hi!
CONVOCATÒRIA
Us recordo que us podeu anar autoconvocant pel últim partit de l'any, dilluns a l'hora habitual. I també, votar pel MILLOR DEL PARTIT (no val dir "l'equip contrari"!!).


Clica!


El vídeo!Les fotos (cliqueu per ampliar!):


divendres, 7 de desembre de 2007

Sopar de nadal (Versió 2.0)

No ens l’hem guanyat, però dilluns ens toca sopar de Nadal. Està confirmada la reserva al Ovidio, però ens haurem de donar pressa per arribar! Dilluns acostumen a tancar a les 23, però en ho han arreglat. Ens esperen a les 22.45. Però no patiu; Ovidio està aquí, a 2 minuts segons Google maps;


Clica per ampliar


Clica, clica!La llista de convocats al partit/sopar confirmats (podeu apuntar-vos en aquest post) és la següent;

- Anònim????

- Agus

- Albert

- Joan Carles

- Lluís Cap

- Jordi

- Bep

- Ramón "Bambasblancas"Espero que siguem almenys 11 pel sopar, o sigui que si algú està tocat, no te excusa!! Per sopar no s’ha de córrer! Per acabar, unes imatges del partit de l'altre dia, per tal de tenir remordiments a l’hora de fotre-li canya al pop a la gallega!


Fins dilluns!Poseu-vos guapos que venen visites!

Teclat per no perdre el temps en tonteriesDes del 6 de novembre hi ha hagut 172 visites al blog. Si, ho heu llegit be.
I com pot ser, us preguntareu, si som 13 i la meitat no han entrat mai? Doncs perquè, al igual que el futbol, Internet és així.

Clica, clica!


Prova de posar Geriatrix al Google. Si la teva recerca és en català i castellà hi surten 236 pàgines. La quarta entrada ja està relacionada amb nosaltres i la cinquena és la nostra.
Si ho busques en tots els idiomes n’hi ha 28900 i la nostra entrada és la setena!! I si poses Marisqueria Ovidio, la nostra pàgina és la cinquena!!
I quina importància té? Per a nosaltres, de moment cap. Però t’imagines que fóssim una empresa que volguéssim vendre alguna cosa?

I com es fa? La manera més fàcil és pagant. L’altra es encertar al posar els tags (etiquetes) a la pàgina.

Això ha fet que, de les 172 entrades (fins el dia 6) 11 vinguin d’Alemània, 3 d’EE.UU i 1 de UK Canadà i Argentina. De les 155 de l’estat, 92 de Barcelona (xifra olimpica!), 28 d’Hospitalet, 16 de Polinyà, 8 de Ripollet, 6 de Madrid, 4 de Sabadell i 1 de La Corunya (buscaran informació sobre el partit del diumenge al Nou Camp?). Això si, la gallega no han estat més que 45 segons en la pàgina i les estrangeres no s’han quedat ni a saludar...

De tots aquests, només 51 han estat un sol cop a la pàgina. La resta han repetit fins a més de 26 vegades.
Sabem que un 89.53% utilitza Windows (un 92.21%, Windows XP) i només 12 usuaris tiren amb Mac. Sabem que per entrar s’utilitzen 10 exploradors diferents i quants usuaris tenen suport flash i compatibilitat java.

Sabem més coses, però tranquils! Que el color dels calçotets encara no us els puc veure!!

Fonts; Viquipèdia/Wikipedia, Google, sarda.es i el suport de Google Analytics .

dijous, 6 de desembre de 2007

Dijous, crònica, 1x1 i convocatòria, que venen festes!

Jugant al revés no guanyarem mai. (Clica per ampliar)


Com cada setmana, l'Agus i el Marcos (yo no he sío!!) fan el seu particular 1x1 i, des d'ara, la crònica. Aprofitem que hi ha festes i pons i autoconvoquem-nos en aquest mateix post.
LA NO CRÒNICA
No cal crònica. Ni ens la mereixem. La “TESTICULINA” no va aparèixer enlloc. Vivim de records d’un partit que va semblar que sortien les coses bé, i això no pot ser. Partit sense ordre, sense fons físic, ni “collons”, solament sabem rebre i posar l’altra galta.


Entrenador: Es busca

Bep D. : L’ombra del que un va ser.
Com tot l’equip, descol·locat entre els tres pals. Bepinho Pata Palo era el nom que es corejava a l’estadi després de veure les seves passades amb el peu. Vàrem trobar a faltar les seves sortides als peus dels davanters amb la força que el caracteritzava.

Josep M: Complidor.
No va cometre errades greus, però tampoc va fer cap jugada de mèrit. Espectacular el seu primer minut i mig de partit (ho diem perquè va ser el temps que va estar al partit abans de demanar el canvi ofegat).

Jordi D.: Obedient.
Es el típic jugador tranquil que ni s’immuta per molt que tingui a tot l’equip donant-li ordres contradictòries. Suficient va tenir amb no rebotar-se amb el companys i començar a repartir osties al dia del seu aniversari.

Joan Carles T. :
Poc expeditiu.
Va ésser l’abanderat del moviment pacifista NO A LA GUERRA. Els davanters del Roche ho van agrair. Nosaltres no.

Albert M.: Desgastat.
No es va acabar de recuperar del partit anterior. No va fer gaire cosa a la banda fins que es va torçar el turmell i llavors sí que va fer algo: PENA.

Ramon A.: Perdut.
Els canvis de davanter a defensa el van acabar de marejar del tot. També va contribuir al mareig el gol de cap (estava tant dura la pilota?). Es confirma que la culpa no era de les botes.

Enri A.: Justet.
S’esperava més d’aquest jugador. Te la brúixola trencada (com el cul des de el darrer partit) i encara no ha trobat el rumb que porti l’equip cap a la victòria.

Agustí T.: Espès.
El futbol és fàcil. Rebre-girar-se –xutar. Quan s’intenten fer coses que es van oblidar fa temps hi ha dos opcions: perdre la pilota o trencar-se algo. Esperem que el proper partit no et trenquis.

Luisjo S.: “Llanero solitario”.
No sabem si eren pels “focos” del camp, però les seves llums no es van arribar a encendre en tot el partit. Pasalaaaaaaa! Xutaaaaaa!

Marcos M.: “Descontrolao”.
Sempre lluitant, sempre corrent, sempre esforçant-se al màxim, però mai, mai, MAI va aconseguir el seu propòsit. Es va trencar de nou i la seva aportació a l’equip va ser tant nula com la de tots.

Borja A.: Desconegut.
La pressió del exàmens li van immobilitzar les cames, el cervell i els collons. Esperem que pugui aprovar la revàlida!!!

dimecres, 5 de desembre de 2007

TOT EL QUE VOLIES SABER SOBRE ELS BLOGS I NO T’ATREVIES A PREGUNTAR

Sabieu que si feu clic a les fotos, s'amplien?Veient els resultats de les darreres setmanes, i aprofitant que l’1x1 encara no ha arribat (prepareu-vos, que si tarden tant a escriure és que van mal dades!) penso que pot ser bo desviar l’atenció futbolera cap a altres horitzons.


Sense ser ni voler ser erudit en res, i veient la poca familiaritat amb els blogs que hi ha a l’equip –fins i tot, per part de l’Albert “Terabyte” Martín! -, aquest post només pretén ser una petita pinzellada supèrflua sobre aquest inabastable submón. Ja que en tenim un de blog, millor saber de que va. I llegir-ho només són cinc minuts.


M’agradaria que aquest post fos només el principi d’un lloc on, qui tingui ganes d’explicar coses o intercanviar coneixement –jo en tinc poc!- sobre qualsevol cosa, ho pugui fer.

Ja saps... clica!
DE L'INSOMNI A LA IL·LUSTRACIÓ

Fa poc temps em va arribar un enllaç a una pàgina web sobre llocs abandonats. No sé perquè, però m’hi vaig enganxar. Probablement, les estones d’insomni provocades pel despertar-se del meu “peque” hi van ajudar bastant. Vaig anar clicant, enllaç per aquí, enllaç per allà i sense voler, vaig arribar a “Fogonazos”.
Durant una setmana vaig llegir-me el bloc sencer. Fins les entranyes.
Desprès, seguint els enllaços d’aquell bloc, vaig descobrir que a Internet hi ha un mon a més a més de les ties en boles.

UN BLOC SENSE ESPIRALS

Weblog, blog, dip (Diari Personal Interactiu), bitàcola...
Diguem-li com vulguis. El que està clar es que un bloc és un lloc web en que una o varies persones (blocaires o webloggers) utilitzen per a escriure texts o articles periòdicament (posts), amb la particularitat d’estar organitzats de forma cronològica. Una altra característica que diferencia un bloc d’una web convencional –a més de la estructura i la finalitat- és que els lectors poden escriure comentaris i l’autor els pot contestar

La paraula blog (en català, bloc) ve del creuament de web i log (“log” en anglès és diari). Peter Merholz va convertir la paraula original weblog a la frase "we blog", a la barra lateral del seu blog Peterme.com, i d’aquí va esdevenir nom i verb (bloguejar és editar un blog). El “sinònim” bitàcola ve dels antic quaderns de bitàcola dels vaixells. Aquest últim s’usa principalment quan l’autor escriu sobre la seva vida com si fos un diari.

Diuen que hi ha uns 70 milions de blogs actius al mon. Per cert, el català és el segon idioma en el mon dels blocs, per sota de l’anglès i per sobre del francès i del castellà. Deu ser que tenim poca feina!
Hi ha blocs de tot tipus; diaris personals, experts que ofereixen els seus coneixements, politics, d’informació, d’opinió, per compartir fotos (fotoblogs) o vídeos (videoblog)... i el nostre.


COM EL GLOSSARI DE L'AURORA

El més bàsic que s’ha de conèixer d’un blog és:

- La funció del blog no és la mateixa que la d’una web convencional, com tampoc ho és la seva “filosofia” de funcionament ni la interfície.

- La particularitat de poder escriure comentaris és primordial i no hauríem de tenir cap por en fer-los, aquí i a qualsevol blog. Es genera debat i discussió, en el millor dels sentits i l’autor ho acostuma agrair.

- Utilitzar els enllaços i saber-los identificar. Sembla difícil, però en quatre dies un s’acostuma a anar estirant el fil. De vegades el fil està en el perfil de l’autor, on hi consten entre d’altres, els blogs on hi escriu. Normalment l’autor posa els seus enllaços preferits en una de la/les columnes del bloc (blog roll). També acostuma a posar enllaços de “compromís”, que són els dels blocs dels seus visitants o blocs que l’han enllaçat a ell.

- Pots subscriure’t (sindicació) a blogs que t’agradin i se’t envia un recull dels temes que t’interessin. Jo prefereixo el sistema tradicional d’anar navegant.

I sobretot, el glossari bàsic:

- Post (o entrada, asiento, entrega...): És la “unitat de publicació” d’una bitàcola.
- Permalink: Enllaç permanent. L’adreça única assignada a cada post.
- Blogger (blocaire): Escriptor de blocs.
- Comentaris: Entrades que poden fer els visitants/lectors d’un bloc.
- Blogosfera: Conjunt de blocs agrupats per algun criteri específic.

PER ANAR PROVANT

Per acabar per avui, els meus blocs preferits i recomanats, per ordre de preferència. N’hi ha uns quants més;

- FOGONAZOS. Aquí va començar tot. És un bloc principalment de ciència, però escrit de forma absolutament amena (ara amena és Orange ;-P). Ha rebut nombrosos premis i li han fet diversos reportatges a premsa i televisió. Actualitza gairebé cada dia!

- ORSAI. Bloc d’un escriptor argentí instal·lat a Barcelona. Ha publicat diversos llibres. Actualitza poc, però molts esperem neguitosos el moment de llegir el seu nou relat.

- MICROSIERVOS. Anomenat millor bloc europeu, és un blog “més o menys geek segons la seva pròpia definició. Escrit a quatre mans –és un bloc col·lectiu- , bàsicament parla de tecnologia i curiositats.

- CURIOSO PERO INUTIL. El nom ho diu tot.

- NO PUEDO CREER QUE LO HAYAN INVENTADO. Divertit blog amb nom explícit.

- A DESGANA. Art, disseny i publicitat. Molt bo.

- EL 7 CIÈNCIES. Curiositats, cultura general i ciència recreativa i en català.

- NI LIBRE NI OCUPADO. Un taxista, un portàtil, una càmera, una WiFi i una vida.

- EXPAMICRON. Bloc de curiositats explicades amb llibres. Bloc literari molt interessant.

- PALEOFREAK. Doncs si, fanàtics de la paleontologia fent un bloc interessantíssim i amè sobre el tema. Absolutament recomanable si t’interessen mínimament els saures i similars.

- ELEGI UN MAL DIA PARA EMPEZAR A FUMAR. Textos breus sobre temes variats de més o menys actualitat.

- TRANSGORDO. Humor gràfic amb jocs de paraules.

- LA MUJER TIRITA. Una mica com el “Diari de Bridget Jones” a la espanyola.

- LA DECADENCIA DEL INGENIO. Escrits d’humor àcid i surrealista.

- MALAPRENSA. Recull d’errors involuntaris o amb mala llet, i nyaps de la premsa espanyola. Una mica pedants pel meu gust.

- EL DESTERNILLABLOG. Humor més o menys gruixut.

Els enllaços a tots aquests blogs (i els que proposeu) estan disponibles a la columna de la dreta. Que ho disfruteu!!


Fonts: Viquipèdia / Wikipedia / NITLE Blog Census

dilluns, 3 de desembre de 2007

Amb només 6 convocats, haurem de buscar reforços!?

Fitxatges com aquest són els que necessitem!!
dijous, 29 de novembre de 2007

Dijous, rima fàcil i convocatòria. (ACTUALITZADA)

ULL AMB LA DEFENSA!Com qui no vol ja torna a ser dijous i ja toca pensar amb el proper partit, quan encara no hem pogut deixar de pensar en l'anterior. Per fi juguem el primer partit de la temporada! El penúltim abans d'acabar la primera volta. I només hi val guanyar!Clica allà on saps per seguir llegint!


EL PARTIT
Els tres punts ens faríen entrar de nou en lloc d'ascens i tindriem una oportunitat d'or, d'aqui dues setmanes, d'assegurar -casi- una plaça d'ascens. Esperem el retorn dels lesionats. Si algú es troba un Xavi Gomez en algun lloc, si us plau, truqueu que se'ns ha perdut.LA "CONVO"
Com veieu, s’ha acumulat feina i s’han de CONCRETAR coses. El comentari d'avui ha de ser alguna cosa similar a; • Si, vinc a jugar (o no!)
 • Em sembla be pel sopar de Nadal anar a xxxxxx el dia xxxxx.
 • Vull (o no) jugar a la loteria xx€ i proposo el nº xxxxx.
 • Si (o no) a la 6/49. Jugaria x€ als números x x xx xx xx xx (o la faría automàtica). Donem les peles a xxxx qui s’encarregarà de fer-la.
 • X a X a la porra de x€ a favor de xxxxxxxxx. A més la norma que diu ww wwww no m’agrada i la canviaria per www wwwww (o res si no hi jugues).

Encara que demà hi hagi un altre post, la llista estarà en aquest i és en aquest on caldria apuntar-se! Pel que pugui ser, en Josep Ma, ja s'ha convocat al post anterior.CONVOCATS:

 • JosepMa. PORRA: 5-2. SOPAR: Si/On sigui. LOTE: 20€/Tant és
 • Bep. P: 6-3. S: Si/Ovidio. L: 20€/22107. 6/49: 1€/Tant és
 • JoanCa. P: 4-1. S: Dilluns/Meiland. L: 10€/Tant és. 6/49: 1€/Aut.
 • Marcos. P: 5-2. S: 13-D/Ovidio. L: 10€/Tant és. 6/49: NS/NC.
 • Jordi. P: 4-3. S: Tant és/Ovidio. L: ?/Tant és. 6/49: Tant és.
 • Agus. P: 6-3. S: Dilluns/NS-NC. L: 10€/Tant és. 6/49: 1€/Fixa.

Per excés de feina i compromisos familiars, es posposa la publicació dels cromos (Un Amenedo segur, a veure si s'animen a entrar!) i nova la secció extra-esportiva.

dimecres, 28 de novembre de 2007

Dimecres, "L'1 per 1", de NIXOR

S’estrena una nova secció periòdica i, en un futur, mítica. L’Agus i el Marcos faran una anàlisi en profunditat a nivell individual. No s’ha vist mai, no? Per evitar suspicàcies mai descobriran a l’autor del post. Així, com que són el nexe d’unió de la plantilla, o ens emprenyem tots o no s’emprenya ningú. Fàcil.

Ja saps, clica a “Clica per seguir llegint”....
1 x 1: GERIATRIX


Josep M: Actiu, salvador d’un 10 – 2. Solament una errada greu. Va cobrir molt bé la porteria i sense dubte va ser el millor del partit. (Malament anem quant destaquem el millor del partit al porter, no us sembla?)

Jordi D.: Treballador però amb poca agressivitat. Algun cop va semblar que estava buscant bolets per la banda dreta defensiva del camp (en vas trobar algun de gran?). Es va incorporar al atac en diverses ocasions aportant el mateix que va aportar tot l’equip.... RES. De totes formes t’aconsellem que ho segueixis intentant.

Bep D. : Segur en defensa però molt conservador, excel·lent jugada com a central a les acaballes del partit (La podríem anomenar: “La rebanadinha”). Poc a poc agafant confiança com a jugador. BANZAI!!!

Lluis C.: Generós en lo físic, jugant algun cop com a davanter i altres com a defensa, amunt i avall, amunt i avall, amunt i avall, fins que al final es va marejar!!!!!!
Albert M.: De més a menys. Va començar de central controlant molt bé la seva posició i l’arribada de l’únic jugador contrari que pujava. Suposem que per un problema físic (serà l’ovella negra?), va deixar la seva posició a un altre, i a partir d’aquí no va existir cap mena d’ordre en defensa. Quant va tornar, ja era massa tard!

Ramon A.: Al trun trun. Va tornar a calçar les botes blanques de la sort, tot i que va millorar respecte l’anterior partit, no va aconseguir cap passada de mèrit. Un xut a porta (bé, entre el pal dret del porter i el banderí de còrner!!!)

Enri A.: Lluitador, va posar totes les ganes i voluntat que tenia, però de vegades això no és suficient. Va fer alguna jugada de mèrit a les acaballes del partit, però sense resultat. Literalment: li va passar una “apisonadora” per damunt seu!!!!

Agustí T.: Volàtil. Va marcar dos gols, però en la resta del partit va desaparèixer (va anar a buscar aigua?). Va córrer molt i va ajudar en defensa, però ell qué sabrà el que és defensar?

Luis Jo.: Voluntariós. Sempre intentant buscar la profunditat de la banda dreta, però constantment el tancaven i no aconseguia mai arribar a la porteria contraria ( i això que ell feia el de sempre: cap avall, córrer, afavorir-se de molts rebots favorables, surtin-se així de tres o quatre contraris i després.... bé, després tot l’equip l’està mirant i aplaudint, però s’ha quedat sol davant del porter i aleshores: fa el que pot.)

Entrenador: Desaparegut. No va saber llegir el partit i canviar “el tàctica”, (senzillament s’havia de cobrir al numero 6 contrari), no va saber indicar correctament com treure la pilota de darrera. Realment semblava que no hi fos.

dimarts, 27 de novembre de 2007

Si és dimarts, hi ha crònica.


 • No va poder ser. La baixa crucial del Joan Carles i l’absència del Borja, determinants.

 • Noves dades pel sopar de Nadal.

 • Loteria, 6/49, porra... Si o no?


Per seguir llegint, clica el botó “Clica per seguir llegint". Obvi, no?7 CONTRA EL"6"

Un porter. Cinc jugadors entradets en anys i quilos, ben col·locats al camp. Una màquina de jugar a futbol, que a més, sap aprofitar sàviament totes les extremitats, colzes inclosos. Això és G.E.C. Per mi, el partit que més ràbia m’ha fet perdre. Un partit per treure lliçons i aprendre dels errors.
No ha ajudat gens la baixa del Joan Carles. És cert que Borja potser hauria pogut obrir la llauna d’una defensa ben tancada, però els problemes estaven darrere.
Demà, a l’1 per 1 de l’Agus potser descobrim més responsables. Hi ha ovelles negres a l’equip?


SOPAR DE NADAL

L’ultima proposta pel sopar de Nadal va ser a la Marisquería de la Vall d’Hebrò (Casa Ovidio), a Juan de Mena nº 1 (no s’ha ni de creuar la ronda!). No juguem en dimecres, almenys fins el febrer. No he pogut trucar al Manolo –el del bar-, per saber si tenen forat (cosa difícil).Si tinc temps actualitzaré això avui mateix. Pensem-hi i concretem com a tard al post de dijous.


LOTERIES I SIMILARS

També, com a tard al post de dijous hauríem de decidir quin número (primer dia de la lliga, primer partit jugat, primera victòria, o un altre) i quina quantitat de loteria vol cadascú. Proposo encarregar-la divendres a la tarda. Qui no digui res al post de dijous entendríem que no en vol.
La proposta de l’Agus també s’ha de concretar. Així com la loteria de Nadal és un cop l’any, la 6/49 és setmanal i requereix una mica de disciplina. S’han d’escollir els números, si són fixes o la fem automàtica, qui recapta i guarda la pasta i qui la fa. (1-6-8-19-10-21 i 24 són els números que correspondrien a GERIATRIX –A1, B2, C3...- en un abecedari amb “ç” i sense “ñ”. En sobra un o ajuntem dos guarismes)

Per la porra proposo que, qui aposti ho digui al post de dijous. Paguem (i cobrem) desprès del partit? Si no guanya ningú, s’acumula pot pel proper partit? Si hi ha pot i algú s’apunta de nou, ha de posar la pasta equivalent a les jornades de pot acumulat que no ha posat? No val repetir resultat i té preferència el primer que ho deixa escrit al post de dijous?
Si us sembla be, endavant. Si no , feu propostes!


EL POST DEL DIJOUS

Com veieu, el dijous s’acumula la feina i s’han de CONCRETAR coses. El comentari de dijous ha de ser alguna cosa similar a;

 • Si, vinc a jugar (o no!)

 • Em sembla be pel sopar de Nadal anar a xxxxxx el dia xxxxx.

 • Vull (o no) jugar a la loteria xx€ i proposo el nº xxxxx.

 • Si (o no) a la 6/49. Jugaria x€ als números x x xx xx xx xx (o la faría automàtica). Donem les peles a xxxx qui s’encarregarà de fer-la.

 • X a X a la porra de x€ a favor de xxxxxxxxx. A més la norma que diu ww wwww no m’agrada i la canviaria per www wwwww (o res si no hi jugues).


També podeu engegar-me a pastar si creieu que us atabalo amb tant text!

I demà l’1 x 1!!!

dissabte, 24 de novembre de 2007

Confirmacio convocatòria Jornada 8

A 24 de novembre han confirmat que vindran:

· Agus
· Jordi
· Marcos
· Josep Ma.
· Lluis Cap
· Bep
· Albert

L’Albert s’ha apuntat a la convocatòria de la setmana passada, però entenc que ho volia fer a la d’aquesta. Aquests informàtics!!!

El Joan Carles pot ser baixa per lesió.

Si algú entra i no s’ha apuntat, que ho faci clicant sota la fletxa. I si no ha fet la porra, també!!
Joan Carles pot caure de la convocatòria

Sembla ser que té molèsties a un múscul que es veu que no sabia ni que hi era i és dubte per dilluns. Tot i això ha enviat la alternativa en forma de vídeo per cobrir el seu lloc. Desprès de veure’l més d’un pensarà que posats a cobrir, que ens cobreixin a tots, no?
.
.
.

dijous, 22 de novembre de 2007

A sis punts

LA MILLOR SEGONA PART DE LA TEMPORADA FRENA AL WAZEMANK, A QUI GEC, PROPER RIVAL, DESCABALGA DEL SEGON LLOC.


Així de contundent juga el Wazemank. Així, als dos minuts, ens van clavar el primer. I encara sort, perquè les dues embranzides posteriors no van entrar pels pèls.
Desprès de remuntar un 2-0 i patir uns minuts amb l’empat a 3, amb constància i l’ordre sobre la gespa es va aconseguir el quart i ja som el segon equip més golejador, empatats amb el GEC.

Per primer cop hi ha més de tres canvis a la banqueta i això ajuda a que el ritme de joc sigui alt. Tot i això hauríem de ser una mica més generosos a l’hora de cedir els canvis.

Ara som quarts i tot depèn de nosaltres –i del Balaguer Center-.
Amb dos partits menys que Wazemank (3r) i a falta del partit de tornada hi estem a 3 punts. Amb els mateixos partits i encara hem de jugar amb ells dos cops, estem a 4 de GEC (2n). Sis punts ens separen del Balaguer i encara hem de jugar amb ells la tornada.

(Tius! Això sembla una crònica del Marca! Que avorrit, no?)

AUTOCONVOCATÒRIA JORNADA 8

Juguem com sempre DILLUNS 26 a les 21.30. Sigueu tant amables d’apuntar-vos sota aquest post (o article, o publicació o com en vulgueu dir), allà on posa “Aquí és on s’ha de clicar”. Si encara no ho heu fet mai, teniu les instruccions –actualitzades- en el post de més avall. La setmana passada vam aconseguir 8 confirmacions. Tot i que al final vam ser 12, no és un mal promig.

SOPAR DE NADAL I ALTRES HIERBES

En Luis-Jo, amb bon criteri, va proposar fer un “sopar de Nadal”. Seria bo que aprofitéssim la interactivitat d’aquest mitjà per deixar la vostra opinió sobre el tema.
Si, no, on, quan... Si deixem el comentari aquesta setmana, la propera ho podem tancar.
Pot ser divertit quedar a qualsevol lloc desprès del partit, o un dijous o un divendres, però si això fa que el sopar sigui un problema, ho podem fer a Meiland mateix.
Per altra banda, que us semblaria comprar loteria de Nadal?
Opina allà on posa “Aquí és on s’ha de clicar” i de pas, confirma l’assistència! ;-)!

A LA PORRA !!!

A més de ser on m’acabareu engegant, la porra és un bonic joc ludico-festiu d’apostes absolutament il·legals, però que per la poca quantia de l’aposta no està perseguida.
Que us sembla fer una porra del proper partit? He pensat que podem apuntar el resultat i qui guanyi s’emporti un eurillo de cada apostador o que no pagui el sopar del tercer temps o que li fem la vaca....
Opina allà on posa “Aquí és on s’ha de clicar” i de pas, digues que en penses del sopar de Nadal i de la loteria i confirma l’assistència! ;-) ;-D!

diumenge, 18 de novembre de 2007

Com autoconvocar-se i com deixar missatges i/o comentaris (ACTUALITZAT!)


Amb l'objectiu de ser entenedors i per tal d'aconseguir la TRIPLE A, el EFQM, la Q de qualitat i els premis GRAMMY, a més de la Distinció Europea al B-LOG Fàcil i una nominació als OSCARS, hem cregut oportú canviar -per millorar- les instruccions per deixar comentaris.

Al final del text de la convocatòria ( o de qualsevol altre “article”) JA NO HI HA el nom del que l’ha creat, NI l’hora. NOMÉS HI HA el número de comentaris i la frase "AQUÍ ÉS ON S'HA DE CLICAR", en color vermell. Si cliques aquí s’obre una pàgina nova.

A la part superior (o sigui, a dalt) de la pàgina nova es mostren els comentaris rebuts i sota trobem una finestra on posa "Deixeu el vostre comentari". Anomenem finestra a un espai buit on, si hi poses el cursor dins i pitges el botó esquerre de "la rata" (o "Mouse" com el Mickey i com el de llimona, pels més viatjats), hi apareix una ratlleta vertical que fa pampallugues.

Aquí és on escrivim el comentari, missatge o el que vulguem. Si no sou informàtics o dissenyadors de webs FEU CAS OMÍS (és a dir, no en feu ni puto cas) a la frase "Podeu utilitzar algunes etiquetes HTML, com ara (b), (i), (a) ".

A sota surten al menys tres foradets i heu de posar un puntet amb el cursor dins d'un d'ells. Heu d'escollir el forat més proper de on posa “Altres”.
Al "quadradet" o "finestra" que us sortirà hi escriviu el vostre nom (si no en sabeu, intenteu copiar el millor que pugueu els dibuixets en forma de lletres que surten al vostre DNI).
A l'altre quadradet on posa "La vostra pàgina web" NO CAL QUE HI POSEU RES. Ni tant sols feu la broma tant gastada d'escriure-hi "www. chicasmonas.con".

Després cliqueu sobre “Publiqueu el vostre comentari” i ja està!
NO US HEU DE DONAR D’ALTA DE RES!!

Si seleccioneu “Anònim” no podreu firmar el comentari! Si seleccioneu “Blogger” us demanarà que li doneu les dades del blog o que n’obriu un de nou. Per tant, sempre seleccioneu “Altres”.

Si voleu veure el text íntegre junt amb els comentaris, cliqueu sobre el titular del text. Aquesta és l'opció recomanada.

Fent-ho així, tots -els que entrem- podrem saber “a temps real” qui ve i qui no, sense haver d’esperar a que jo actualitzi la llista.

Salut!

dimecres, 14 de novembre de 2007

Autoconvocatòria Jornada 7ªJa ha acabat la 6ª jornada, la que ens ha tocat descansar.Anem cinquès amb 2 partits menys que el Wazemank (segons) i un partit menys que el lider.A hores d'ara (19/11/07) ja han confirmat assistència pel partit de dilluns a les 9.30 contra el Wazemank, els següents jugadors;


 • Agustí Torres
 • Joan Carles Torres
 • Lluís Cabeza
 • Josep-María Bragulat
 • Bep Domínguez
 • Albert Martín
 • Jordi Domínguez
 • Marcos Mato

Vols dir que no falta gent? Apunteu-vos deixant-ho escrit a "comentaris".


Salut!dimarts, 13 de novembre de 2007

Primeres col·laboracions

Aquí un video del Juan Carles...

No us ho recomano o se us pudriran les botes amb la humitat!!

A ajupir-vos com sempre!!


Ja estem a la intenné!!!


A partir d'ara ja estem en el cyberespai i ja podrem penjar afoticos, vídeos i comentaris al moment.
Per ara no estem donats d'alta tots per publicar, però si per enviar comentaris i mails.
Aquesta és una versió "beta" que aniré actualitzant i millorant -o mínimament dignificant- poc a poc, i en versió de blog, per facilitar les actualitzacions.
En breu farem un Myspace i una Web com cal -amb un parell de güeps!-.
Espero que en feu bon us. Fins la propera setmana!