dijous, 10 d’abril del 2008

AQUEST DILLUNS SI, NO?

L'últim partit que vam jugar, erem així de joves...


A veure si és veritat que hi ha partit! Que juguem menys que l’Ezquerro al Barça!

Si us plau, convoqueu-vos per qualsevol mitjà, per saber quans serem i si cal enviar reforços.

Feu-ho amb temps (avui o demà!!) que el partit és dilluns a les 21.30.

Si cliques, hi veuràs una altra convocatòria... i una notícia!



PARTIT A BORDEUS AMB TV3
A l’equip de TV3 li falten jugadors pel torneig de Bordeus que s’ha de disputar dissabte 31 de maig.

Sortim divendres 30 cap a les 15h i tornem diumenge al migdia. Es juguen partidets de 40 minuts, de futbol11, i si s’arriba a la final –com l’any passat- s’hauran jugat 5 partits.

La estada i el menjar (es dorm i es menja a un CAR –Centre d’alt rendiment, com el de Sant Cugat-) val 70€ (sopar i dormir divendres, esmorzar, dinar, sopar i dormir dissabte, i esmorzar -i crec que el dinar també- de diumenge). El viatge està per decidir. Si es fa en cotxes particulars compartits surt per uns 25€ més. S’està treballant en aconseguir vehicles de la tele i/o microbus. En avió surt car.

El poble on estarem i jugarem (Gujan Mestras) és a uns 65 Km de Bordeus, a la costa, i es molt guapo. Com per aprofitar el cap de setmana i fer turisme.

A veure si hi ha algun valent que s’apunti!

LA NOTÍCIA
Meiland dona el partit de dimecres per guanyat. Tornem a ser líders.
No sé si us convenç la idea, perquè van avisar amb temps. Avui preguntaré a Meiland si és que el reglament diu que si s’aplaça el partit es perd. A mi no m’importaria haver-lo de jugar. Que en dieu?

8 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

A mi em sembla molt noble el fet de que el podríem jugar, però pot ser que per l'organitzacio del Meiland le surti mes a comte donar'lo per guanyat a nosatres.

Aixi la meva conclusió es: Que em guanyat i que no cal jugar'lo, je, je...(Mas vale pajaro en mano...). Bep, ja saps que nosaltres ens aguesim presentat.

Ens veiem dilluns.
Lluis Cap

Anònim ha dit...

A veure...si la Meiland té aquestes normes...no li farem un lleig canviant-les, no? D'altra banda, és un partit que m'agradaria jugar igualment...no ho sé, jo ho trobo bastant lògic que li donin un partit perdut a un equip que no és presenta (independentment de si avisa o no, que això és un altre tema).

Jo vinc dilluns, si cal, com sempre, puc avisar al Jordi perque vingui...

Jordi

Anònim ha dit...

Si no passa res raro, com sempre, jo vindré el dilluns.
Respecte al partit passat la meva opinió és respectar el que diguin les normes de la meiland, sino això és un catxondeo.

Anònim ha dit...

El dilluns vindré, però de públic, no he pogut anar encara a fer la ressonància, i prefereixo no forçar el genoll fins que sàpiga que no tinc res.

Respecte al partit passat, penso que s’ha de respectar el reglament, i complir-lo.... i si som líders (sense jugar), significa que som els millors o els més aplicats.

Anònim ha dit...

Trixboys!!
El dilluns vindré al partit.
Respecto al partido anterior:...se siente!! Los puntos ..a la saca!

Anònim ha dit...

Senyors, jo vindré.

Sobre el partit suspès, res, que a mi ja m'està be el que digueu, pero no hauriem d'oblidar que paguem una pasta per JUGAR un torneig, i no per guanyar-lo!

I en aquest cas, ells van avisar amb més de 48 hores de temps. I si un dia ens passa a nosaltres?

Només són dues reflexions...

Anònim ha dit...

El lunes enri y yo también vendremos,yo estoy contigo Bep, en mi opinión creo que si nosotros intentamos hacer un jogo bonito también podriamos hacer un jogo limpio y quedar con ellos para otro dia (si puede ser que no sea un dia en el que juegue el barsa en champions por si pasa lo mismo), a parte si nuestras aspiraciones son subir tendremos que ganar a todos los equipos igualmente.Una victoria en los despachos no sabe igual que en el terreno de juego.jeje
Nos vemos el lunes,

Anònim ha dit...

Hola, jo vindré pero serà per correr una estona fora del camp. Encara no tinc l'alta per tocar pilota. Per quant lo del partit aplaçat crec que ho hauriem de comentar amb la direcció del torneig i si ens permeten jugar parlar-ho amb l'altre equip.