divendres, 30 de maig del 2008

Més dolents que el pebre (ACTUALITZAT)

A GERIATIX no tenim ni pel de tontos! (Foto cedida pel JordiDo)



Que Geriatrix guany 7 a 0 a un equip que només ha guanyat un partit i n’ha empatat un altre en un any ja ho diu tot. Dolents, dolent, dolents.
I de tant dolents, han “rascat” més que cap altre equip; per impotència i per arribar tard. I amb un mal perdre!!

A mi m’han fet tanta ràbia que, si tinguessin una mica de nivell, els escolliria per substituir a “Abogados” com a equip rabiós, però no val ni la pena. Més que Champinyons –que ens hem devorat com una tapa esquifida i resseca- han semblat d’un altre gènere de la mateixa espècie; fongs. Fongs d’aquells verds que es posen al pa florit.

I em sap greu haver demanat baixar el ritme a la mitja part. Cinc, enlloc de dos a la segona part, i se’ls haguessin tret les ganes de rebotar-se.
Poc a dir del partit i a més tinc pressa!
Però clica que hi ha avisos importants!

NO HI HA AMISTÓS

Aprofitant que aquesta setmana tampoc hi ha lliga, ja tenim camp i rival pel partit de dimecres 2 d’abril. Espero que siguem almenys 8!

Ja sé que pot fer mandra, però si tenim en compte que hem estat dos mesos en total sense jugar, podríem fer aquest petit sacrifici.

S’acosta el final de la lliga i venen partits importants. Si aprofitem dimecres per acabar d’entrenar l’estil de joc de l’últim partit, podrem afrontar el final de lliga amb més possibilitats.

De moment han dit que si;
JordiDo, Jordi2(Face), LluisCap, Bep i Rafa (per confirmar).

Borja i Enri van dir que potser si. Si cal els vaig a buscar i els porto a casa.

CALENDARI

Havia sortit el calendari del que queda de lliga, i ja l’han retirat!
L’última setmana jugàvem dos partits; el 21 i el 23 de... JULIOL!!! Jo aquesta setmana seré a Eivissa, o sigui que no podré venir. Espero que canvií el calendari.

El proper partit oficial és dilluns 9 d’abril contra Casino. Partit important per consolidar la segona plaça.


SOPAR

Recollint la proposta de RamónBB, també crec que estaria be fer un sopar. Només cal que qui ha fet la proposta, digui dia, hora i on, que per escriure el blog som dos, però per organitzar sopars podem ser tretze + 2!


RENOVACIONS

S’acosta el final de lliga i hauríem d’anar pensant i dient qui vol continuar i qui no, per tal de quadrar les coses per la temporada que ve i aprofitar els beneficis de confirmar la inscripció aviat.
Aneu dient!


BÓTA D'OR

No tinc temps de fer el recompte de l’anterior jornada, i això que aquest cop han hagut pocs vots. Voteu pel partit dels Champinyons!

2 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Holaaa.
Jo aquest dimecres no podré venir per problemes de logística familiar.
saluts!

Anònim ha dit...

Ràpid, ràpid.... voto al Luisjo per que em sembla que no l'havia votat mai, i si ho he fet, dons també el voto per la seva entrega i per que no va parar de còrrer!!! (amb uns quants com ell al equip, els guanyariem tots!!!)