dijous, 8 de maig del 2008

Ressaca de patxaran


GERIATRIX 2 – SUSTANCIA NAVARRA 4
Derrota digna contra el rival amb més “cara i ulls” de Meiland.

Alimentats per tones de “cogollos”, “pimientos de piquillo” i espàrrecs, regats amb un bon “Señorio de Sarriá” i un bon patxaran, “Sustancia navarra” va aguantar el tirón i ens va superar amb només 7 homes.

Un bon partit de Geriatrix que, amb un puntet més de bona sort i sense el desgavell tàctic provocat per la falta de continuïtat d’aquesta segona fase, hauria pogut acabar millor.

Clica!


Ves per on, que no són ells, no...
Doncs va a ser que no. Sustancia Navarra no tenen res a veure amb Colegio de Abogados.
Dedueixo que “Colegio”, que sembla ser que estan relacionats directament amb els organitzadors del torneig, munten un equip de circumstàncies per si cal per completar un dels grups. Això ho explicaria tot. Però no deixa de ser una suposició.
Hem perdut un “etern rival” i haurem de buscar-ne un altre, no?

I perquè parlem d’això i no del partit? Doncs perquè del partit hi ha poca cosa a dir.
S’ha jugat be i s’ha perdut. Simplement l’equip contrari ha sabut treure tot el suc al seu joc. Clar que dient-se “Sustancia” no ha de ser difícil treure-li el suc...

Excuses, les de sempre menys la de jugar en quadro; discontinuïtat de calendari, camp gran...
Per mi ha estat clau haver perdut la filosofia i disciplina tàctica del 2-2-2, que tants bons resultats ha donat, per passar a jugar una mica al “campi-qui-pugui” abans d’hora.
A les acaballes de la primera part ja volíem pujar tots a remuntar i quan et queda encara una segona part per jugar, potser és massa aviat.
Dels quatre gols, tres els han marcat en ràpids contraatacs i l’altre, en Ramon al voler rebutjar una falta directa, l’ha clavat enganyant al porter... propi.

A futbol7, perdre de dos gols és com perdre per la mínima i aquest marcador confirma que s’ha jugat be contra un molt bon equip i que l’objectiu òptim no és quedar líders sinó pujar. I un segon lloc no ha de ser cap mal resultat.

Ara mateix som tercers a un punt del segon però amb dos partits menys.

A destacar:
- El retorn del JoanCa, jugant un partit sencer i sense amagar-se.
- La pressió i agressivitat en els primers minuts de la segona part, que gairebé ens porta a remuntar el partit.
- Els darrers deu minuts del Jordi, que per fi sembla que ha entès que sense pebrots i amb el cap a la Meca, no es pot jugar a futbol. A veure si segueix així!

Per oblidar:
- Hi ha qui ha jugat el partit desprès afartar-se en un copiós dinar amb final etílic. Haurem d’aplicar el “codi intern”? Hi ha un Ronaldinho entre nosaltres? ;-)
- Desprès de la derrota, gairebé se’ns talla la digestió del frankfurt veient el ridícul del Barça al Bernabeu.

No s’han esborrat:
- Bep, Albert, JoanCa, LluisCap, Enri, Borja, Ramon, LluisJo i JordiDo. Per si de cas, Jordi2 ha vingut per si feia falta.


La Bóta d’or
Merescuts 18 punts de cop pel Borja pel partit de la setmana passada que fan tremolar la taula classificatòria.
Aquesta jornada la cosa està més difícil i potser s’hauran de buscar motius no futboleros per votar per la Bóta.

Recorda que ho pots fer hagis jugat o no el partit, i fins i tot pots votar si llegeixes això i NO ets jugador/a de Geriatrix F.C.

Vota per la Bóta!

I la setmana que ve...
...no hi ha partit. Dilluns és festiu a Barcelona i s’aplaça de nou la lliga. Ja m’estic veient jugant el 15 d’agost!

El proper partit, si no hi ha cap canvi, és el 19 de maig contra Banco Guipuzcoano, és a dir, el segon partit de la tornada de la lliga. Ens queden dos partits pendents; un de l’anada i el primer de la tornada.

Per si hi ha canvis, esteu pendents del blog o de la
web de Meiland.

A priori, el partit contra el “Banco” no ha de ser difícil (8 a 5 a l’anada i tercers per la cua), però val més no confiar-se. Ja saps que els “Bancos” te la poden fotre de qualsevol manera en qualsevol moment, ja sigui cruixint-te a comissions o pujant-te els tipus.

Fins el proper partit.

4 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Hola Geriatrixmen's!
Esperar fins el 19 de Maig pot ser interesant per recuperar jugadors importants com l'Agus. Segur que a la tornada podrem contra el G.E.C. i Sustancia Navarra. ¡Ta chupao!
El meu vot, sense cap mena de dubte, es per el Bep, un dels millor partits com a porter, amb molta seguretat a la porteria.
Una observacio: Tenim que aprofitar mes els canvis, ser mes rotatius, quan jugem contra equips tant fisicament preparats.
A cuidarse, Lluis Cap

Anònim ha dit...

Hola compis. Estic d'acord amb el LuisCap, però es que sol teniem 2 canvis !!. No et donava temps ni de descansar 5 minuts quant ja et demanaven el canvi. Crec que hem de procurar ser almenys 3 canvis. També crec que ens falta un punta golejador (Agus!! recupera't !!) per tenir mes opcions. El Borja no ho pot fer tot !!. Tot i així estic d'acord que no vàrem jugar malament. Vàrem tenir mes posesió i vàrem tenir una mica de mala sort. Crec que de carrer es l'equip mes en forma que hem jugat aquesta segona volta. També crec que la tornada podriem guanyar amb els jugadors que tenim a la infermeria.

El meu vot es per l'Albert, va estar molt participatiu i contundent quant calia. Tot un caràcter !.

Fins el pròxim partit.

Anònim ha dit...

Personalment crec que no vem fer un partit tant complert. A veure no es que juguéssim malament, però no vem ser capaços de llegir correctament el partit. M'explico, passats cinc minuts era evident que la seva estratègia era tancar-se i sortir al contratact. Hem vaig cansar de repetir-ho però no vem fer res. Per aquest motiu, si es que es pot Bep, jo com a denominat mister em voto en negatiu a mi mateix....
Dit això, no nego que ho vem intentar i de fet per poc que no ho aconseguim !!!!!
Gràcies a tots per la lluita !!!! Molts partits de la primera fase els hauriem guanyat amb aquesta actitut !!!!!!
Per últim, crec que ningú va destacar especialment, per tant el meu vot és pel JoanCa. Un retorn amb gran forma física.
Fins el pròxim partit !!!!

Anònim ha dit...

"Para de llorar! QUE PARES DE LLORAR!!" jejeje. Que gran mister! El meu vot és per tu, quin caràcter!
Jo vinc el pròxim partit.

Jordi