divendres, 19 de setembre de 2008

PAGUEM O NO??? A veure si estem per la feina!

Nois, siguem seriosos!

No pot ser que a tres dies vista d'haver de pagar la lliga (i amb un cap de setmana per davant!) tinguem un dèficit virtual de 1000€ (!!!).

Crec que ha de ser OBLIGATORI entrar almenys un dia a la setmana (pot ser divendres, per exemple) perquè tots puguem saber qui vindrà a jugar o no, si podem encarregar taula a un restaurant i per quants.... i en aquest cas si podrem pagar la lliga o què.

I si no pots/vols entrar truca a algú perquè ho faci per tu. A mi mateix, si vols.
Pels que no tingueu massa temps, crec que no és cap exageració dir-vos que, per molt liats que esteu, perdre només 10 minuts almenys el divendres tranquilitzarà a tota la plantilla per tota la setmana. I en el cas que es toca aquesta ara, saber si es pot pagar o no, també té la seva conya!

Si un no pot, sempre es pot cobrir d'una manera o altra, però si no sabem si faltaràn quatre més per pagar, ja és més dificil.... Jo no acostumo a portar 1250 € sueltos a sobre...Text amagat

1 COMENTARIS. I tu, que dius?:

marcos ha dit...

Hola, el Enri me ha dicho que viene el lunes y pagará. Pero bueno, también me había dicho que entraría en la web y lo pondría...