divendres, 17 d’octubre de 2008

Nova derrota... més esperança.

Geriatrix F.C. 2 – F7 Sant Miguel 3
Un empat, un resultat més just.


Senyors, aquesta temporada s'ha de jugar a futbol. S'han acabat els partits de costellada i comencen els partits amb “costellades”. El peu s'ha de posar amb més força, no només per xutar amb més ànima -que també- sinó per que els altres no puguin fer-ho amb la absoluta tranquil·litat amb la que ho fan. S'ha de lluitar, s'ha de patir i només així, tornarem a vèncer.

La prova de la duresa de la temporada són els quatre dobles-penals per acumulació de faltes que es van xutar aquest partit.
Però això és futbol. Un esport dur -que no violent- i fet per a gent que tingui ganes de deixar-s'hi una mica la pell jornada a jornada. Ja no val una altra cosa. O a totes o a casa.

Ens està costant adaptar-nos però, poc a poc ho estem aconseguint. Si la setmana passada podríem haver guanyat de carrer un partit que vam perdre 7 a 2, aquest l'hauríem d'haver d'empatar, com a mínim.

S'està jugant cada cop més be però ens segueix faltant gol. I cada cop de forma més preocupant.
Igual que la jornada anterior, vam xutar incomptables vegades, però poques entre pals. Si tenim en compte el baix nivell demostrat pels porters -començant pel nostre, que ens surt a cantada per partit- ja portaríem sis punts. I no en tenim cap.

Com a component de “l'entorn” (la premsa ho és!) i imitant els grans mitjans, estandarts de la lletra impresa i de la prosa nacional, com l'Sport i el Mundo Deportivo i el N9U i internacionals, com el Marca i l'As, criticarem a l'equip tècnic, que molta conyeta amb els noms al signar els comentaris, però aquí ningú no pren les decisions encertades. De fet, ningú no en pren cap de decisió!
Opinem -com fa el Marca amb el Raul- que l'Agus ha de jugar en punta si o si. I que fer jugar a l'Enri de defensa és perdre ocasions de crear perill, com diria l'Sport parlant del Marquez. Que el JordiDo ha de ser davanter centre o lateral i no extrem -i que hi ha de posar més mala llet, que encara està en la edat de que li surti testosterona “hasta” per les pestanyes!-.
I que, a la estadística em remeteixo, el dibuix tàctic que més bons resultats ha donat -i més ara que ja ens sabem passar la pilota- és el 2:2:2.

Anem pel bon camí i els punts arribaran aviat!

La propera setmana no hi ha partit.

El proper és dilluns 27, contra Sant Pol Traders. Desprès alternarem partits dilluns i dimecres. Això ens va ve pel retorn i la participació del RafaNa

No us convoqueu en aquest post SI NO ÉS QUE NO HEM TINGUT DE FER-NE UN ALTRE ABANS DE DIJOUS QUE VE!


El RamonBB ha tornat sa i estalvi de Brasil. No sabem però, si ha tingut temps de fer-se ressonàncies. Tots sabem que és més agradable una Caipirinha que una artroscòpia! I per ressonàncies, les dels malucs de les garotes ballant samba!


Text amagat


3 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Lluis Cap ha dit...

Mala sort de cara a portería.

"A la tercera va la vencida"

Segur que guanyem el próxim partit.

Ramon BB, ja enviaras fotos del Brasil, je, je. Podríem fer una secció especial al blog titulat: Vacances exótiques ;-)

Ens veiem nens.
Lluis Cap

O GAROTO DAS BAMBAS BRANCAS ha dit...

Pe,pe,pe,pe,pe,pe,pe,pe,...(Carlinhos Brown)
Encara tinc el ritme d'aquell maravellos pais. Tot es "jogo bonito" allà.
Lluís, fotos tinc pero no es poden publicar..Us faré arribar una politicament correcta que surto amb la bandera brasileira i el seu lema "Ordem e Progesso".
El esquema ha de ser bajo mi brasileira y modesta opinión, la que funcionó el año pasado, 2-2-2, y evidentemente Agus delante metiendo goles.Estoy de acuerdo con Geriatrix que Enri en el medio.
Bueno nois, sort per el proper partit. A guanyar!!

Mister Bean ha dit...

Per primer cop, (aquesta temporada!!!!), estic dacord amb tu, BEP. El 2:2:2 amb molta intensitat és el millor esquema, ara bé s'ha de fer un dia amb canvis i a còrrer com a "CA...RONS"

El Gran Mister que diu? Quin és el seu esquema ideal? Quines son les posicions ideals?....

... i a tots vosaltres, que dieu?