divendres, 21 de novembre de 2008

... I l'Enri va obrir la llauna (Editat)

El despertar del geni


Sustáncia Navarra 3 – 5 GERIATRIX
Es trenca la ratxa negativa el dia amb més baixes i contra un equip incòmode.

Ho vam dir la setmana passada; "Enri, amb un gran partit, va ser el millor d'un gran equip. El dia que n'entrin més -igual que els xuts del JordiFace i els burxots del LluisCap- s'haurà acabat la crisi."
I així va ser. L'Enri, a més de fer un partit d'alt nivell -com diu l'Albert, “Enri está que se sale!”- va col·locar tres gols com tres sols. I El LluisCap, un altre.
I el JordiFace, un altre de doble penal. Ara si voleu, us diem el número de la grossa de Nadal.

Atenció! Post llarg!

Clica, clica!


Una victòria épica que no ho va ser tant...
Potser no va ser un partit tant lluit com els últims, però és evident que es va capgirar la sort. Vam fer 5 gols, però és que no vam xutar massa més a porta. Ells si. Almenys 7 o 8 pilotes fora de porteria i tres parades de LoBep -que va regalar el primer!- i només en van fer tres. I un d'ells, de penal.

El cinquè nostre va arribar a l'últim minut, quan tots creiem que anàvem empatats i era el de la victòria. I no ho era. Sense saber-ho vam estar guanyant gairebé tota la segona part, després de remuntar un 2 a 0 precoç.

Potser creure que perdíem ens va fer jugar més concentrats i potser per això, la “pàjara” habitual -que n'hi va haver!- va ser més curta.
Al marcar el que creiem que era el gol de l'empat (en realitat era el que ens posava 3 a 4) vam jugar més amb el cap que mai. L'”empat” ja ens anava be i calia aguantar-lo. Amb ungles i dents, patint i lluitant. Esgarrapant cada segon i cada pilota.
JordiFace va baixar a ajudar a la defensa i a penjar les pilotes que LoBep anava a buscar amb parsimònia per treure de porta. Aquesta acció ja ens havia donat el quart gol de l'Enri, aprofitant que els defenses el deixaven controlar la pilota a un pam de l'àrea.

El millor encara havia d'arribar. Faltaven uns minuts que no acabaven de passar mai. L'arbitre ja ens amonestava verbalment per perdre temps i parava ostensiblement el rellotge cada cop que havíem de treure de porteria. I creiem que estàvem empatats.
A punt de caure el partit, el debutant Jandro va agafar una pilota des de la defensa i va jugar-se-la. Enlloc de contenir, va driblar al primer que se li va posar al davant i va iniciar la jugada del gol més important de la temporada. El que certificava la primera victòria i possiblement el punt d'inflexió de l'equip. I els navarresos ja no van tenir temps ni de treure de centre.

A destacar
- Enri:
Sense cap mena de dubte, va ser el jugador del partit. Des de que Geriatrix és Geriatrix ha estat un jugador important, però el nivell de joc d'aquesta temporada és estratosfèric. Els tres gols de dimecres feien falta a l'equip, però sobretot li feien falta a ell mateix. Un cop s'obre la llauna, els gols van caient. Felicitats!

- Albert: Va arriscar-se a no arribar a temps a un important sopar d'empresa -director general inclòs- al saber que no hi havia prou gent convocada. Quan va veure que la cosa estava més o menys controlada i que deixava a l'equip amb un canvi, va marxar on havia hagut d'estar des de les vuit. Va arribar a les postres. Un heroi que ha deixat ben clar el seu grau d'implicació amb el projecte.

- Jandro: Va arribar, va convèncer i va vèncer. Se'l va convocar per l'elevat nombre de baixes previstes (sense ell i sense el XaviGo -que va aparèixer!- hauríem jugat la segona part amb sis) i tornarà. Defensa natural, no sols destrueix sinó que també crea. Va ser un dels destacats del partit tot i jugar una mica cohibit -i gelat!-.

- XaviGo: No teniem molt clar si posar-lo en aquest apartat o en el següent. Aquesta temporada tenim massa baixes com per donar per bo que la gent pagui i no vingui. Però el fet d'aparèixer -tard!- i jugar en un estat de forma més proper al lamentable que a l'òptim (normal havent jugat només sis partits en més d'un any!) no li va impedir donar una assistència de gol al LluisCap, convertint-se en un dels jugadors més rendibles de Geriatrix (520 euros, sis partits jugats, dues assistències i un gol).

Per oblidar:
- La rel·lació amb els àrbitres:
Abans de començar el partit, l'àrbitre ja ens va avisar que l'havien previngut de Geriatrix; Que no protestéssim i que el deixéssim arbitrar.
D'acord que el nivell arbitral de Meiland és baix, però hem de ser conscients que el nostre nivell futbolístic tampoc no és d'eurocopa.
Tot i fer un arbitratge una mica estrany, el referee brasiler no ho va fer malament del tot. I això que els de “Sustáncia” van començar protestant fins i tot la pujada del cost de la vida, a tirar-se a la piscina com la Gemma Mengual i repartint encara més llenya de la que protestaven. Respectem-los o es giraran contra nosaltres.

- “Que no vingui a jugar ningú més...: ...que nosaltres tampoc vindrem!” Com GERIATRIXNEWS preveia, només en un dels sis partits hi han hagut tres canvis. La resta, la banqueta ha estat més deserta que el cervell de Belen Esteban.
La Assemblea Extraordinària ha acordat al respecte dos punts importants; La primera és que el Jandro vindrà a jugar quan pugui i la segona és que qui no vingui a jugar mai -entenc que més de tres o quatre partits seguits i sense avisar públicament- no tindrà cap preferència per jugar el dia que aparegui, ja que qui dona el callo partit a partit hi te més dret.
La teoria del “si pago hi tinc dret!” es desmunta fàcilment; Paguem per endavant per garantir que ningú ens deixi penjats! -si paguéssim partit a partit, algú pot calcular la fortuna que haurien de pagar els que hi van sempre i són sis o set?-. Si el fet de pagar no garanteix la implicació, mala tela al teler. La propera temporada s'haurà de replantejar aquest tema seriosament.

El proper partit
Aquest dilluns juguem contra uns vells coneguts; G.E.C.
Un equip assequible a qui no hem sabut guanyar mai. Juguen ben col·locats al camp i molt estàtics, però tenen un “6” extraordinàriament resolutiu.
Van pujar com a tercers de grup amb els mateixos punts que nosaltres.
La primera fase de la temporada passada vam perdre a l'anada 2 a 6, i no es van presentar a la tornada (0 -3).
En la segona fase, ens van fer un 4-2 a l'anada en un altre partit amb només set jugadors propis. La tornada la vam empatar a 2.

Opina i convoca't pel partit en aquest post. Per apuntar-te al sopar, fes-ho en el post d'aquí baix!

8 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Lluis Cap ha dit...

Bep,

L'altre gol el va fer el Jordi Face de penal. Ben colocat.

Tampoc ens podem oblidar de les bones intervencions que estas fent Bep. Has salvat uns quants gols.

Aixo comença a funcionar. Mes profunditat als passes i presionar a dalt.
Ens veiem el dilluns i per soposar també al sopar.
Lluis Cap

Jordido ha dit...

Dilluns vinc sense falta, que aquesta "ratxa" s'ha d'aprofitar! (a veure si realment és una ratxa i no una "ratxeta"...A GUANYAR!

Salut!

el mister ha dit...

Es pot dir sense problemes, no cal donar-li més importància. Per mi no és cap secret que el futbol de Geriatrix és el primer.
Ratifico la crònica !!! i si no passa res raro vinc dilluns....

Geriatrix F. C. ha dit...

LluísCap;
- Gracies per la informació que faltava.
- Gracies, Esperit Sant.
- Gracies per la propina.
- Gracies pels el·logis esportius.
Tu, que em veus amb bons ulls!

Però...
Intento escriure des de el punt de vista més neutre possible i amb un desdoblament de personalitat fregant l'esquizofrènia, procuro fer les crítiques com si no fos jo qui les escriu. Tot i això, la meva consciència es queda més tranquila si a l'hora de "criticar" sóc més crític amb mi mateix que amb ningú. Encara i així, hi ha que no encaixa massa be les crítiques i si ha de pringar algú, me les foto totes a sobre, que per entomar em "basto i em sobro".
De fet, no les escric jo, sinò GeriatrixNews. Qualsevol pot fer la crònica i enviarme-la, per penjarla en nom de GeriatrixNews

Albert; m'emociones! (que no sigui un farol, com el "comentari" -fake!- de l'Enri de la setmana pasada!)

("Vamos a dejar de comernos las p*ll*s!!!!")

A veure si dilluns sóm un o dos més...

Josep Ma. ha dit...

Jo tambe vinc...

JoanCa ha dit...

Hola a tots. Jo també vinc. espero que no ens arbitri el Uruguayo sino millor no jugo.

marcos ha dit...

Gran crónica Bep!!! He viscut el partit com si hi hagués estat i també m'he emocionat amb la nostra primera victória.
Oblida't d'aquells pobres d'esperit que no accepten les teves (nostres)crítiques constructives perqué "Hijo mio, no saben lo que hacen". A més, penso que la censura (encara que sigui "auto")no hauría d'existir-
Enri, 3 goles? ya era hora que chutaras c*br*n.¿Cómo se te ocurre alma de dios hacer un comentario fake?
Vinc al sopar i (com l'albert diu "si no passa res raro")vinc el dilluns. (Dios nos coja confesaos)

Face ha dit...

Yo tambien vendré.
Podemos!!