dijous, 12 de març del 2009

Un bon principi



Geriatrix F.C. - 5
Frescos F.C. - 1


Dilluns es va guanyar còmodament un partit a priori difícil.
Difícil perquè del “primer equip” de Geriatrix només n'hi eren 6 dels vuit “no lesionats”. I difícil per la joventut de l'equip rival. Al veure'ls escalfar, una suma de “cangueli” i respecte ens van posar al lloc.

Com que a l'equip no hi ha “Boludas” ni “Del Nidos”, amb humilitat i treball es va aconseguir guanyar, i el que és més important, jugar la millor primera part de la història.


Clica!



Una primera part de Champions


Potser perquè Frescos encara estan verds o perquè són així de bones persones. O perquè anaven justos. L'equip nouvingut va deixar jugar i va deixar més espais dels que ens ha deixat mai ningú. I aquest cop ho hem sabut aprofitar.

Potser perquè a falta del RafaNa, a l'equip li calia algú amb més futbol “professional” a les espatlles, que donés més vida al joc de l'Enri i del JordiFace, i va arribar l'Arturo, “el cuñao”.

Potser perquè el JoanCa estava en estat de glòria i a més de fer un extraordinari partit va marcar dos gols com dos sols; el primer, de cap aprofitant una pilota que tothom donava per perduda menys ell, que és l'únic de l'equip que per canviar una bombeta del sostre ha de posar-se de genolls i que per això arriba per dalt on no arriba ningú. I el segon, d'espectacular remat de tacó.

Potser per això, o per alguna cosa més, la resta de l'equip va jugar com mai.
Salvant les distàncies -obvies- els que no vareu estar al partit, veient la primera part del Barça – Olimpique de Lion us en fareu una idea.

De “Chorreos” i “Comeleones”

Geriatrix va començar la fase anterior pensant que seria fàcil. Pensant que només el fet d'haver pujat ja ens donava la garantia de guanyar amb facilitat tots i cada un dels partits. Quan ens en vam donar compte, ja va ser tard. Llavors, quant t'hi va la vida a cada partit, la pressió et bloqueja les cames i ja no hi pots fer res.

Quan abans de jugar pretens que el proper partit sigui un “chorreo”, o una “merendola” amb menjada de melena i cua inclosa, ho tens més que magre.
El “chorreao” acabes sent tu i ets tu qui acaba menjant-li el “rabo” al contrari.

Que ens quedi clar! La lliga és difícil. Casino Cardedeu era un dels rivals assequibles i ja ha “chorreao” per 0 a 7, i el partit que ha perdut ho ha fet només per un gol. I els de Sant Pol ja s'han menjat “el rabo” de Monells.

Al loro!

Qui jugarà?

No pot ser que tenint només 8 jugadors disponibles, el mateix dilluns a les 21.30 no sabem si vindran o no dos d'ells. Jo ja m'he cansat de dir-ho.

Per “organitzar” l'amistós de la setmana passada i per garantir que hi hagués prou gent el dilluns vaig gastar més de 30 SMS i més de 30 trucades. Costa tant enviar un “puto” missatge a temps per saber si es ve o no??? Ja no demano entrar al blog. Només un missatge, un mail, una trucada!

I si es tenen molèsties i no se n'està segur, coi, aviseu abans! En una tarde no es pot aconseguir convèncer a tres “tios” així com així. Tothom té dret a venir o no, perquè ha pagat, però si qui ha pagat no ve, un altre que també ha pagat no pot jugar perquè falta gent... S'entén?

Sembla ser que RafaNa pot estar llest dilluns. El Jandro és segur fins que no torni l'Agus i l'Enri ja sabem que ve si no diu res (i no ha fallat mai!).
Per tal d'avisar amb temps a l'Edu i a l'Arturo, seria bo que tothom digués si preveu venir o no.

Han jugat el darrer partit;
JosepMa, Albert, JoanCa, JordiDo, JordiFace, Enri, Jandro, Arturo i Edu.

Baixes per lesió;
Agus, Marcos, RafaNa, RamónBB, LluisCap i LoBep.

Missing;
XaviGo i LuisJo

Ah! Si algú veu una solució al problema, que ho digui, i si creu que no tinc raó i que ja està be com està, també.

Convoca't!



9 COMENTARIS. I tu, que dius?:

Anònim ha dit...

Bon començamnent Nois :-)
Jo crec que aquest dilluns tampoc podré estar. Ja aviso amb temps
Tinc que recuperarme de la lesió lumbar. De fet son dos lesions. La lumbar i la del dit que arrossegaba desde el primer partit de Geriatrix. Vaig ferme radiografia i tenia dos fractures al dit. Però aixo no es res per que ja s'han soldat, ara rehabilitació. Lo de la lumbar prefereixo descansar.
Bep, espero que cadasqun tregui conclusions responsables per les convocatories i per lo menys avisin de la ssistencia. Ens beneficia a tots.
Felicitats Fans!

Anònim ha dit...

Jo vinc dilluns. Molt bona crónica i reflexions. Crec, tal i com vaig dir que hand e continuar venint el jandro i el "cuñao" com a fixes fins que no estabilitzem el tema de les convocatòries. L'Agus ja està quasi a punt i serà un molt bon reforç igual que el RamónBB.

Ens veiem.

Anònim ha dit...

Tinc prohibit jugar el pròxim partit...

Qui tingui 10 minutets...que cliqui el link! És molt bo!

Jordi Do

Anònim ha dit...

Buena cronica. A mi tmb me parecio el mejor partido de ekipo. Nunca e dudado de k no le pongamos ganas.. pero kiza este partido corrimos menos, pero nos movimos mejor y el balon fue muxo mas rapido tmb. Gran presion y casi perfectos en defensa

El lunes si no pasa nada raro "zzzz" No faltare.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord en tot !!!!
Si no passa res raro vinc dilluns.
Contem quan sóm dilluns i en funció d'això decidim qui ve.
Bep
JosepMaria
Rafa
Face
JoanCa
Enri
Jandro
Albert
Si no m'oblido a ningu, amb un més hi hauria prou. Arturo ?

Anònim ha dit...

De moment jo sóc dubte.

Encara no he fet net de l'esquinç.
Si estic com avui, no podré jugar en condicins. Però tot sembla que va a millor.

Suposo que podré... Ja avisaré.

En qualsevol cas, vindré amb la bossa per si cal jugar.

Anònim ha dit...

bones notícies, companys
dissabte vaig jugar 10 minutets del meu partit de regional (vam 'chorrear' el Cabrerar per 4-1)... alguna molèstia, però dintre de la lògica, o sigui que dilluns compteu amb mi!
comencem a les 21h, no? (perdoneu la pregunta, és la falta de costum!)

Anònim ha dit...

Collonut, Rafa!!

Ben retrobat!

EL partit és a les 21.30.

Jo encara estic amb molèsties i no ho tinc clar...

Potser jugo, però per si de cas, que el JosepMa porti roba doble.

Si avisem a l'Arturo i sobra gent, complint el que parlavem al "tercer temps" del partit anterior jo em quedo voluntàriament fora. Així puc acabar de recuperar-me de l'esquinç.

Anònim ha dit...

Hola nens! Espero que el trauma em doni l'alta aquest divendres i poder jgar el proper partit. Tinc un "mono"!